Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 367 / 511 oldal |
3 perce küldtem be a kódot a interneten, válasz is jött azonnal...(sajna nem nyert)
Elnézéseteket kérjük, de a nagy érdeklõdés miatt a kódbeküldés jelenleg csak SMS-ben lehetséges!
Ezt írta most ki nekem!
Ezt írta most ki nekem!
Levi,
én beírtam a fórumba ( http://forum.nfo.hu/viewtopic.php?t=241 ) és velem együtt a másik reklamálónak is küldött levelet. Én ma reggel is válaszoltam neki, arra még nem jött válasz, de vissza sem pattant. Lehet, hogy most dolgozza fel a levéláradatot és egyfolytában töröl. Ha kapok tőle választ, majd beírom.
én beírtam a fórumba ( http://forum.nfo.hu/viewtopic.php?t=241 ) és velem együtt a másik reklamálónak is küldött levelet. Én ma reggel is válaszoltam neki, arra még nem jött válasz, de vissza sem pattant. Lehet, hogy most dolgozza fel a levéláradatot és egyfolytában töröl. Ha kapok tőle választ, majd beírom.
Köszi a tippet!
Mindenesetre mostmár tudom milyen rossz érzés...
Örülsz, hogy nyertél, aztán nesze semmi.... És még rengeteg telefonszámla, idő, bosszankodás....
Mindenesetre mostmár tudom milyen rossz érzés...
Örülsz, hogy nyertél, aztán nesze semmi.... És még rengeteg telefonszámla, idő, bosszankodás....
Virag
Nekem is van némi tapasztalatom reklamálásban. Nem tudom, melyik marketing-igazgatónak írtál, de ha erre se reagálnak, írj az anyacég, a Sanoma főmarketingesének, az nem hagyhatja figyelmen kívül szerintem. Nagy cégek eddig engem mindig kárpótoltak (Nokia, Samsung), amikor panaszom volt, nem engedhetik meg maguknak, h. rossz hírbe keveredjenek. a levél tényleg jobb lehet, mint a telefonálás, bár nekem már telefonon is sikerült 'győznöm' (OTP)... tényleg ne hagyd annyiban, végső esetben fogyasztóvédelem!
Nekem is van némi tapasztalatom reklamálásban. Nem tudom, melyik marketing-igazgatónak írtál, de ha erre se reagálnak, írj az anyacég, a Sanoma főmarketingesének, az nem hagyhatja figyelmen kívül szerintem. Nagy cégek eddig engem mindig kárpótoltak (Nokia, Samsung), amikor panaszom volt, nem engedhetik meg maguknak, h. rossz hírbe keveredjenek. a levél tényleg jobb lehet, mint a telefonálás, bár nekem már telefonon is sikerült 'győznöm' (OTP)... tényleg ne hagyd annyiban, végső esetben fogyasztóvédelem!
Köszi a tanácsot!
De már annyi telefonáltam, hogy én érzem hülyén magam. Irtam a marketing vezetőnek egy levelet, ha adnak magukra valamit, akkor csak válaszom majd valaki....
És képzeljétek a postás kézbesítő csaj olyan kedves és segítőkész volt hogy csak na!
De már annyi telefonáltam, hogy én érzem hülyén magam. Irtam a marketing vezetőnek egy levelet, ha adnak magukra valamit, akkor csak válaszom majd valaki....
És képzeljétek a postás kézbesítő csaj olyan kedves és segítőkész volt hogy csak na!
Virag
Ne hagyd magad lerázni, ha bunkó a csaj, aki a telefon végén van, kérd a főnökét, biztos van neki.
Vagy a főszerkesztőt.
Nehogy már egy ragszámot ne lehessen visszakeresni.
Lusta, vagy adminisztratív hibát leplez , talán kidobta a küldemény feladóvevényét?
Én tuti, hogy nem hagynám annyiban, ne hagyatkozz egyetlen emberre, próbálj beszélni valaki mással.
Ne hagyd magad lerázni, ha bunkó a csaj, aki a telefon végén van, kérd a főnökét, biztos van neki.
Vagy a főszerkesztőt.
Nehogy már egy ragszámot ne lehessen visszakeresni.
Lusta, vagy adminisztratív hibát leplez , talán kidobta a küldemény feladóvevényét?
Én tuti, hogy nem hagynám annyiban, ne hagyatkozz egyetlen emberre, próbálj beszélni valaki mással.
Akkor Te szerencsés vagy. Én felhívtam Őket, hogy esetleg egy ragszámot, és igazán nem akarom Őket zavarni....
Tök bunkó volt velem a csaj, és lerázott többször is. Nem telt le az egy hónap, de én hagyom az egészet. Annyi bossznkodtam már miatta, hogy nem ér annyit az egész. Nagyon csalódottnak érzem magam.
Tök bunkó volt velem a csaj, és lerázott többször is. Nem telt le az egy hónap, de én hagyom az egészet. Annyi bossznkodtam már miatta, hogy nem ér annyit az egész. Nagyon csalódottnak érzem magam.
Szalika!
Neked "szerencséd" van. Ez a Berta nevű élőlény engem válaszra sem méltatott. Az emilem visszapattant tőle, amikor 6*ra érdeklődtem, hogy mikor kapom meg a nyereményemet.
Egyébként, ha meg is kapjuk a nyereményt áprilisban lejár.
Neked "szerencséd" van. Ez a Berta nevű élőlény engem válaszra sem méltatott. Az emilem visszapattant tőle, amikor 6*ra érdeklődtem, hogy mikor kapom meg a nyereményemet.
Egyébként, ha meg is kapjuk a nyereményt áprilisban lejár.
levél Berta Istvántól:
Tisztelt Nyertes!
Elnézését kérem a csúszás miatt, de rajtam kivülálló okok miatt sem
tudtam ezidáig eljuttatni Önhöz a nyereményét.
Terveim szerint hamarosan megkaphatja azt.
Addig is türelmét kérném.
Tisztelettel
Berta István
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mik azok az okok.
Tisztelt Nyertes!
Elnézését kérem a csúszás miatt, de rajtam kivülálló okok miatt sem
tudtam ezidáig eljuttatni Önhöz a nyereményét.
Terveim szerint hamarosan megkaphatja azt.
Addig is türelmét kérném.
Tisztelettel
Berta István
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mik azok az okok.
queene
Köszike
Köszike
Most küldtem a csomagolj oldalról a 11.sms-t ,az első tízre rögtön jött a válasz hogy nem nyertem.A 11.-re nemjött semmi válasz 

Megkaptam a mobiltelefon számlámat.
Katasztrófa. És ezek mellé 7 elküldött csomagolj sms-sem egyike sem nyert. 
Katasztrófa. És ezek mellé 7 elküldött csomagolj sms-sem egyike sem nyert. 
a Csomagolj oldalon karbantartás van. Na nem sokáig bírta 

Virag!
Nem védeni akarom a Maximát, de én is nyertem velük Avonos csomagot és már meg is kaptam tőlük, 1 nappal előbb, mint ahogy a nyertesek neve benne lett volna az újságban!
Nem védeni akarom a Maximát, de én is nyertem velük Avonos csomagot és már meg is kaptam tőlük, 1 nappal előbb, mint ahogy a nyertesek neve benne lett volna az újságban!
EVM
Marketing osztály 253-1524, fax: 257-2002
marketing@evmrt.hu
Én ma emailre írtam nekik, fél órán belül válaszoltak, hogy ők még nem is postáztak
Marketing osztály 253-1524, fax: 257-2002
marketing@evmrt.hu
Én ma emailre írtam nekik, fél órán belül válaszoltak, hogy ők még nem is postáztak

queene
Január 13-án volt a sorsolása az EVM. Rt. Spar-os játékának (Viola vagy Bip vagy WU2 vonalkódokat kellett küldeni blokkal együtt.)
Megadnád a telefonszámukat?
Január 13-án volt a sorsolása az EVM. Rt. Spar-os játékának (Viola vagy Bip vagy WU2 vonalkódokat kellett küldeni blokkal együtt.)
Megadnád a telefonszámukat?
Miért nem kérdezel rá a spar oldalán? Biztosan nem az az egyetlen kinnfelejtett urna....
Queene
Ne bosszankodj, nálunk nem is volt doboz...
Itt csücsülök nescafés blokkomon és azon tünődöm, hogy ezek a dobozok ill. hiányuk
valyon miért üldöznek engem?
Fel a fejjel a Te dobozodat még elvihetik!
De mi lesz a sosem volt dobozokkal?
Ne bosszankodj, nálunk nem is volt doboz...
Itt csücsülök nescafés blokkomon és azon tünődöm, hogy ezek a dobozok ill. hiányuk
valyon miért üldöznek engem?
Fel a fejjel a Te dobozodat még elvihetik!
De mi lesz a sosem volt dobozokkal?

A Spar Nescafé játék február 24-én végetért. A gyűjtődobozka még mindig ott csücsül a Sparban a polcon
Mikor akarják vajon elvinni?
Végül is 19-én sorsolják, addig még van idő, de egyre idegesebben fedezem fel naponta, hogy "jé, még mindig itt van
"
Mikor akarják vajon elvinni?
Végül is 19-én sorsolják, addig még van idő, de egyre idegesebben fedezem fel naponta, hogy "jé, még mindig itt van
"