Köszönöm szépen, törpi! 😊
Akkor még reménykedem, hétfő-keddi beküldéseim voltak, csak türelmetlen vagyok, ezért érdeklődtem. 😅
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 369 / 9338 oldal |
pieceofluck :párom hétfőn Domestost és Spar Magnum
Sziasztok!
SPAR - Pick, Herz nyereményjátékon nem találom sem a fődíj, sem a különdíjak nyerteseit!
Én csinálok valamit rosszul, Ti látjátok?
Előre is köszönöm! 🙂
SPAR - Pick, Herz nyereményjátékon nem találom sem a fődíj, sem a különdíjak nyerteseit!
Én csinálok valamit rosszul, Ti látjátok?
Előre is köszönöm! 🙂
Érdeklődnék, hogy kapott-e a héten valaki unileveres SMS-t.
Elsősorban Domestos és Carte d'Or érdekelne.
Köszi előre is! 🙂
Elsősorban Domestos és Carte d'Or érdekelne.
Köszi előre is! 🙂
A "Legyen buli a mosás!" játéknál a szabályzatban fel van tüntetve a Privát Max is hogy részt vesz, de feltöltésnél nem dobja be a listában. Írtam üzenetet nekik, de még választ nem kaptam. Olvastam a szabályzatot de nem találtam semmi érdemlegeset ezzel kapcsolatban. Esetleg valaki tudja itt a kérdésemre a választ? Előre is köszönöm!
" alt="
">
" alt="
">kicsizolika
Az Orlent te magad írtad be egy hete az infókgoz és azóta a főoldalon is fenn van.
Az Orlent te magad írtad be egy hete az infókgoz és azóta a főoldalon is fenn van.
Vágási Feri 2023-07-18 :: 08:03
Köszönettel vettük beérkezett megkeresését.
Kérdésére válaszolva, engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Red Bull nyereményjáték nyerteseit a www.mol.hu/Autósok/Aktuális akciók/Vásárolj Red Bull termékeket és nyerj! fül alatt van lehetősége megtekinteni.
Együttműködését és megértését köszönjük.
Üdvözlettel:
A MOL Move csapat
👋
Köszönettel vettük beérkezett megkeresését.
Kérdésére válaszolva, engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Red Bull nyereményjáték nyerteseit a www.mol.hu/Autósok/Aktuális akciók/Vásárolj Red Bull termékeket és nyerj! fül alatt van lehetősége megtekinteni.
Együttműködését és megértését köszönjük.
Üdvözlettel:
A MOL Move csapat
👋
Hugi71
Nekem nagyon gyorsan megküldték.Kb két héten belül megérkezett a kártya.
Nekem nagyon gyorsan megküldték.Kb két héten belül megérkezett a kártya.
Aki nyert a májusi Lidl-Pick&Herz játékon Lidl vásárlási utalványt, megkapta már? A hangszóró már régen megjött, de az utalványnak hí-hamva sincs, kezdek aggódni.
Aki nyert a Coca-Colával Szigetjegyet írjon nekem,mert nem tudom mi a menete. Hiába olvasom 48 óra a visszaigazolás,de nem is jött e-mail. Ügyfélszolgálatuk meg nem válaszol,holnap délelőtt lejár a 48 óra. köszönöm,ha segítesz
Azt már látom 48 órám van visszaigazolni
Vak tyúk is talál szemet... Coca cola játék,Fördős Zé-re gondoltam feltöltöm,érvénytelen kód,majd feltöltöttem a Fesztiválosra elvileg nyertem egy 2 személyes Sziget jegyet. Mi a menete? Beváltomra nyomtam,nem derült ki...Esetleg ha valaki tudja mit hogyan...Köszönöm a válaszokat akár itt,akár magánban
Luluanne: már jött ,igaz jó későn.16:50. Köszi
törpi
Akkor nem tudom.
Barátom küldött rá kedden, de nem kapott semmit. Ő már nem várja.
" alt="
">
Akkor nem tudom.
Barátom küldött rá kedden, de nem kapott semmit. Ő már nem várja.
" alt="
">Talalt mar valaki kodos BURNt ?
kedd,szerda
törpi
Mikor küldted? Én másnap kaptam smst.
Mikor küldted? Én másnap kaptam smst.
Kapott ma vagy tegnap valaki Unileveres sms-t?Tom Market?
Sziki36
köszi a választ
ma kaptam választ a Reáltól ,a héten postázták, következő hétem megkapom /juk
" alt="
">
köszi a választ
ma kaptam választ a Reáltól ,a héten postázták, következő hétem megkapom /juk
" alt="
">Bocs.
1.
Te Knorrt kérdeztél, én meg Maggit írtam.
2.
Szerintem az Unilever nem szokott visszajelezni a blokkról.
1.
Te Knorrt kérdeztél, én meg Maggit írtam.
2.
Szerintem az Unilever nem szokott visszajelezni a blokkról.