Kedves Maciimádó!
Leveled megkaptam, köszi.
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 370 / 1052 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
la roche posay kupon
megjött kedden a karton dobozos borsodi sör. 

A La Roche-Posay ajándék csomi tartalma 6 kicsi tubus és 3 "zacsis" (krém foly. szappan, sampon, ránctalanító) Nekem tetszik!!
15eFt-os hatalmas match kosár, astor anti stress make up-ok, (30 ml)pólók, kisrádiók, cd-k, könyvcsomagok érkeztek.
Maciimádó és Móni levele, köszönöm.
Maciimádó és Móni levele, köszönöm.Roche-Posay ajándék kupon.
Ebben az évben ez az első nyereményem
Ebben az évben ez az első nyereményem

Azt nem tudom mikor megyek a csomagért,kár hogy nem egy nappal elöbb jött,a férjem pont tegnap délelött volt bent Veszprémben,majd valakit keresnem kell,aki elhozza,azt hiszem a barátnőm férje lesz az áldozat,ő is megkapta ha megy érte az enyémeket is megkapja,ő ott dolgozik,sűrübben megy arrafelé.
Smile!
Ha átvetted a la roche posay csomagot léci írd be, hogy mi volt benne. Én decemberben nyertem a nana-n egy szinezett hidratálót sieléshez, az jó, de szerintem méregdrága, mert olyan kicsi.
Ha átvetted a la roche posay csomagot léci írd be, hogy mi volt benne. Én decemberben nyertem a nana-n egy szinezett hidratálót sieléshez, az jó, de szerintem méregdrága, mert olyan kicsi.
plüss tengelicek
köszi!
Nem írták,csak megköszöntéka regisztrációt Remélik a termékek elnyerik tetszésemetés figyeljüka honlapot,a közeljövői akcióikról tájékozódhatunk Márc 13-tól 31-ig vehetők át.De csak nekem jöttek meg,pl anyuék nem kaptak egyet sem egy faluval arrébb.
Smile írták,hogy mi várható a kupon fejében?
Megjöttek a la roche-posay ajándékkuponjai,két héten bellül kell átvenni a választott patikában.
Igaz, én álltam ére sorba a postán, de megérte: NLC-n nyert könyv!
tortalapát itt is! 

3 db. tortalapát hozzánk is.
An.13 levele!köszi
tortalapát
és tegnapra másik gyerekhez is eljöttek a báránykák, jóval több pöttyel, és persze nem postán
és tegnapra másik gyerekhez is eljöttek a báránykák, jóval több pöttyel, és persze nem postán

tortalapát+Prizee persely (majd' egy hónapig tartott, de ideért

tortalapát