Most olvastam vissza a cigaretta áráig.
Akkor az etnikum több, mint 100 %-os haszonkulccsal dolgozik, mert Ukrajnában 150 FT környékén van az ára.
flori,
milyen márkájú az mp3 lejátszó? ránézésre mekkora?
köszcsi

Köszönöm Anonymus.
Eszerint csak morenoé tűnt el, a cég rendesen postázza.
rika!
Én tegnap kaptam meg a kupont, amit a DM-be lehet beváltani.
Szilvi
A Fitt Mama újságban volt egy cikk a Gabi pontokról, amikor elindították a 10 pontos akciót, abban az szerepelt, hogy ez egyben a lezárása is a Gabi pontos akcióknak. Szóval, lehet, hogy már nem lesz jó semmire a pont, de enni nem kér, kis helyen elfér...
Én még nem küldtem be. A szórólapon a kupon postázását ígérik. / Minden festett hajú postás gyanús ?!/
A rika által beírt játékra kb 1-1,5 hónappal ezelőtt beküldtem a vonalkódokat,de azóta se kaptam meg a krémet

Játszott esetleg más is velük? Megkapta már?
Szilvi
Szept. 30-ig volt a Gabival "10 pontos akció" havi első 30-nak gyorsaságival. (Én 2-ből semmit kaptam).
Most nem tudok semmiről, de gyűjtsd, biztos lesz még vmi.
TUDOM HOGY KÉSŐN SZÓLOK, DE MOST TALÁLTUK MEG AZ ÉRTESÍTŐT.
VALAKI ESETLEG EL TUDNA MENNI??????
Titanic Filmfesztivalon a Juventus Radio es az Uno.hu kozos
galajan a Ki olte meg Bambit? cimu filmet.
2003. oktober 13-an hetfon 21 orakor az Uránia Nemzeti Filmszinhazban.
Belle Color hűségakció: 4 bármilyen Belle Color hajfesték vonalkódjáért 2003. december 6-ig hajfestékre vagy bőrkiszáradás elleni testápolóra beváltható kupont küld a Garnier. A z akció leírása megtalálható a hajfesték dobozában lévő papíron /erre kell ragasztani a vonalkódokat/.
Cím: " GARNIER BELLE COLOR HŰSÉGAKCIÓ" 1390 Bp. Pf. 163/1
szerintetek a gabi cuccokon lévő pontokkal mit lehet kezdeni?
Coop újság (Miskolc):
Azok a vásárlók, akik 4,5 vagy 6 kg-os Tomi Kristályt vásárolnak 1 db plüssrókát kapnak ajándékba.
Pénteki napokon 3 db Sara Lee kávé vásárlásánál 1 db hollóházi csésze ajándékba.
Mindkettő a készlet erejéig.
A pesterzsébeti Tesco-ban ma 10 Jogobella+müzli (82Ft/db) vásárlása esetén egy kék Jogobellás bögrét adtak ajándékba. Szerintem lesz holnap is...(esetleg más Tesco-ban is)
Szintén DM:
- Schwarzkopf Schauma gyógynövényes hajsampon 2 x 250 ml
+ ajándék hajkefe
799,-/csomag
- Kleenex Balsam 2 csomag 4 rétegű papírzsebkendő
+ ajándék Labello classic ajakápoló
499,-/csomag
DM-ben 2 Dove szappan mellé (499Ft) dekoratív szappantartó az ajándék.
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/akc61.html
Ingyenes meghívó a 8. Közép- és keleteurópai kábel és szatellit kiállításra, valamint a 2. Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállításra
2003. november 27 - 29, Budapesti Vásárközpont
Regisztráció itt:
http://sat.hu/read.php?id=235
Ha svarcban veszed klf. etnikumoktól, még jobb. A nagyobbik lányom hozta a hirt, ő kettőt vett 700-ért a piacon
MP3 lejátszó a garantált ajándék? Nem vagyok tisztában a cigiárakkal, mivel nem dohányzom, de az 500Ft-tal számolva is 20eFt, ami még cigi nélkül is jó egy MP3 lejátszóért - szerintem.
Rá kellene szoknom a cigire?!?

Bagósok!
Kentnél garantált ajándékok a kitéphető fóloákért!
5 hátizsák, 15 parfüm, 40 MP3 lejátszó!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások