Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 366 / 394 oldal |
A nyitólap harmadik ábrájára kell rákattintani. (Miegymás címszó alatt.)
OB tampon termékminta rendelhető
http://eu.itsmybody.com/phppages/parser.php?PHP&p
ath=%2Fnf_index.html&country_id=36
http://eu.itsmybody.com/phppages/parser.php?PHP&p
ath=%2Fnf_index.html&country_id=36
Ildi
Úgymint ? Én semmit nem találok!
Úgymint ? Én semmit nem találok!
A megújult toteam.hu-n különböző ingyenes dolgokhoz lehet hozzájutni.
Ha veszel egy Guerlain Divinora szemspirált, Guerlain rúzst kapsz ajándékba.
S még egy csomó termék mellé jár mindenféle ajándék: sport táska, szemhéjpúder, nesszeszer, dezodor, csillámgél, rádió (mint a pepsi rádió) tusfürdő, stb.
Bár az árak alapján ez nem is igazán "ajándék"....
S még egy csomó termék mellé jár mindenféle ajándék: sport táska, szemhéjpúder, nesszeszer, dezodor, csillámgél, rádió (mint a pepsi rádió) tusfürdő, stb.
Bár az árak alapján ez nem is igazán "ajándék"....
Ma bedobtak egy Douglas katalógust.
Ha min. 5000Ft értékben smink terméket veszel, 5 ml -es Laura Biagiotti parfümöt kapsz.
A katalógusban található kuponért, előzetes egyeztetés után, személyreszabott smiktanácsadást kaphatsz.
Üzlertek: Bp: Váci u., Árkád Örs vezér tere bev. közp., Mammut II., West End C.C., Szeged: Kárász u.
Ha min. 5000Ft értékben smink terméket veszel, 5 ml -es Laura Biagiotti parfümöt kapsz.
A katalógusban található kuponért, előzetes egyeztetés után, személyreszabott smiktanácsadást kaphatsz.
Üzlertek: Bp: Váci u., Árkád Örs vezér tere bev. közp., Mammut II., West End C.C., Szeged: Kárász u.
A lányomv ett két db cigit egy pakettban. Mellette volt a játékleirás a gyűjtőboriték és egy kérdőiv. Tehát ilyen "duplát" keress, Bed!
Sziasztok hol lehet játék leírást találni erről (kent?).
-bk-
-bk-
A lejátszó Panasonic, kerek, a fjhallgató kábelen szabályzókkal. Jónak tűnik.
Az etnikum szerintem O beszerzési árral dolgozik, a cuccon magyar zárjegy van...
Az etnikum szerintem O beszerzési árral dolgozik, a cuccon magyar zárjegy van...
Most olvastam vissza a cigaretta áráig.
Akkor az etnikum több, mint 100 %-os haszonkulccsal dolgozik, mert Ukrajnában 150 FT környékén van az ára.
Akkor az etnikum több, mint 100 %-os haszonkulccsal dolgozik, mert Ukrajnában 150 FT környékén van az ára.
flori,
milyen márkájú az mp3 lejátszó? ránézésre mekkora?
köszcsi
milyen márkájú az mp3 lejátszó? ránézésre mekkora?
köszcsi

Köszönöm Anonymus.
Eszerint csak morenoé tűnt el, a cég rendesen postázza.
Eszerint csak morenoé tűnt el, a cég rendesen postázza.
rika!
Én tegnap kaptam meg a kupont, amit a DM-be lehet beváltani.
Én tegnap kaptam meg a kupont, amit a DM-be lehet beváltani.
Szilvi
A Fitt Mama újságban volt egy cikk a Gabi pontokról, amikor elindították a 10 pontos akciót, abban az szerepelt, hogy ez egyben a lezárása is a Gabi pontos akcióknak. Szóval, lehet, hogy már nem lesz jó semmire a pont, de enni nem kér, kis helyen elfér...
A Fitt Mama újságban volt egy cikk a Gabi pontokról, amikor elindították a 10 pontos akciót, abban az szerepelt, hogy ez egyben a lezárása is a Gabi pontos akcióknak. Szóval, lehet, hogy már nem lesz jó semmire a pont, de enni nem kér, kis helyen elfér...
Én még nem küldtem be. A szórólapon a kupon postázását ígérik. / Minden festett hajú postás gyanús ?!/
A rika által beírt játékra kb 1-1,5 hónappal ezelőtt beküldtem a vonalkódokat,de azóta se kaptam meg a krémet
Játszott esetleg más is velük? Megkapta már?
Játszott esetleg más is velük? Megkapta már?Szilvi
Szept. 30-ig volt a Gabival "10 pontos akció" havi első 30-nak gyorsaságival. (Én 2-ből semmit kaptam).
Most nem tudok semmiről, de gyűjtsd, biztos lesz még vmi.
Szept. 30-ig volt a Gabival "10 pontos akció" havi első 30-nak gyorsaságival. (Én 2-ből semmit kaptam).
Most nem tudok semmiről, de gyűjtsd, biztos lesz még vmi.
TUDOM HOGY KÉSŐN SZÓLOK, DE MOST TALÁLTUK MEG AZ ÉRTESÍTŐT.
VALAKI ESETLEG EL TUDNA MENNI??????
Titanic Filmfesztivalon a Juventus Radio es az Uno.hu kozos
galajan a Ki olte meg Bambit? cimu filmet.
2003. oktober 13-an hetfon 21 orakor az Uránia Nemzeti Filmszinhazban.
VALAKI ESETLEG EL TUDNA MENNI??????
Titanic Filmfesztivalon a Juventus Radio es az Uno.hu kozos
galajan a Ki olte meg Bambit? cimu filmet.
2003. oktober 13-an hetfon 21 orakor az Uránia Nemzeti Filmszinhazban.
Belle Color hűségakció: 4 bármilyen Belle Color hajfesték vonalkódjáért 2003. december 6-ig hajfestékre vagy bőrkiszáradás elleni testápolóra beváltható kupont küld a Garnier. A z akció leírása megtalálható a hajfesték dobozában lévő papíron /erre kell ragasztani a vonalkódokat/.
Cím: " GARNIER BELLE COLOR HŰSÉGAKCIÓ" 1390 Bp. Pf. 163/1
Cím: " GARNIER BELLE COLOR HŰSÉGAKCIÓ" 1390 Bp. Pf. 163/1
szerintetek a gabi cuccokon lévő pontokkal mit lehet kezdeni?