Archivum - // Csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 370 / 1445 oldal |
Válaszoltam mindenkinek.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
van: 3 arany ászok kód, sport vk-ok, 4*1 l vénusz vk
érdekel: kinder csomagolás, gyulai,rossmann pont, Házi Arany vk, balaton sms, sport sms, Herz logo, knorrból csak a rafinéria, rauch kód
2 l és 5 l vénusz vk-okért csakis kinder csomagolás érdekel, még nem lejárt dátummal.
Fáreó
Nem keserítessz el!
Mindig visszakeresem az előző beírásomat, és bemásolom, mert sokszor ugyanazokat keresem. A schlossgold bennmaradt véletlenül, ha valaki jelentkezett volna, én is rájöttem volna, hogy már nem is játszik.
érdekel: kinder csomagolás, gyulai,rossmann pont, Házi Arany vk, balaton sms, sport sms, Herz logo, knorrból csak a rafinéria, rauch kód
2 l és 5 l vénusz vk-okért csakis kinder csomagolás érdekel, még nem lejárt dátummal.
Fáreó
Nem keserítessz el!
Mindig visszakeresem az előző beírásomat, és bemásolom, mert sokszor ugyanazokat keresem. A schlossgold bennmaradt véletlenül, ha valaki jelentkezett volna, én is rájöttem volna, hogy már nem is játszik.25 vagy 35 pontos cerbona pályázatot adok két vagy három db 5 l-es Vénusz vk-ért.
Keresek delikátot.
2 l-es vénuszt szeretnék elcserélni 2 db 1 l-esre.
krysztasz !
Nem akarlak elkeseríteni,de már sokadszorra írod be,megfigyeltem.
A Schlossgoldnak már vége,aug. 31.-ig játszott,a sorsolás is megvolt már,szept. 5.-án,(habár a nyerteseket még nem tudom).
Nem akarlak elkeseríteni,de már sokadszorra írod be,megfigyeltem.
A Schlossgoldnak már vége,aug. 31.-ig játszott,a sorsolás is megvolt már,szept. 5.-án,(habár a nyerteseket még nem tudom).

van: 2 l és 5 l vénusz, 3 arany ászok kód, sport vk-ok, 4*1 l vénusz vk
érdekel: kinder csomagolás, gyulai,rossmann pont, Házi Arany vk, schlossgold, balaton sms, sport sms Herz logo, knorr - rafinéria, rauch kód
érdekel: kinder csomagolás, gyulai,rossmann pont, Házi Arany vk, schlossgold, balaton sms, sport sms Herz logo, knorr - rafinéria, rauch kód
Mármint annyit adsz, vagy annyit szakítasz? 

Na jó legyen 6 Millió! ;-)
Van: Knorr, Maggi, Vénusz, Kotányi, Sportszelet kód+vk, Libero figura, Pickwick, Cerbona, Avon Solutions kupon (3 termék 1 áráért), DM pontok
Keresek: Fa/Vademecum, Knorr leveskocka, Huggies blokk, Pampers vk
Keresek: Fa/Vademecum, Knorr leveskocka, Huggies blokk, Pampers vk

De miért könyörgöm?
Úgy hiszi megtalálta álmai fórumát ahol 9 millát kaszálhat.
Ne ábrándítsd ki.
Úgy hiszi megtalálta álmai fórumát ahol 9 millát kaszálhat.
Ne ábrándítsd ki.Világosítsa fel már valaki földi halandó új fórumos társunkat.
Sziasztok!
Keresek Soproni Ászok Dezső bát 10 millióst!
Adok érte 1 milliót! ;-)
Keresek Soproni Ászok Dezső bát 10 millióst!
Adok érte 1 milliót! ;-)
knorr vonalkodok cserére várnak.
ird meg mit adnál értük.
ird meg mit adnál értük.
Bubus, nincs másik email-címed?
Hétfőn akkor postázom
Hétfőn akkor postázom

25 pontnak megfelelő cerbona vk, 1db.akciós kinder bueno csomagolás, 1db.balaton szelet kód cserére vár.
Érdekel: Herz cimke, salvequick fül.
Érdekel: Herz cimke, salvequick fül.
Beee, írtam
Smile
Én szeretném, csak nem működik a freemail!
Kontavali
OK, csak Neked sem tudok válaszolni
Én szeretném, csak nem működik a freemail!
Kontavali
OK, csak Neked sem tudok válaszolni
Esso bélyegek lennének cserére.