Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 368 / 1052 oldal |
Én is átvettem ma a La Roche-Posay csomagot Bp. III.ker-ben. Nagyon kedvesek voltak, még rá is kérdezett a csaj, hogy hány kupom van. Hát sajnos csak egy volt. 10 db kis minta volt a csomagban.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
palmalive én onnan tudom, hogy a 5000ről lemaradtam.
Én is átvettem a párom helyett a La Roche-Posay csomagot. De olyan képet vágott a gyógyszerész...
Meg úgy csapta le az asztalra, mintha az ő zsebéből húztam volna ki a csomagot....milyen kedvesek, nem?
(Veszprém)
Meg úgy csapta le az asztalra, mintha az ő zsebéből húztam volna ki a csomagot....milyen kedvesek, nem?
(Veszprém)Ma vásároltunk mikor a pallmall-os futár telefonált,hogy itt van,megkérdezte odaadhatja e a szomszédnak.De mivel náluk csak a köműves srác dolgozott,neki adta,majd holnap reggel jön haza a tulaj és kiderül,hogy mind a 4 megérkezett e.Mivel a férjem beszélt a futárral és ő nem kérdezte meg,hogy hányat is hozott.
Öcsémnek,végre a törött helyett a PM. bögre!
De az enyém még sehol,pedig 1 címre várjuk.
De az enyém még sehol,pedig 1 címre várjuk.

Pall Mall bögrék, végre! (Veszprém megye)
mert kitalálta a nő, hogy ennyi (5db) nincs...hát mondom ez érdekes, mert tuti biztos vagyok benne, hogy kiküldték a megfelelő darabszámot, ha már a levél megérkezett róla..."hát ennyi pedig nincs" mondom neki: elhiszem, hogy a gyógyszerészek is szívesen használják ezeket a mintákat de mivel ezek megilletnek engem(minket) ezért annyit adjon amennyit tud, a többi kupont adja vissza, aztán majd jövök késöbb...
erre , láss csodát...végis lett 5...na mondom...ez de érdekes...
(ez mehetett volna a negatívba is..)
erre , láss csodát...végis lett 5...na mondom...ez de érdekes...
(ez mehetett volna a negatívba is..)
De ha ott volt náluk, akkor minek állnak neki vitatkozni

mi is átvettük az egész család La Roche-Posay csomagjait...volt itt is kisebb-nagyobb szócsata, de megkaptuk mindet

sada, ma útnak indult a húsvétra ígért cucc
mailt most nem tudok írni, behülyült a levelezőm
flori, Neked is próbáltam írni, nem mennek a levelek
mailt most nem tudok írni, behülyült a levelezőm
flori, Neked is próbáltam írni, nem mennek a levelek
Paint!
mIből derült ki, hogy ez az 1000-ből való? Tudod már, h. mi van benne?
mIből derült ki, hogy ez az 1000-ből való? Tudod már, h. mi van benne?
Szia zizii!!!
Igen! Ma újra próbálkoztam, de nem mondtam meg, hogy mit akarok, csak a hölgy nevét. Miután szóltak neki ő tök aranyos volt és átadta a csomit! Egyébként én is 11 után voltam nem sokkal!
Igen! Ma újra próbálkoztam, de nem mondtam meg, hogy mit akarok, csak a hölgy nevét. Miután szóltak neki ő tök aranyos volt és átadta a csomit! Egyébként én is 11 után voltam nem sokkal!
itt is kuponok
La Roche ....bocsesz
La Rocha.... kupon nem a garantált 5000 hanem a sorsolt 1000 db közül. 

2db. Floriol fürdőlepedő!!!
Milka póló, ......Örömmel értesítnük, hogy megnyerted az első periódus ajándékát egy Milka pólót....., hát nem siették el!
szamimami véletlen nem Jb-ben a Kígyó gy. volt? Ma voltam de .11 körül és egy nem túl kedves gyógyszerésznő csak nézett , nem küldött el ,előkerült az illetékes kolléganő és megkaptam a csomit.
La Roche-Posay kupon, tortalapátok
La Roche Posay kupon! Annyira örültem!!!
Aztán! Mivel mennem kellett egyébként is gyógyszerért elmentem abba a gyógyszertárba, ahol átvehetném a csomagot. Hát szó szerint kidobtak!!!
Ők erről nem tudnak semmit, meg nincs is rá idejük. Odaadtam a kisérőlevelet is, mire kinyögték, hogy voltak ma már páran, de mindenkit elhajtottak, mert végülis van egy kolléganő, aki most nincs ott.
Kérdésemre, hogy ki az és mikor lesz ott, alig akartak válaszolni egyfolytában csak azt hajtogatták, hogy most nincs ott. 10 percbe tellett, mire kinyögték, hogy csak 7-12.30-ig dolgozik. Egyébként is menjek máskor! Szép remények!!!
Lehet, hogy egyébként ezért nem járok abba a gyógyszertárba????
Aztán! Mivel mennem kellett egyébként is gyógyszerért elmentem abba a gyógyszertárba, ahol átvehetném a csomagot. Hát szó szerint kidobtak!!!
Ők erről nem tudnak semmit, meg nincs is rá idejük. Odaadtam a kisérőlevelet is, mire kinyögték, hogy voltak ma már páran, de mindenkit elhajtottak, mert végülis van egy kolléganő, aki most nincs ott.
Kérdésemre, hogy ki az és mikor lesz ott, alig akartak válaszolni egyfolytában csak azt hajtogatták, hogy most nincs ott. 10 percbe tellett, mire kinyögték, hogy csak 7-12.30-ig dolgozik. Egyébként is menjek máskor! Szép remények!!!
Lehet, hogy egyébként ezért nem járok abba a gyógyszertárba????