Fáreó nem tudom megnyítni.

Korzikára nyert utazási lehetőség elcserélendő készpézre. Ismerősöm nyerte el előlünk az utat, de nem tudja felhasználni, nekünk már nem fér bele az idei progiba. 110.000 az út értéke, 80,000,ból lehet alkudni. Aug vége felére szól. Busz és komp visz a célig, 10 nap.
Érdekel vkit
Sziasztok !
Zsu ! A Nestlés strandkendő érdekel . Mi jöhet szóba ?
Családi belépő 4 fő részére a keszthelyi Népviseletes Babamúzeum, Történelmi Panoptikum és Csigaparlament látogatására.
Aug. 20-ig lehet beváltani.
Cserére vár 1db szigetjegy agusztus 13-ra szol 2db rozsaszin neslé strandkendő
Hogy mi a többi?!
Jacobs-os cd, Discovery-s dinós videokazi, egy reklámbögre, egy műanyag reklámtáska, és a július-augusztusban beváltható 20db 500Ft-os kedvezményű Libir utalványok.
A videokazettáért 20db csomagolást kérnék Theodorából vagy Sportszeletből. A többiért ki mit ajánl?
Képek még mindig: http://krisz23.uw.hu/
Sziasztok!
Jó hírem van: elkelt a Calvo-s törcsi. Kaptam egy levelet, melyben (nem fogjátok elhinni) elég jó Ft-ot kínáltak érte. És tanulva TŐLETEK, nem haboztam, (az első, számomra szimpi ajánlattal) elcseréltem!
Köszi a sok tanácsot-visszajezést! Mindegyikből levontam a következtetést (ha más nem, arról aki írta a levelet)!
A többi tárgyam viszont cserére vár.
Ha vkinek kell vmelyik írjon. A címemet, már ugyis fejből tudjátok....!
Nem fogom licitre rakni,nyugi!
krisz
Avon karórát szintén szeretnék, csak csere érdekel
email: anafan@freemail.hu
Paint !
Tegnap küldtem @-t,nem kaptad meg??? Lécci válaszolj,majd alkalomadtán,köszi!
Sziasztok!!
i-Podot és CDket keresnék cserére.
email: anafan@freemail.hu
Most válaszoltam, andi neked is írtam óra ügyben.
Paint, írtam neked tegnap algida táska ügyben. Nem kaptad meg ?
krisz az volt az undorító számomra, hogy itt csigáztad az embereket! Az élet rövid! Rájöttél sokan keresnek törölközőt, és kevés törölköző van. Szórakoztál itt, csoda hogy elfogyott a türelmem, és másoké is. Persze pénzért is szoktam én is adni nytárgyat, de nem ilyen licit módon. Nem igaz a sok ajánlatból nem tudtál volna választani. Én speciel nem akartalak megbántani, de nekem nincs türelmem licitálgatni, és szórakozni veled.
Jacobs CD-t cserélnék soproni kódokra.
Danontársas is cserére vár.
sörös kódok is vannak a vászontáskáért
Vászontáskát keresek vonalkódokért
BUBUS amit kérdeztél pénteken megy a többi, ha látod írjál, hogy jó-e így és küldöd-e a héten?
Cserére ajánlok:
- Friskies hordozható kutyatál
- K&H póló - L
- Danubius rádiós póló - L
- Mintentudás Egyeteme póló -M
- Farm Frites szakácskönyv
- Theodora táska
. Jacobs hátizsák
- U2 CD
- Naturland krémek
Keresek: AVON sms kód, Knorr törölköző, most futó játékokhoz vonalkódok stb.
még mindig van tekwando havibérletem cserére (Boksz)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások