Aztán mire megy vele?

Jó, ő a legmacsóbb csávó a lista elején... és?
Mindenki tudja, hogy csal... ha ettől jól érzi magát a tükör előtt, akkor legyen neki.

Megyek ellátom a bébimet. Majd jövök.
csak sérti az igazságérzetét a lehetetlen mennyiségű pont. (Mondjuk másokét is.)
Mondjuk, szerintem az is jó, hogy a moderátort nem csak törli az üziket, hanem ha gond van szól mi a helyzet.
De azért saga: ne bántsd csillag33-at, mi szeretjük.
szia csillag!
azt hittem, csak dühből mész, úgy ne menj... sok sikert!
ja, és azért azt hangsúlyoznám, hogy én nem vagyok ennek az oldalnak moderátora, csak úgy látszik, egyezik az ízlésem velük

Szia Stendhal.
Még beszélünk!
Ha nem úgy gondolkodnék mint te, már legalább 10000 pontnyit regisztráltam volna. (Amennyire ráérek nyelvvizsga előtt)

Bocsi czd. De muszáj, Ma jönnek a lakásunk használatbavételi engedélyének ügye miatt, helyszíni szemlét tartani.Kb.10 perc múlva.
Majd este jövök még. Na helló!
Stendhal: persze, ezért járunk ide

nekem ez tetszik
csillag33! Ugye nem tűnsz el örökre!!!!!!!!!
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem fárasztó lenne egyik címet a másik után regisztrálni, és klikkelgetni... még 1-2 menne, de utána... belehalnék az unalomba
csak azért, hogy 10-zel több pontom legyen? biztos én vagyok a más, de röhög a májam

Vannak ennél durvább fórumok is. Szerintem mi elég konszolidáltan adjuk elő.
csillag ne menj el... eddig is jól csináltuk, eztán is jól fogjuk (1-2 bakit kivéve

)
többen szoktunk méltatlankodni azért, mert vkinek sok pontja van, de ennek az oldalnak tényleg semmi köze a startlaposokhoz... már írtunk a startlaposoknak többen is, de fütyültek ránk
A Szólásszabadság az, hogy jogod van lapot indítani és reggeltől estig beírni, amit gondolsz, akarsz.
Aztán vagy elolvassák, vagy nem.
A házirend pedig itt az, hogy megoldást nem írunk be SEMMILYEN játékhoz, nem csak ehhez.
Ne megyek, mert éhes a picurom!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások