Ráadásul valahol olyan helyen bűzlik a dolog, ahol nagyon sebesen el kell tusolni. Azok a bizonyos bemásolt hozzászólások pl. (igazi, "kisember" postások billentyűjéből) viharos gyorsasággal tűntek el a cikkel együtt a Blikk oldaláról. Talán túl közel kezdték pedzegetni? Mindenesetre ez is valami, hogy már a Metro is bolygatja, jó lenne, ha történne valami, mert ahogy Queene írta nagyon is találóan: fizetünk érte, ..... meg, hogy el ne ragadtassam magam, nem is keveset, nem a két szép szemünkért viszik ki a leveleinket.

Csak ennyi, amennyit Bed idemásolt.
http://www.metro.hu/portal_index2.php?rovat=8&lay
out=2
De én is ki vagyok akadva
A posta vezetés mit csinál? Azon kívül, hogy működésképtelen logisztikai központokra szórja a pénzt?
Nem kéne komolyabb belső ellenőrzést bevezetni?? Példákat statuálni,egy-két embert lopásért kirúgni?
Szem előtt tartani az ügyfelek érdekeit? Hát mégiscsak mi fizetünk , nem szívességből továbbítják a dolgainkat: ((: O
Azért fizetjük a postai díjakat, hogy szerencsejátékot játsszunk?? Na, ezt vajon ellopják, vagy nem ??

Bed, sok ez így hirtelen

Egy dolog sejteni, félig tudni, másik meg szembesülni vele

Megáll az eszem!

Csak azt nem tudom, mit csodálkozom, amikor számos levelem "elveszett" ill. hiányosan érkezett

Online elérhető ez a cikk?
Tegnap éjfél körül küldtem egy smst a a csomagolj játékba.. semmi, gontoltam reggel megint elküldöm.. erre jött válasz, hogy nem nyertem.

egy sms ára kidobva...
Nekem még egy tegnap reggel 6:30 körül elküldöttről, és a mairól sincs semmi visszajelzés

csomagolj
tegnap este sms-ben küldött kódjaimra azóta sincs válasz
Metro-posta 2004.03.10
Évek óta osztoznak a lopott értékeken
-------------------------------------------------
-------------------------------
Érdeklődve olvastam a ăNem számít bűnnek a levelek kifosztásaÓ című írást. Az én ismerőseim között is van egy postai alkalmazott. Amint mesélte, mindannyian benne vannak a levelek, csomagok megcsonkításában, kipakolásában, még a postamester is. Főleg a külföldről érkező küldeményekből gazdag a zsákmány. Igazságosan osztoznak rajta immár tíz éve. Szinte minden levélbe, csomagba belenyúlnak, ami külföldre megy vagy onnan jön. Olyannyira jól megy neki, hogy egyedül tartja el négy gyermekét és munkanélküli férjét. Ezt nekem úgy mesélte, mint bizalmasának, de most, így név nélkül, le kellett írnom. Sajnálatos, hogy már a postában sem bízhatunk.
Név és cím a szerkesztőségben
-------------------------------------------------
-------------------------------
2004.03.10
Olvassátok tovább a metroban

Nem csodálkoznák, ha anonim barátunkat véletlenül nem Bertának hívnák? Egyébként sok sikert a taxizáshoz!?
csomagolj
"Elnézéseteket kérjük, de technikai problémák miatt a kódbeküldés átmenetileg csak SMS-ben lehetséges!"
nem irok többet...
Berta úr!
Hogy választja ki a nyerteseket, ha "megszűnt" a levelezése? Tán az inf.hu honlapon lévő nyertesek alapján? Nem "kacsa" a szépen hangzó levele? Olyan udvarias "teljesenodavagyokmiatta"?
Akkor ne küldjétek. Az már a ti bajotok.
Én elküldöm az adatokat és legfeljebb eltaxizom a kártyát.
Elgondolkodtató amit - írt?
Idézem Berta urat:
"Kérek minden Hotel infó játékost és nyertest, hogy a bertapi@freemail.hu-ra mielőbb írjon egy levelet, melyben feltünteti elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím, cím). "
Miért kellenek ezek az infók számára. Ha elvesztette a "munkahelyét" ( egyébként vállalkozásként művelte), akkor minek kellenek a személyes adataim néki???? Telefonon akarja feladni a megnyert , lassan lejáró Turizmus kártyámat? Elgondolkodtató????? Ha meg nem nyertem minek kellenek az adataim????
Elolvasva az alábbiakat, kiváncsi lennék, miért kellenek Berta "úrnak" telefonszámok. Tán oda akarja postázni a két hét múlva lejáró kártyákat? Vagy "csak" e-mail címekre és hozzákapcsolható nevekre és telefonszámokra van szüksége, aminek van ám értéke, szerintem nem is kevés.
Szóval aki ezek után is bízik Berta úrban, úgy nyugodtan adja meg nevét ... stb.
Tisztelt Berta István!
Ha az alább leírtak megfelelnek a valóságnak, akkor mea culpa!
De valamit nem értek? Az e-mail cím, hogy-hogy nem elérhető saját maga számára? Nincs jelszava? Idézem: "munkahely megszűnésével közel 1 év teljes levelezése vált elérhetetlenné számomra"
Kicsit furcsa, hogy Ön jan. 26.án az alábbiakat írta nekem:
Gratulálunk! Ön nyerte a héten kisorsolt 10 db. Magyar Turizmus Kártya egyikét. Nyereményét hamarosan postázzuk. 6 levelemre nem válaszolt!!
Most idézem a Hotelinfo levelét: Gratulálunk nyereményéhez és nagyon sajnálom, hogy üröm is vegyült az örömbe. Berta úrral érvényes megállapodásunk alapján neki kellett volna postáznia a kártyát, mint ahogy ezt a levelén írta is, hisz cégünk ezért bocsátott kártyákat a rendelkezésére.
Várom válaszát?!
Ja, ha lehet 1 játékos csak egyszer küldje el, hogy játszott, illetve csak a lentebb megadott tárgy feltüntetésével küldjék a levelüket!!!
Köszönöm!
Tisztelt Játékosok, Nyertesek!
Elnézésüket kérjük a nyeremények postázásával kapcsolatos csúszás miatt, de a munkahely megszűnésével közel 1 év teljes levelezése vált elérhetetlenné számomra, s az elmúlt időszakban azon dolgoztam, hogy az elveszett levelekhez valahogy hozzájussak.
Kérek minden Hotel infó játékost és nyertest, hogy a bertapi@freemail.hu-ra mielőbb írjon egy levelet, melyben feltünteti elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím, cím).
Kérem, hogy a "TURIZMUS" szót írják a mail tárgy mezőjébe.
Segítségüket és megértésüket köszönöm.
Berta István
Ui: Természetesen minden nyertes 1 apró plusz ajándékot kap.
Pusztán kíváncsiságból elküldtem egy kódot SMS-ben.
Válasz erre sem érkezett
Tényleg nem állnak a helyzet magaslatán

Jó reggelt Mindenkinek!
Csomagolj.hu - még mindig csak sms-ben fogadja a kódokat! PASSZ.
aranyos ez a csomagolj.hu! kezdem azt gyanítani, hogy a munkahelyi rendszergazdánk dolgozik náluk, mert nem bírja a rohamot a rendszerük
ha nem fog működni a netes beküldés, akkor én lehet, hogy kihagyom a játék folytatását, úgy sem jön össze mostanában semmi... vagy csak az időjárás miatt látok borúsan
Úgy néz ki, hogy Jerry Lee levele és a Pepsi nyeremény nem úszta meg a budaörsi zűrzavart.

(még reménykedek)
Tegnap reggel 9-kor beküldött Mars-ra még mindig nincs válasz.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások