23 hát ... az már komoly kor, nem tini. Na eltolom haza a bicajom amiben dupla nyolcas van, ma azért tudtam intizni mert a fönököm úgy felejtette a gépét, emailom innen nem tom megnézni, majd holnap délelött, és akkor válaszolok mindenkinek, jó éjszakát. Aztán csőre tölteni az sms játékokat reggelre nyerjetek sokat. Sziasztok...

Ez az amit én sem értek,ez csere-bere,nem adok veszek topic nem?
idáig sörös cimkére akarta cserélni,nem?
Tényleg komolytalan,de díjazzátok az ötletemet,azt írta,aki a legtöbbet adja érte azé lesz, én adok 11 Ft-ot!
Tehát kedves fórumos társaim ne licitáljatok az összegemen felűl,mert akkor 11 Ft-ért mint legmagasabb licittevő az enyém lesz...
aztán mindenkinek meghálálom majd...
Küldöm is a licitemet!
De ha majd besz... a félelemtől, hogy leszídnak megtörölközöm krisz törölközőjével.
Sziasztok,most jöttem,és látom mi van itt,nahát!
Én is érdeklődtem a törcsi iránt,de ki tudja,mi lesz belőle???
Itt általában cserélni szoktuk a dolgokat,nem eladni!!!
Paint - A nicknévből sztem kiderül a kora!

Aha! Anyukám akkor már anyuka volt. De ez már nem nyereménytárgy csere-bere mindjárt leszíd vki, úgy félek.

vagy 1923-ban született?

az előbbi ildiccnek szólt, mert mi van a nick nevével vw, nem értem?
ha-ha röhög a libamájam a hütőben.

A nick nevét olvasd!

gondolom, azt mondja - viccből - hogy fordulj Krisz_23-hoz, neki van törcsije!

vw nem értem mit akarsz mondani?
Paint!
krisz_23

Változatlanul keresek Calvo törölközőt, de kalandorok kíméljenek.
Licitre ajánlok egy húsz éves camping bicajt, van benne elől hátul 1-1 db nyolcas, kicsit izzasztó lesz vele bicajozni, de majd krisz törölközőjével le lehet törölni az izzadságcseppeket.

(vicc volt) Még annyit krisz licitelős nyereményjátékot nem itt kell szervezni, utoljára a pöttyös turórudival játszottam licitelős játékot. Nagyon élveztem, de akkor még fiatalabb voltam, amúgy te hány éves vagy? Mert komolytalanság tükrözi viselkedésed.
Köszi, én is lemondok a törölközőről, és szerintem a stílus miatt nem itt a fórumon fog elkelni, én írtam már neked, nem divat itt 1-2 dolog...
Kb. egy éves tapasztalat azt váltja ki belőlem a Calvo törölköződ sorsát illetően, hogy ennyit senki sem szórakozott jelen esetben velem is. Korrekt amit akarsz de még nem találkoztam ilyen megoldással eddig, szerintem az élet túl rövid ahoz, hogy én ennyit szórakozzam veled, és a törölköződdel. Szóval engem már nem érdekel, és én licitálok inkább egy nyereményjátéknál, vagy a tesz-veszen, de nem nálad. További sok sikert, és szórakozást neked, és a törölköződnek. (Ez az én személyes véleményem volt a jövőben sem emailban, és itt nem bocsátkozom más véleményt alkotó fórumtárssal.)
mondjuk nem sok közöm van hozzá, mert nem vagyok érintett, de nem bírom ki szó nélkül, Krisz_23, miért nem mész a Teszvesz-re? Itt nálunk eddig nem volt divat az árverés, meg ki ad többet, stb...; általában - legalábbis nálam azé a meghirdetett valami, aki először kínál érte általam jónak tartott cseretárgyat. Persze kettőn áll a vásár - ha van, aki licitál, ám legyen...
Sziasztok!
CALVO-s törölköző fejlemények:
Nagyon sokan jelentkeztetek, igy jutottam arra a döntésre, hogy az kapja, aki a "legtöbbet" kínálja érte. Erről MINDENKIT értesítettem!
De sokan mondtátok azt is, hogy nem tudtok megfelelő darabszámú kódot adni érte, igy nem egyenlőek az esélyek.
Az Ő javaslatukra (tehát nem én találtam ki!) mostantól a törölközőt licitre bocsájtom. Aki a legtöbb Ft-ot kínálja érte, az kapja!
Minden este a képes oldal tetejére kikerül az az összeg, amit aznap max. kínáltak érte (a licitáló user nevével együtt - ha ehez hozzájárul)!
Licitet emilben küldhettek.
A licit határideje mondjuk legyen augusztus 1.
Aztán ha többen mondjátok, hogy ez sem jó, akkor változtatunk.
UI: akinek van jobb ötlete, hogy mi alapján döntsem el, hogy kié legyen a törölköző, (úgy hogy senki ne engem szidjon) az is írjon!
krisz hétvégéig eldől kié lesz a Calvo mert megyek Balatonra, és ott nincs inti....Akkor nem tudok írni neked, mit is adnék szívesen cserébe.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások