Szilvi
A Fitt Mama újságban volt egy cikk a Gabi pontokról, amikor elindították a 10 pontos akciót, abban az szerepelt, hogy ez egyben a lezárása is a Gabi pontos akcióknak. Szóval, lehet, hogy már nem lesz jó semmire a pont, de enni nem kér, kis helyen elfér...
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 366 / 393 oldal |
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Én még nem küldtem be. A szórólapon a kupon postázását ígérik. / Minden festett hajú postás gyanús ?!/
A rika által beírt játékra kb 1-1,5 hónappal ezelőtt beküldtem a vonalkódokat,de azóta se kaptam meg a krémet
Játszott esetleg más is velük? Megkapta már?
Játszott esetleg más is velük? Megkapta már?Szilvi
Szept. 30-ig volt a Gabival "10 pontos akció" havi első 30-nak gyorsaságival. (Én 2-ből semmit kaptam).
Most nem tudok semmiről, de gyűjtsd, biztos lesz még vmi.
Szept. 30-ig volt a Gabival "10 pontos akció" havi első 30-nak gyorsaságival. (Én 2-ből semmit kaptam).
Most nem tudok semmiről, de gyűjtsd, biztos lesz még vmi.
TUDOM HOGY KÉSŐN SZÓLOK, DE MOST TALÁLTUK MEG AZ ÉRTESÍTŐT.
VALAKI ESETLEG EL TUDNA MENNI??????
Titanic Filmfesztivalon a Juventus Radio es az Uno.hu kozos
galajan a Ki olte meg Bambit? cimu filmet.
2003. oktober 13-an hetfon 21 orakor az Uránia Nemzeti Filmszinhazban.
VALAKI ESETLEG EL TUDNA MENNI??????
Titanic Filmfesztivalon a Juventus Radio es az Uno.hu kozos
galajan a Ki olte meg Bambit? cimu filmet.
2003. oktober 13-an hetfon 21 orakor az Uránia Nemzeti Filmszinhazban.
Belle Color hűségakció: 4 bármilyen Belle Color hajfesték vonalkódjáért 2003. december 6-ig hajfestékre vagy bőrkiszáradás elleni testápolóra beváltható kupont küld a Garnier. A z akció leírása megtalálható a hajfesték dobozában lévő papíron /erre kell ragasztani a vonalkódokat/.
Cím: " GARNIER BELLE COLOR HŰSÉGAKCIÓ" 1390 Bp. Pf. 163/1
Cím: " GARNIER BELLE COLOR HŰSÉGAKCIÓ" 1390 Bp. Pf. 163/1
szerintetek a gabi cuccokon lévő pontokkal mit lehet kezdeni?
Coop újság (Miskolc):
Azok a vásárlók, akik 4,5 vagy 6 kg-os Tomi Kristályt vásárolnak 1 db plüssrókát kapnak ajándékba.
Pénteki napokon 3 db Sara Lee kávé vásárlásánál 1 db hollóházi csésze ajándékba.
Mindkettő a készlet erejéig.
Azok a vásárlók, akik 4,5 vagy 6 kg-os Tomi Kristályt vásárolnak 1 db plüssrókát kapnak ajándékba.
Pénteki napokon 3 db Sara Lee kávé vásárlásánál 1 db hollóházi csésze ajándékba.
Mindkettő a készlet erejéig.
A pesterzsébeti Tesco-ban ma 10 Jogobella+müzli (82Ft/db) vásárlása esetén egy kék Jogobellás bögrét adtak ajándékba. Szerintem lesz holnap is...(esetleg más Tesco-ban is)
Szintén DM:
- Schwarzkopf Schauma gyógynövényes hajsampon 2 x 250 ml
+ ajándék hajkefe
799,-/csomag
- Kleenex Balsam 2 csomag 4 rétegű papírzsebkendő
+ ajándék Labello classic ajakápoló
499,-/csomag
- Schwarzkopf Schauma gyógynövényes hajsampon 2 x 250 ml
+ ajándék hajkefe
799,-/csomag
- Kleenex Balsam 2 csomag 4 rétegű papírzsebkendő
+ ajándék Labello classic ajakápoló
499,-/csomag
DM-ben 2 Dove szappan mellé (499Ft) dekoratív szappantartó az ajándék.
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/akc61.html
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/akc61.html
Ingyenes meghívó a 8. Közép- és keleteurópai kábel és szatellit kiállításra, valamint a 2. Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállításra
2003. november 27 - 29, Budapesti Vásárközpont
Regisztráció itt:
http://sat.hu/read.php?id=235
2003. november 27 - 29, Budapesti Vásárközpont
Regisztráció itt:
http://sat.hu/read.php?id=235
flori melyik piacon?
Ha svarcban veszed klf. etnikumoktól, még jobb. A nagyobbik lányom hozta a hirt, ő kettőt vett 700-ért a piacon
MP3 lejátszó a garantált ajándék? Nem vagyok tisztában a cigiárakkal, mivel nem dohányzom, de az 500Ft-tal számolva is 20eFt, ami még cigi nélkül is jó egy MP3 lejátszóért - szerintem.
Rá kellene szoknom a cigire?!?
Rá kellene szoknom a cigire?!?

Bagósok!
Kentnél garantált ajándékok a kitéphető fóloákért!
5 hátizsák, 15 parfüm, 40 MP3 lejátszó!
Kentnél garantált ajándékok a kitéphető fóloákért!
5 hátizsák, 15 parfüm, 40 MP3 lejátszó!
Kedvezményes vagy hasznos dolgok c. topik nincs, ezért ezt a cikket idemásolom:
SMS nterneten, bármikor, bármely mobilhálózatba
Budapest, 2003, október 7. - Mától valamennyi mobilhálózatba nettó 15 forintba kerül egy SMS az eTel Magyarország Private Talk kártyájával. A rendkívül kedvező árú üzenetküldési lehetőséggel az eTel nemrég bevezetett, a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét kínáló Private Talk hívókártyájának tulajdonosai élhetnek. A kártya mától Budapest minden postahivatalában, a Lapker hírlapboltjaiban és másutt, az ország több mint 300 pontján vásárolható meg.
A Private Talk kártyával az Interneten keresztül egyszerűen, gyorsan, többféle módon is lehet szöveges üzenetet küldeni, valamint a távközléssel kapcsolatos szolgáltatásokat igénybe venni. Az "smskartya.hu" honlap az ide látogató kártyatulajdonosoknak lehetőséget kínál arra, hogy anonim módon, vagy úgy küldjenek üzenetet, mintha azt saját telefonjukról kezdeményezték volna. Az egyszerű küldésnél csak a behívókártya PIN kódját és sorozatszámát kell a megfelelő sorokba begépelni, és máris lehet írni és elküldeni az üzenetet. Ebben az esetben a címzetthez az "smskártya"
karakterüzenettel érkezik meg a küldemény. Ha az üzenet feladója saját hívószámával szeretné elküldeni üzenetét, a honlap - a visszaélések elkerülése érdekében - regisztrációt kér, azaz rögzíti a küldő hívószámát, hat karakterből álló saját jelszavát, valamint természetesen a kártya PIN-kódját és
sorozatszámát. A regisztrált felhasználóknak a bejelentkezést követően már csak Private Talk kártyájuk PIN-kódját kell megadni, és a regisztráció után a kártya kényelmi szolgáltatásai is elérhetők. A kártya lehetővé teszi ugyanis saját telefonkönyv generálását vagy több kártya egyidejű felvételét
az üzenetközpont adatbázisába.
A Private Talk kártya használatával továbbra is igénybe lehet venni a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét. Az eTel hívókártyájával olcsóbb a tengerentúli beszélgetés, mint itthon a mobil hívás. Percdíjai közelítenek ahhoz a díjszabáshoz, amely a távközlés tényleges felszabadítása után léphetne életbe. A Private Talk a telefonkártyák legújabb generációját képviseli.
Segítségével bármilyen telefonról elérhetőek az alacsony percdíjak. A 2000, és 5000 forint értékben forgalomba került kártyával a világ bármely pontjára lehet telefonálni az általában elérhető telefonköltségek töredékéért. A kártya tulajdonosa ingyenesen használhatja a 06-80-988-988 behívó-számot, és élhet a másodperc alapú számlázás, valamint a telepítési és havidíj nélküli díjszabás előnyeivel. Aki a Private Talk kártyát internetes SMS-ezésre használja, számíthat arra, hogy az eTel hamarosan kiterjeszti a szöveges üzenetküldés lehetőségét külföldi mobilhálózatokra is.
SMS nterneten, bármikor, bármely mobilhálózatba
Budapest, 2003, október 7. - Mától valamennyi mobilhálózatba nettó 15 forintba kerül egy SMS az eTel Magyarország Private Talk kártyájával. A rendkívül kedvező árú üzenetküldési lehetőséggel az eTel nemrég bevezetett, a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét kínáló Private Talk hívókártyájának tulajdonosai élhetnek. A kártya mától Budapest minden postahivatalában, a Lapker hírlapboltjaiban és másutt, az ország több mint 300 pontján vásárolható meg.
A Private Talk kártyával az Interneten keresztül egyszerűen, gyorsan, többféle módon is lehet szöveges üzenetet küldeni, valamint a távközléssel kapcsolatos szolgáltatásokat igénybe venni. Az "smskartya.hu" honlap az ide látogató kártyatulajdonosoknak lehetőséget kínál arra, hogy anonim módon, vagy úgy küldjenek üzenetet, mintha azt saját telefonjukról kezdeményezték volna. Az egyszerű küldésnél csak a behívókártya PIN kódját és sorozatszámát kell a megfelelő sorokba begépelni, és máris lehet írni és elküldeni az üzenetet. Ebben az esetben a címzetthez az "smskártya"
karakterüzenettel érkezik meg a küldemény. Ha az üzenet feladója saját hívószámával szeretné elküldeni üzenetét, a honlap - a visszaélések elkerülése érdekében - regisztrációt kér, azaz rögzíti a küldő hívószámát, hat karakterből álló saját jelszavát, valamint természetesen a kártya PIN-kódját és
sorozatszámát. A regisztrált felhasználóknak a bejelentkezést követően már csak Private Talk kártyájuk PIN-kódját kell megadni, és a regisztráció után a kártya kényelmi szolgáltatásai is elérhetők. A kártya lehetővé teszi ugyanis saját telefonkönyv generálását vagy több kártya egyidejű felvételét
az üzenetközpont adatbázisába.
A Private Talk kártya használatával továbbra is igénybe lehet venni a magyar piac egyik legolcsóbb nemzetközi telefonálási lehetőségét. Az eTel hívókártyájával olcsóbb a tengerentúli beszélgetés, mint itthon a mobil hívás. Percdíjai közelítenek ahhoz a díjszabáshoz, amely a távközlés tényleges felszabadítása után léphetne életbe. A Private Talk a telefonkártyák legújabb generációját képviseli.
Segítségével bármilyen telefonról elérhetőek az alacsony percdíjak. A 2000, és 5000 forint értékben forgalomba került kártyával a világ bármely pontjára lehet telefonálni az általában elérhető telefonköltségek töredékéért. A kártya tulajdonosa ingyenesen használhatja a 06-80-988-988 behívó-számot, és élhet a másodperc alapú számlázás, valamint a telepítési és havidíj nélküli díjszabás előnyeivel. Aki a Private Talk kártyát internetes SMS-ezésre használja, számíthat arra, hogy az eTel hamarosan kiterjeszti a szöveges üzenetküldés lehetőségét külföldi mobilhálózatokra is.
csacska!
Negatív élményeimet felejtetted velem. Olyan jót kacagtam a megjegyzéseden. Bááár... tudod...most jöttem rá, mekkora igazságot mondtál. Jól jön majd a fogyis kúra. Megyek meg is nézem:-)
Negatív élményeimet felejtetted velem. Olyan jót kacagtam a megjegyzéseden. Bááár... tudod...most jöttem rá, mekkora igazságot mondtál. Jól jön majd a fogyis kúra. Megyek meg is nézem:-)
Aki kontaklencsét vesz az OFOTÉRt-nál, FOTEX -nél, Vision Express-nél nov. 2-ig, azzal azonos értékig ingyen szemüveg keretet is választhat. Részletek az üzletekben.
(Ez egy képeslapról van.)
(Ez egy képeslapról van.)
http://www.hazipatika.com/services/weightloss
5 hetes ingyenes online fogyókúra-program
receptekkel, Norbi által összeállított mozgásprogrammal.
/ Elsősorban azoknak, akik a számítógép előtt kuporogva vadásznak a nyereményekre, miközben tömik magukba a Milkát, Bocit, Danone Rudit, Sportszeletet...../
5 hetes ingyenes online fogyókúra-program
receptekkel, Norbi által összeállított mozgásprogrammal.
/ Elsősorban azoknak, akik a számítógép előtt kuporogva vadásznak a nyereményekre, miközben tömik magukba a Milkát, Bocit, Danone Rudit, Sportszeletet...../