"csillag33
Akkor legyen bennük annyi becsület,hogy leírják, hogyan lehetséges két embernek iszonyúan és röhejesen magas pontszáma."
Mint írtam, moderálunk, mert vannak elképzeléseink erről az oldalról, s semmi közünk a játékhoz magához.
Vélemény és valótlan állítás nem ugyanaz.
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 370 / 609 oldal |
Azt hiszem, mindenkinek a magánügye, hogy mi a véleménye.És Szólásszabadságban élünk!!!!
Bocs Sada.
Nem tudtam,hogy vannak itt olyanok, akik nem bírják, a véleményeket!!!
Nem tudtam,hogy vannak itt olyanok, akik nem bírják, a véleményeket!!!
csillag33
Mielött háborogsz, nézz utána, hol is vagytok tulajdonképepn.
Ennek a lapnak semmi köze a startlaphoz.
Egyszerűen idepottyantatok, mint Pilátus a crédoba, s addig nem lesz kimoderálva a topic, amíg alkalmazkodtok a helyi szábályokhoz.
Ajánlom figyelmedbe ezeket a korábbi beírásokta is:
czd Hozzászólás - 2006. október 19. :: 16:14
sz.era: ahonnan én jövök, ott mindent moderáltak, végén befagyasztottak mindent
jó, ha van olyan fórum, ahol arról is lehet beszélgetni, hogy egymást rávezetjük - nem véve el a játék örömét
aki pedig ki akarja írni, annak ott a másik fórum (amit írtál), oda írhatja
czd Hozzászólás - 2006. október 19. :: 16:27
sultann: egyetértek én pl. élveztem, amit éjjel csináltunk, hogy nem mondtuk el egymásnak, csak adtunk támpontokat, és akkor mindenki kitalálta
jó lenne, ha ez itt tudna így maradni
Mielött háborogsz, nézz utána, hol is vagytok tulajdonképepn.
Ennek a lapnak semmi köze a startlaphoz.
Egyszerűen idepottyantatok, mint Pilátus a crédoba, s addig nem lesz kimoderálva a topic, amíg alkalmazkodtok a helyi szábályokhoz.
Ajánlom figyelmedbe ezeket a korábbi beírásokta is:
czd Hozzászólás - 2006. október 19. :: 16:14
sz.era: ahonnan én jövök, ott mindent moderáltak, végén befagyasztottak mindent
jó, ha van olyan fórum, ahol arról is lehet beszélgetni, hogy egymást rávezetjük - nem véve el a játék örömét
aki pedig ki akarja írni, annak ott a másik fórum (amit írtál), oda írhatja
czd Hozzászólás - 2006. október 19. :: 16:27
sultann: egyetértek én pl. élveztem, amit éjjel csináltunk, hogy nem mondtuk el egymásnak, csak adtunk támpontokat, és akkor mindenki kitalálta
jó lenne, ha ez itt tudna így maradni
Hát két lurko mellett nem menne
Szerintem sem lehet. De regisztrálhatnánk mi is reggeltől estig. Egy csomó oldalon létrehozhatunk rahedli e-mail címet, és meghívhatjuk saját magunkat kamu neveken. Aztán játszani már nem kell.
Szerintem. nem lehet több mint 600 embert meghívni, ha csak nem valami net őrült,aki ennyiféle névvel és címmel beregisztrált.
Miért? Ez nem is lap.hu oldal.
Az képtelenség,hogy ne tudja.
csillag33! Én csatlakozom, de szerintem a moderátor nem tudja.
Egyébként az a véleményem,hogy ha kitörlik néha azt, amit írunk ide,az azért lehetséges, mert figyelemmel kísérik a Fórumot.
Akkor legyen bennük annyi becsület,hogy leírják, hogyan lehetséges két embernek iszonyúan és röhejesen magas pontszáma.
Ha valaki egyetért, csatlakozzon.
Akkor legyen bennük annyi becsület,hogy leírják, hogyan lehetséges két embernek iszonyúan és röhejesen magas pontszáma.
Ha valaki egyetért, csatlakozzon.
Nem leszek benne az ellenfeled, én az ajándékcsomagokra költök.
Köszi czd! De nem is ismerek összesen 600 embert, akit meg kéne hívnom.
én repülni szeretnék... idén nem voltunk nyaralni, és bepótolnám szívesen
úgyhogy repülőjegyre gyűjtök
úgyhogy repülőjegyre gyűjtök
Tullia: ment mail.
Stendhal, hajrá... Te megérdemled!
Lassan elérem az első nyeremény pontjának az összegét.(5000Pont)
Tudom a kincsek megvannak, csak az egyik helyet nem írtam fel.
rajtam az ősi étek fogott ki, igaz, akkor még nem "szálka" volt az utolsó szó, hanem "rész"
Stendhal.
Ma már a 12.kincset is megtalálod
Ma már a 12.kincset is megtalálod