Ok, de mi pl. nyertünk 1 páros jegyet. Férjem nevén van.
Akkor övé mindkettő....
Mert csak 1 nevet kellett leadni...
Szóval szerintem bemutatjuk a vouchert, adnak 2 karszallagot és kalap, kabát...
Screvo Dreher :
Az átvételi elismervény nem a Screvo hanem a szervező cég intézi.
Tavaly is kellet ez az adatlap és nem Screvo bonyolította.
A neveket nagy valószínűséggel igen is le fogják adni sztem de ekkora tömegnél pont tojni fognak rá ki mi hogy a lényeg hogy a QR kódos jegy nálad legyen .
A Coca Cola jegynel pl nevére írva kapod de a szervezők azt írták hogy más is felhasználhatja a jegyeket de a nevet ami rá van írva az marad .... Szóval a kutya se érti ezt meg hogy minek ez a bonyolitás . Tök felesleges ..
Ez kifejezetten jól hangzik.
Szerintem ez az átvételi elismervény vagy mi csak a screvonak kell adminisztrációs célból.
A jegyeket(voucert) kell bemutatni azért adnak karszallagot, azon pedig semmilyen név nem szerepel...
Nem is mertem volna más nevet írni a lapra, és úgy visszaküldeni. Attól tartottam volna, hogy úgy nem kapom meg a nyereményt. Hogy jön az ki, hogy x nyeri és y igazolja, hogy átvette?!
Mert nekem cserénél azt mondta vki, adjak két nevet, és ő arra kéri a jegyeket. Ezek szerint nem is kell. Ez a legjobb.
Ha így van az a legjobb! Akkor ez király...
Sziasztok! A Dréher Sziget jeggyel kapcsolatban, nekem az a véleményem, hogy nincs összefüggés a leadott név és a majdani bulizó között. Mi is nyertünk a férjem nevén, az ő nevére kitöltve küldtem vissza a lapot, majd jött két nem névre szóló jegy. Szerintem azzal bárki bemehet.
Remélem nem gondolom rosszul! 🤔
Paintuci, az átvételi elismervényre csak egy aláírást kérnek, ezért is kérdeztem, hogy páros jegyről lévén szó, mindkét jegyen ugyanazon név fog-e szerepelni? De ezek szerint, nem is névre szóló a jegy...tehát bárki bemenet vele.
Bobherceg két nevet kell megadni, mert egy karra felesleges két szalagot rátenni.
QR kódban vannak rögzítve az adatok.
BOBHERCEG: itt jön egy csavar mert magán a jegyen egyáltalán nem szerepel név, csak annyi hogy Dreher

" alt="

">
(talán a QR kód leolvasó írja majd ki, vagy ilyesmi)
Egy kb 8000ftos nyeremény miért van 500ezer ftra biztosítva?Vagy miért jelölik 500ezer ft értékűnek?
Nem tudom pontosan melyik,mert nem vagyok otthon,nem én vettem át....de a futárnak még az anyja neve,szül.idő,hely is kellett,mert 500ezer ftnak van titulálva a csomag....ami igazából kb 8000ft.....
Biztosítási csalás?Ha eltűnne a csomag a feladó ennyit követelhetne?
Vagy más ötlet?
ginN!
Köszönöm a választ!
Köszönöm a válaszod 😀 Még annyi lenne a kérdésem, hogy mindkét jegyen akkor ugyanannak a személynek a neve szerepel?
Aki bemegy, mert nagyon gyorsnak, és határozottnak kell lenni, más karjára tegyék, és ha kifogsz vmi kötekedős átadót? Azt hívja a biztonságiakat? Szigetnél utálják az adás vételt, azért csinálják ezt.
BOBHERCEG, fitoska: mi leveleztünk a Screvoval és úgy értelmeztük, hogy az átvételi elismervényre annak a nevét kell írni, aki be fog menni a rendezvényre. Ő veheti majd át a karszalagokat (vagy rögtön rá is húzzák a kezére, ez nem tiszta). Így is töltöttük ki a kérvényt és nem sokkal később érkeztek is a jegyek e-mailben.
Engem is érdekel a téma! 👇
Ha valaki tud valamit,ne habozzon írja meg legyen kedves!
Köszönöm!
Screvo Dreher nyereménnyel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy az átvételi elismervényt csak én, mint nyertes tölthetem ki, vagy más nevével is visszaküldhetem ( aki ténylegesen el fog menni)? Köszönöm előre is a választ!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások