moreno
Nekem is léci, köszi !
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 370 / 393 oldal |
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
moreno, légyszives!!! köszike: kicsi99@freemail.hu
Sziasztok! A Feda 1 kg-s Mozart csoki nyerő mailjén kívül kaptam egy ingyenes kóstolóra szóló mailt is. Tegnap vettem igénybe a barátnőmmel!
Menjetek el,megéri
Kaptunk egy Mozart golyót,3 féle bonbont és egy kekszet. Aki elmegy,bekerül egy urnába,és családi teakóstolót nyerhet
Akit érdekel a mail,annak szívesen el is küldöm!
Menjetek el,megéri
Kaptunk egy Mozart golyót,3 féle bonbont és egy kekszet. Aki elmegy,bekerül egy urnába,és családi teakóstolót nyerhet
Akit érdekel a mail,annak szívesen el is küldöm!
A megrendelésnél az ország megjelölésekor csak Ausztria, Németország és Svájc szerepel
Ha esetleg valaki aki beszél németül és van kedve, nem kérdezne rá mailben hogy Magyarországra megoldható-e a küldés. Előre is köszi.
Ha esetleg valaki aki beszél németül és van kedve, nem kérdezne rá mailben hogy Magyarországra megoldható-e a küldés. Előre is köszi.
Itt több fajta katalógust is lehet rendelni, nem próbáltam egyiket sem, nem tudom külföldre küldenek-e.
http://www.katalog-mix.de/?src=popup
http://www.katalog-mix.de/?src=popup
popoly
Nyugi, tudom hogy eddig ingyenes volt: Tavaly én is ingyen kértem éskaptam a k eresztlányomnak.
Nyugi, tudom hogy eddig ingyenes volt: Tavaly én is ingyen kértem éskaptam a k eresztlányomnak.
Most jártam az oldalon és láttam, hogy valóban fizetős lett. Ezek szerint nekem szerencsém volt. Bocsi a rossz információért de amikor írtam még tényleg nem kértek érte pénzt. 

sziasztok! én is ingyen kaptam meg a múlt héten a kreatív h. katalógusát, én tavaly kértem először, és akkor sem kellett fizetni érte semmit sem, szerintem akik régóta a rendszerükben vannak azoknak továbbra is ingyen küldik, bár mikor húsvét előtt voltam Pesten és vásároltam náluk akkor láttam, hogy a boltban lehet venni katalógust, szal ott sem ingyen volt csak aki neten rendelte meg.
Sajnálom,hogy így jártál.
Nekem nem küldtek csekket és nem írtak semmit arról, hogy fizetnem kellene. Lehet, hogy az van, hogy én már régebben megrendeltem és akkor még nem kértek érte pénzt de én is múlt héten kaptam csak meg.
Nekem nem küldtek csekket és nem írtak semmit arról, hogy fizetnem kellene. Lehet, hogy az van, hogy én már régebben megrendeltem és akkor még nem kértek érte pénzt de én is múlt héten kaptam csak meg."...Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy rendkívüli igény mutatkozik katalógusunk iránt, ...
Ugyanakkor a jelentősen megemelkedett ......... költségek miatt........... ezentúl önköltségi áron és a postázási költség fejében tudjuk küldeni. ....... Amennyiben rendelést adnak föl a katalógusból, .... levonjuk a katalógusért fizetett összeget. (290+100)........"
Plusz a pénzfeladási díj (rózsaszín csekk) 195Ft.
Ugyanakkor a jelentősen megemelkedett ......... költségek miatt........... ezentúl önköltségi áron és a postázási költség fejében tudjuk küldeni. ....... Amennyiben rendelést adnak föl a katalógusból, .... levonjuk a katalógusért fizetett összeget. (290+100)........"
Plusz a pénzfeladási díj (rózsaszín csekk) 195Ft.
sada
Ez komoly? Nem kötekedni akarok, de nem lehet, hogy valamit rosszul csináltál? Én rendszeresen kapom postán ezt a Kreatívot, de még soha nem kellett érte fizetnem. A mostanit is már több mint egy hete megkaptam.
Ez komoly? Nem kötekedni akarok, de nem lehet, hogy valamit rosszul csináltál? Én rendszeresen kapom postán ezt a Kreatívot, de még soha nem kellett érte fizetnem. A mostanit is már több mint egy hete megkaptam.
popoly
A kreativhobby katalógus nem is annyira ingyenes, 390Ft-os csekket küldtek. Igaz, ez később levásárolható.
A kreativhobby katalógus nem is annyira ingyenes, 390Ft-os csekket küldtek. Igaz, ez később levásárolható.
Hopssz,lehet ez nem ide való remélem nem kapok ki azért 

Az autómentes napról most volt szó a tv-ben. Nálunk szinte mindig "autómentes"nap van,mert igaz televannak az utak állnak az autók.(a Csömöri ui felűljáró van most lezárva) de én élvezem. A busz átmehet,és klassz a kilátás.Semmi korlát,nagy gödrög rázkódás sápadt arcok itt-ott,és aki előszőr jár erre,majd frászt kap. (nem szép dolog,de jókat vidulok néha a "rettegő" utastársakon) 

http://chat.trefort.net/x/esselte/
ingyenes esselte katalógus
ingyenes esselte katalógus
Ha most rendelsz welness elofizetest.Fel evre is eleg akkor 100%,hogy kapsz egy nivea Q10 testapolot es egy izzadasgatlot
aki elle-t akar venni annak csak szolok,hogy nem mindegyik elleben van minden az enyemben trend fuzet es tictac minta es kave minta volt semmi scholl fuzet es pure minta se volt!

Hétfőn autómentes nap lesz Miskolcon, számos rendezvénnyel. Reggel 9 és délután négy között lezárják az autóforgalom elől a belvárost. Infó [DOC 40 kB]
boon.hu
boon.hu
OK-OK, nem azt vontam kétségbe, hanem csak kérdeztem, hogy hol olvastad.