Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 370 / 511 oldal |
Posta megoldotta a problémát! Holnpra berendelték a kézbesítőket dolgozni. SZEMÉT CÉG!
queene
Volt már, hogy rátelefonáltam a főnökre, hogy mit magyarázzon el az ablaknál ülő munkatársának, mert nincs tisztában a szabályzattal.
Volt már, hogy rátelefonáltam a főnökre, hogy mit magyarázzon el az ablaknál ülő munkatársának, mert nincs tisztában a szabályzattal.
Szabvány méret:
114*162
110*220
+,- 10 mm eltérés lehet minden irányban.
max. 30g
És gépi feldolgozásra alkalmasnak kell lennie: se pufi, se merev, se ...
Tehát alap esetben 44Ft.
114*162
110*220
+,- 10 mm eltérés lehet minden irányban.
max. 30g
És gépi feldolgozásra alkalmasnak kell lennie: se pufi, se merev, se ...
Tehát alap esetben 44Ft.
Magam is így gondolom, de ha az ablaknál ülő postás másként, akkor mi van? Én oktassam ki a szakmájára?

Szabványos, alapdíjas. Népszerüen:francia boríték....
A hosszúalakú boríték szabványméretű!!!!!
Már én is vitába szálltam a postán,ha vastag acsokipapíroktól vasalok
rajta egy kicsit.Ha söröskupakot küldök szétkalapálom ,majd ragasztóval
egymás mellé ragasztom ne csúszkáljon sima boríték
egy kis fanatizmus
Már én is vitába szálltam a postán,ha vastag acsokipapíroktól vasalok
rajta egy kicsit.Ha söröskupakot küldök szétkalapálom ,majd ragasztóval
egymás mellé ragasztom ne csúszkáljon sima boríték
egy kis fanatizmus
Ezek a hosszúkás borítékok, mint a Milka, vagy a Delikát vagy most a Sport szelet játékának akciós borítékjai mindig fejtörést okoznak a postásoknak
Az egyik azt mondta, nyugodtan dobálhatom akár a postaládába is 44 Ft-os bélyeggel, mert szabvány boríték. A másik csak emelt díjjal veszi át az ablaknál, mert szerinte meg nem szabvány
Jó lenne már ezt eldönteni, a díj miatt is, na meg nekem az se mindegy, hogy célba ér-e a küldeményem
Ja, hozzátenném, pont ugyanekkora fehér hosszúkás borítékban kellett tegnap postára adnom a lányom angol nyelvi versenyének feladatlapját, azt szabványnak tekintették - akkor ugyanez színesben vajon mitől ne lenne szabvány?
Az egyik azt mondta, nyugodtan dobálhatom akár a postaládába is 44 Ft-os bélyeggel, mert szabvány boríték. A másik csak emelt díjjal veszi át az ablaknál, mert szerinte meg nem szabvány
Jó lenne már ezt eldönteni, a díj miatt is, na meg nekem az se mindegy, hogy célba ér-e a küldeményem
Ja, hozzátenném, pont ugyanekkora fehér hosszúkás borítékban kellett tegnap postára adnom a lányom angol nyelvi versenyének feladatlapját, azt szabványnak tekintették - akkor ugyanez színesben vajon mitől ne lenne szabvány?

levi
Részlet a www.hungarycard.hu -ról:
A jelenleg rendelhető kártya 2004/04/15-ig érvényes. Az ez után érvényes 2004-2005-ös kártyát csak március végétől lehet megrendelni.
Az utánvételes rendelés átmenetileg szünetel.
Örülj neki, ha megkaptad volna, régit kaptál volna.
Részlet a www.hungarycard.hu -ról:
A jelenleg rendelhető kártya 2004/04/15-ig érvényes. Az ez után érvényes 2004-2005-ös kártyát csak március végétől lehet megrendelni.
Az utánvételes rendelés átmenetileg szünetel.
Örülj neki, ha megkaptad volna, régit kaptál volna.
A nfo. játékán az első héten értesítettek, nyertem egy turizmus kártyát. Nagyon örültem, de örömöm tegnap végleg elszállt. Azóta több levelet írtam az értesítőnek ,Berta istvánnak hívják. Egyetlen levelemre sem válaszolt. Tegnapi levelem pedig visszapattant az emilcímről. Nagyon rossz érzésem van!?
Írtam a kártyát kiadó cégnek kíváncsi volnék arra, hogy tőlük a nyereményt hirdető nfo.hu átvette-e a kártyákat??
Ven-e olyan valaki aki megkapta a kártyát??
Írtam a kártyát kiadó cégnek kíváncsi volnék arra, hogy tőlük a nyereményt hirdető nfo.hu átvette-e a kártyákat??
Ven-e olyan valaki aki megkapta a kártyát??
A héten impotenskedtek egy nagyon fontos levelemmel, nehezen tudták ui. eldönteni, hogy mennyi bélyeget kérjenek rá, egyszerű, közepes méretű, pufi boríték volt. 

Ma fel akartan adni a szabadulj el papirokat a postán a reklám boritékban és meg akartam kérdezni mit tudnak az elsőbbségi kuponokról. A postás azt mondta a boritékokra ez nem szabvány igy csak emelt dijasan tudja számolni hiába mondtam én neki hogy múlt héten még szabvány boritékok voltak ezek és azota nem nőttek semmit, de hajthatatlan volt így aztán nem is adtam fel és dühömben a másikra rá se kérdeztem.
sokvonal
Nem a postásokat ba...attuk eben az esetben , hanem a POSTÁT, zusammen, mint céget, a szervezetlensége, az ostoba tervei, a nemtörődöm intézkedései miatt.
A postásokat akkor szidjuk, amikor ellopnak egy csomagot, mert azt nem a POSTA, hanem egy ott dolgozó EMBER lopja el. És ha ilyenkor őt szidjuk, azt jogosan tesszük.
Elvégre nemcsak Postatitok van, hanem Üzletszabályzat is. És abban tuti nincs benne, hogy ha valami megtetszik a csomagokban, vidd haza nyugodtan 
Nem a postásokat ba...attuk eben az esetben , hanem a POSTÁT, zusammen, mint céget, a szervezetlensége, az ostoba tervei, a nemtörődöm intézkedései miatt.
A postásokat akkor szidjuk, amikor ellopnak egy csomagot, mert azt nem a POSTA, hanem egy ott dolgozó EMBER lopja el. És ha ilyenkor őt szidjuk, azt jogosan tesszük.
Elvégre nemcsak Postatitok van, hanem Üzletszabályzat is. És abban tuti nincs benne, hogy ha valami megtetszik a csomagokban, vidd haza nyugodtan 
netrevaló szabályzatból:
A fődíjat a legtöbb helyes választ adó, azaz a legtöbb pontot elért játékos nyeri. Amennyiben pontegyenlőségre kerülne sor, akkor sorsolás alapján dől el a nyertesek személye
A fődíjat a legtöbb helyes választ adó, azaz a legtöbb pontot elért játékos nyeri. Amennyiben pontegyenlőségre kerülne sor, akkor sorsolás alapján dől el a nyertesek személye
Ahogy a rádióban elhangzott. A Győr Pécs stb posta nem adott információt. Gyerekek ne b...átok a postásokat. Nem a beindulással van gond,hanem azzal,hogy egyesek úgy gondolták elég a 300 ember helyett 200 is. Mikor hőbörögni kezdtek,hogy így sem győzik a melót akkor közölték" akinek nem tetszik elmehet" .A stílus megfelelt az ültetvényeken rabszolgasorsban dolgozók lekezelő semmibevevő lesz....ó nyilatkozattal. ezek után mondtak fel az emberek. Most nagylelküen bezengték,hogy ha kell a postások szonbaton is viszik a leveleket. Csak azt felejtették el mondani,hogy kötelezik őket,és hétvégén is kötelezhetik őket,hogy menjenek Budaörsre osztani. Mert ha nem tetszik el lehet menni.
Most lehet cseszegetni a postásainkat. Majd rájuk verik a balhét,had szidják az emberek őket. Ezek a szituk abból adódnak,hogy a sok hülye aki magas beosztásban van,és azt se tudja hány forintos a levél pestről vidékre, az asztala mögűl kitalál valami nagy marhaságot ráérő idejében kávázgatás közben.( Úgy mint a nyári halásznadrág,hogy az egész ország röhögjön a postásokon ha meglátják őket benne.)Ennek mi isszuk meg a levét,de senki nem fog elmenni a postavezérhez,elékűldeni őt az anyukájába,hanem majd a csóri postásnak szidjuk a fel és lemenőjét.Védekezni pedig nem fog,hiszen a postatitok az postatitok. Arról nem beszélve,hogy HA NEM TETSZIK EL LEHET MENNI.
Most lehet cseszegetni a postásainkat. Majd rájuk verik a balhét,had szidják az emberek őket. Ezek a szituk abból adódnak,hogy a sok hülye aki magas beosztásban van,és azt se tudja hány forintos a levél pestről vidékre, az asztala mögűl kitalál valami nagy marhaságot ráérő idejében kávázgatás közben.( Úgy mint a nyári halásznadrág,hogy az egész ország röhögjön a postásokon ha meglátják őket benne.)Ennek mi isszuk meg a levét,de senki nem fog elmenni a postavezérhez,elékűldeni őt az anyukájába,hanem majd a csóri postásnak szidjuk a fel és lemenőjét.Védekezni pedig nem fog,hiszen a postatitok az postatitok. Arról nem beszélve,hogy HA NEM TETSZIK EL LEHET MENNI.
Nézzétek meg a Népszabadság elejét. OTT VANNAK A CSOMAGJAINK!

levi: én is úgy emlékszem, hogy úgy volt, hogy mindenki aki válaszolt részt vesz a fődíj sorsoláson, de nem azt írták, hogy csak aki mindig HELYESEN! akkor már szerintem én is kiestem ebből! 

Egy postás ismerősöm saját bevallása szerint ilyenkor tűnnek el csak igazán a dolgok...... Nagy zűrzavar, nagy kapkodás, "számolatlanul" állnak a küldemények rakáson.
Szép kilátások!
Szép kilátások!

Nekem is gyanús a netrevaló.
Ráadásul a fődíjra csak azok pályázhatnak akik "csont" nélküli válaszokat adtak. Sajna én 1-2 kérdést elszúrtam. Ebben az a tetűség, hogy ezt az elején nem írták, hanem úgy emlékszem azt, hogy a fődíjakra az jogosult aki minden héten beküldi a megfejtéseket???
ergo: jobban kellett volna figyelnem???
Ráadásul a fődíjra csak azok pályázhatnak akik "csont" nélküli válaszokat adtak. Sajna én 1-2 kérdést elszúrtam. Ebben az a tetűség, hogy ezt az elején nem írták, hanem úgy emlékszem azt, hogy a fődíjakra az jogosult aki minden héten beküldi a megfejtéseket???
ergo: jobban kellett volna figyelnem???
Folyamatos a feldolgozás a Posta budaörsi központjában
2004. március 4., csütörtök 12:15
Javul a helyzet a Posta budaörsi központjában, ahonnan az elmúlt napok fennakadásai miatt mintegy félmillió
(tegnap még másfél millióról volt szó
) küldemény nem jutott el a címzettekhez.
Tomecskó Tamás szóvivő elmondta: folyamatos a feldolgozás a logisztikai központban, a posta munkatársai éjszaka is azon dolgoztak, hogy a küldemények minél előbb eljussanak a címzettekhez.
Szerinte a hétvégére valószínűleg rendeződik a helyzet, és a Posta akár szombaton is hajlandó kézbesíteni.
Tomecskó Tamás elmondta: abban az estben, hogyha a Magyar Posta Rt. kártérítési felelősséggel tartozik, akkor ezt a kártérítési felelősségét a felek érvényesíttethetik a társasággal szemben. Ez kifejezetten csak a küldeményekre, illetve az utalványokra vonatkozik.
2004. március 4., csütörtök 12:15
Javul a helyzet a Posta budaörsi központjában, ahonnan az elmúlt napok fennakadásai miatt mintegy félmillió
(tegnap még másfél millióról volt szó
) küldemény nem jutott el a címzettekhez.
Tomecskó Tamás szóvivő elmondta: folyamatos a feldolgozás a logisztikai központban, a posta munkatársai éjszaka is azon dolgoztak, hogy a küldemények minél előbb eljussanak a címzettekhez.
Szerinte a hétvégére valószínűleg rendeződik a helyzet, és a Posta akár szombaton is hajlandó kézbesíteni.
Tomecskó Tamás elmondta: abban az estben, hogyha a Magyar Posta Rt. kártérítési felelősséggel tartozik, akkor ezt a kártérítési felelősségét a felek érvényesíttethetik a társasággal szemben. Ez kifejezetten csak a küldeményekre, illetve az utalványokra vonatkozik.
Netrevaló megint elhúzta 2 héttel a játekot! Hihetetlen!!!