Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 369 / 511 oldal |
Próbáld megmozgatni a csatlakozóját - lehet, hogy kilazult...
Itt a piros, hol a piros? Eltűnt a játékból és sajna a monitoromról is! Nincs köztetek szerelő? Valami javaslat? (Tudom - .....a negyedikről nagy ívben.)
Kedves Éva!
Az én párom is az első héten nyert, jan. 26-án kaptam is Berta Istvántól értesítést e-mailben. Mivel vidékiek vagyunk, kértem, hogy postázza. Természetesen nem érkezett meg.
Az én párom is az első héten nyert, jan. 26-án kaptam is Berta Istvántól értesítést e-mailben. Mivel vidékiek vagyunk, kértem, hogy postázza. Természetesen nem érkezett meg.
Mi mindössze néhány nevet kaptunk Berta Istvántól, meg a hozzá tartozó kártyákat. Azokat a jelentkezőknek odaadtuk, sőt volt, akinek postán küldtük el. Sajnos két hónapja nem veszi fel Berta úr a telefont, ha hívom.
a párom az első héten nyert, de kártya még nincs a kezemben.
Amagazin.hu játékokban ezentúl Sütő Éva az illetékes,
rákérdeztem nála az ügyre, itt a válasz:
"Berta Istvánnak volt megállapodása a Hotelinfóval, hogy kisorsolhatja a
kártyákat internetes játék keretében. Mivel az én oldalamra is István rakta
fel a játékot, de az e-mail-ek hozzá futnak be, ezért rajta kívül sajnos
senki nem tudja, hogy sorsolt-e, és ha igen, kiket, és kik kaptak
értesítést.
Egy darabig mi osztogattuk a nyerteseknek a kártyát, az első 10 darabot.
Aztán semmi.
A Hotelinfo jóindulattal ajánlotta fel a kártyákat, és még azt is mellé
tette, hogy az utazás kiállításon kedvezménnyel vehetik meg az újat azok,
akik tavalyit nyertek.
Megpróbálok annak utána nézni, hogy István egyáltalán elhozta-e a kártyákat a Hotelinfóból, mert ha nem, akkor azt én elhozom, és tőlem még át lehet venni. Tény, hogy csak április 15-ig lehet használni, ezen már nem segíthetek.
Sajnos az én életemből is eltűnt a Berta István...
A cd-ügyben nem tudok segíteni, az teljesen az ő biznisze volt."
rákérdeztem nála az ügyre, itt a válasz:
"Berta Istvánnak volt megállapodása a Hotelinfóval, hogy kisorsolhatja a
kártyákat internetes játék keretében. Mivel az én oldalamra is István rakta
fel a játékot, de az e-mail-ek hozzá futnak be, ezért rajta kívül sajnos
senki nem tudja, hogy sorsolt-e, és ha igen, kiket, és kik kaptak
értesítést.
Egy darabig mi osztogattuk a nyerteseknek a kártyát, az első 10 darabot.
Aztán semmi.
A Hotelinfo jóindulattal ajánlotta fel a kártyákat, és még azt is mellé
tette, hogy az utazás kiállításon kedvezménnyel vehetik meg az újat azok,
akik tavalyit nyertek.
Megpróbálok annak utána nézni, hogy István egyáltalán elhozta-e a kártyákat a Hotelinfóból, mert ha nem, akkor azt én elhozom, és tőlem még át lehet venni. Tény, hogy csak április 15-ig lehet használni, ezen már nem segíthetek.
Sajnos az én életemből is eltűnt a Berta István...
A cd-ügyben nem tudok segíteni, az teljesen az ő biznisze volt."
Ahol mi lakunk, 20 éve úgyanolyan apró és elhasznált és korszerűtlen a posta és a dolgozói is ugyanazok, kelletlenek, megöregedtek, elfáradtak. A márciusi áremeléssel fog a színvonal is emelkedni? Szerintem ez egy blöff. 

Most néztem meg az nfo -n, hogy én is nyertem kártyát, de semmi @ nem jött.
Most akkor mi van? Végül is kinek kell írni az ügyben?
Most akkor mi van? Végül is kinek kell írni az ügyben?
A Bertának nincs értelme írni, mert az én levelem visszapattant tőle.
A Hungarycardhoz írt levelembe természetesen beleírtam, hogy a 2-4 heti nyertesek már értesítést sem kaptak, így valószínüsítem, hogy levelem után erre is intézkednek. Csak hát április már nagyon közel van!?
Az értesítő mail-t még Bertától kaptuk, de talán érdemes ide is írni. Köszi.
Én úgy tudom váltás történt az nfo-nál, Berta István helyett
Sütő Éva - aircat01 kukac axelero.hu foglalkozik a játékokkal.
Sütő Éva - aircat01 kukac axelero.hu foglalkozik a játékokkal.
Levi,
mi is nyertünk turizmus kártyát az első héten, amit azóta sem kaptunk meg. Sőt a decemberben nyert Cannibals kazettát sem.
A játék kiírásnál 2003-2004-es hungary card szerepel, ami ugye ápr. 15-ig érvényes. Én azt hittem az ideit kapjuk, ezért nem is izgattam magam. De ha tényleg a tavalyit küldik, akkor már most is késő lenne.
Viszont az is érdekelne, hogy a hetente kisorsolandó 10-10 db Turizmus Kártya hova tűnt el. Most van a 7. játék hét és eddig csak 3 heti nyertes van.
"A játék az Utazás Kiállítás (2004.03.19-21.) előtti vasárnapig tart. A sorsolásokat minden héten vasárnap este tartjuk."
Panaszkodjak én is a hotelinfonál?
mi is nyertünk turizmus kártyát az első héten, amit azóta sem kaptunk meg. Sőt a decemberben nyert Cannibals kazettát sem.
A játék kiírásnál 2003-2004-es hungary card szerepel, ami ugye ápr. 15-ig érvényes. Én azt hittem az ideit kapjuk, ezért nem is izgattam magam. De ha tényleg a tavalyit küldik, akkor már most is késő lenne.
Viszont az is érdekelne, hogy a hetente kisorsolandó 10-10 db Turizmus Kártya hova tűnt el. Most van a 7. játék hét és eddig csak 3 heti nyertes van.
"A játék az Utazás Kiállítás (2004.03.19-21.) előtti vasárnapig tart. A sorsolásokat minden héten vasárnap este tartjuk."
Panaszkodjak én is a hotelinfonál?
Miután a "csődöt" is több nap késéssel ismerték el nyílvánosan, szerintem lesz az jövő hét vége is. 

A helyi posta vezetője most mondta, hogy a felsővezetők szerint csak jövő hétre áll vissza a "rend" 

Még mindig nem kaptam semmilyen levelet! Kamu az egész, miszerint a posta csütörtöktől már ura a helyzetnek. 

Erre a honlapra már mások is panaszkodtak
A mostani hozzászólásom a +ba illene, de ided kapcsolódik. Délelőtt panaszkodtam a nfo-ra a kártyák miatt. Emilt írtam a kártyakibocsátó cégnek és ime a válasz, ami elgondolkodtató ( főleg azért, mert a nfo honlapján van egy új sms játék ami 400 Ft +áfa. Én ilyen bizonytalan "honlappal, főleg ezek után nem játszom)
Tehát a válasz:
Tisztelt ... úr!
Gratulálunk nyereményéhez és nagyon sajnálom, hogy üröm is vegyült az örömbe.
Berta úrral érvényes megállapodásunk alapján neki kellett volna postáznia a
kártyát, mint ahogy ezt a levelében írta is, hisz cégünk ezért bocsátott
kártyákat a rendelkezésére.
A mai napon postázzuk Önnek a 2004 április 15-ig érvényes Hungary Card-ot,
melyet ki tud próbálni a hátralévő időben és ha megtetszik, a birtokában
kedvezményesen vásárolhat majd új - idei - kártyát.
Remélem termékünkkel már meg lesz elégedve. A kellemetlenségért pedig
mégegyszer elnézését kérem.
Üdvözlettel
Holczer Ágnes
Hotelinfo Kft. - PR ig.
Tehát a válasz:
Tisztelt ... úr!
Gratulálunk nyereményéhez és nagyon sajnálom, hogy üröm is vegyült az örömbe.
Berta úrral érvényes megállapodásunk alapján neki kellett volna postáznia a
kártyát, mint ahogy ezt a levelében írta is, hisz cégünk ezért bocsátott
kártyákat a rendelkezésére.
A mai napon postázzuk Önnek a 2004 április 15-ig érvényes Hungary Card-ot,
melyet ki tud próbálni a hátralévő időben és ha megtetszik, a birtokában
kedvezményesen vásárolhat majd új - idei - kártyát.
Remélem termékünkkel már meg lesz elégedve. A kellemetlenségért pedig
mégegyszer elnézését kérem.
Üdvözlettel
Holczer Ágnes
Hotelinfo Kft. - PR ig.
Sada!
Nerm olvastad el rendesen a levelemet. Nem az a bajom, hogy nem kaptam meg a kártyát, hanem az hogy nagyívben lesza...-nak, válaszra sem méltatnak, holott ők értesítettek engem.
Nerm olvastad el rendesen a levelemet. Nem az a bajom, hogy nem kaptam meg a kártyát, hanem az hogy nagyívben lesza...-nak, válaszra sem méltatnak, holott ők értesítettek engem.
Az jutott eszembe, hogy eddig is eltünedeztek levelek, néha másnapra megkapta a címzett, néha 1 hétre rá, néha meg egyáltalán nem kapta meg. De most, 5 nap alatt lesz idejük a vonalkódvadászoknak válogatni.