A postára értelmesen kell feladni levelet és akkor nem tűnik el.
Ha vesszük a fáradságot, és kitépünk egy db corás, tescos, napi újságos oldalt, ahol sok szép betű, kép van, és a lap közé tesszük amit küldünk, akkor nem látszik, hogy blokk, vk, cimke van benne, ha a postán átvilágítják, megszemlélik. A fehér lap átlátszó, pazarlás, stb. Mindenkinek van használt újságja, abba tegyétek és akkor megérkezik rendben, tisztességesen.
Mindig megírom, de mégis kapok fehérlaposat vagy anélkülit...
// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 110 oldal |
Alexandra, én is írtam privit, de nem az itt megadott maileden leveleztünk, nézd meg légy szíves a másikat is! Köszi
Én kérek elnézést, de
1.-azt kellene cserélni ami a birtokodban van, és akkor amikor te is tudod küldeni
2.-igen is felelős vagy a postáért, ha nem úgy adod fel hogy odaérjen pótolnod kell
3.- momentán én több mint 2 hete várok
Nem felháborodni kell, és nem azt írni hogy mert téged nem érdekel, mert ez erősen egyoldalú, ha addig érdekel valami amíg te várod, de az gyorsan, aztán te ráérsz feladni.
Köszönjük szépen hogy írtál! Várom a hétfőt, bár ha ma nem adtad fel, max kedden vagy szerdán ér ide. Én ajánlott elsőbbségivel küldtem a tiedet, légyszíves te is úgy add fel, hogy ide érjen.
1.-azt kellene cserélni ami a birtokodban van, és akkor amikor te is tudod küldeni
2.-igen is felelős vagy a postáért, ha nem úgy adod fel hogy odaérjen pótolnod kell
3.- momentán én több mint 2 hete várok
Nem felháborodni kell, és nem azt írni hogy mert téged nem érdekel, mert ez erősen egyoldalú, ha addig érdekel valami amíg te várod, de az gyorsan, aztán te ráérsz feladni.
Köszönjük szépen hogy írtál! Várom a hétfőt, bár ha ma nem adtad fel, max kedden vagy szerdán ér ide. Én ajánlott elsőbbségivel küldtem a tiedet, légyszíves te is úgy add fel, hogy ide érjen.
na jó!
jelentkezzen az aki valamit nem kapott meg.
tegnap is adtam fel egy szatyor levelet persze nem elsőbbségivel.
tehát ami ma nem érkezett meg hétfőre ott lesz.
ha pedig valami elveszik a postán az ellen nem tudok mit tenni,bár eddig minden levél célba ért.
ha pedig valakine késik a küldeménye annak anyagi okai vannak.
most 2db csomag vár feladásra.
bár az egyik csomag tulajdonosától még én is várok 5db törpöt cserébe.
remélem nem a postások rakták zsebre.
tehát várom e-mailben azok jelentkezését aki valamit nem kapott meg.
másik csere oldalon beszoktam írni a név listát kitől kaptam levelet.
tehát hétfői várjon akinek tartozom.
bocsánat.................
alexandra
jelentkezzen az aki valamit nem kapott meg.
tegnap is adtam fel egy szatyor levelet persze nem elsőbbségivel.
tehát ami ma nem érkezett meg hétfőre ott lesz.
ha pedig valami elveszik a postán az ellen nem tudok mit tenni,bár eddig minden levél célba ért.
ha pedig valakine késik a küldeménye annak anyagi okai vannak.
most 2db csomag vár feladásra.
bár az egyik csomag tulajdonosától még én is várok 5db törpöt cserébe.
remélem nem a postások rakták zsebre.
tehát várom e-mailben azok jelentkezését aki valamit nem kapott meg.
másik csere oldalon beszoktam írni a név listát kitől kaptam levelet.
tehát hétfői várjon akinek tartozom.
bocsánat.................
alexandra
Timso, nem, nem elnézést kér, még ő van felháborodva, előkerült privátban.
Itt a nagy alkalom, hogy immáron rajtam kívül 6 cserepartnerének adjon elfogadható magyarázatot, mondjuk itt!
Mert ez van itt ami nem a "háta mögött" van-ahogy ő írta.
Itt a nagy alkalom, hogy immáron rajtam kívül 6 cserepartnerének adjon elfogadható magyarázatot, mondjuk itt!
Mert ez van itt ami nem a "háta mögött" van-ahogy ő írta.
Én is szoktam bünuszt küldeni, ha hibázok " alt="">
Igaz ritkán, de előfordul
Igaz ritkán, de előfordul
ezért is írtam,hogy óvatosan a sopronis cserékkel is!
magdalin: ja és az ilyenek még csak nem is szégyenlik magukat!
Én a 3 gyerektől néha elfelejtek dolgokat, meg közbe is jöhet valami....
De pont ettől a topictól tartva egy igen későn feladott cserém mellé bónuszt is küldtem.... " alt="">
Én a 3 gyerektől néha elfelejtek dolgokat, meg közbe is jöhet valami....
De pont ettől a topictól tartva egy igen későn feladott cserém mellé bónuszt is küldtem.... " alt="">
Törpi, velem nem, nekem 30 Rauch kupakkal és Sopronikkal tartozik, de sokaknak van ám ott minden! " alt="">
S ami szép, hogy amit kért törp sorozatot, ő ajánlotta fel hogy mit adna érte, kedvesen, hogy elfogadom?
Ah, kibicnek semmi sem drága!
Reméljük másokat már nem tud átverni, mert olyan is van aki tegnap küldte neki a cserét.
...és még nem olvasta mindenki! " alt="">
S ami szép, hogy amit kért törp sorozatot, ő ajánlotta fel hogy mit adna érte, kedvesen, hogy elfogadom?
Ah, kibicnek semmi sem drága!
Reméljük másokat már nem tud átverni, mert olyan is van aki tegnap küldte neki a cserét.
...és még nem olvasta mindenki! " alt="">
magdalin: Chios-dm 10%-os csere?
Már 5. privinél tartunk, csak rajta,.....
Nos, a délután folyamán 4 privát üzenetet kaptam, azoktól akiknek szintén
Göde-Hegedűs Alexandra, nyuszika1975 tartozik cserével.
Azt hiszem mielőtt még beleszaladtok páran, indokolt hogy a neve itt szerepeljen.
S hogy ezután milyen módon védi mega becsületét, kinek mikor küldi a cserét, az már legyen az ő dolga!
Elkeserítő! " alt="">
Göde-Hegedűs Alexandra, nyuszika1975 tartozik cserével.
Azt hiszem mielőtt még beleszaladtok páran, indokolt hogy a neve itt szerepeljen.
S hogy ezután milyen módon védi mega becsületét, kinek mikor küldi a cserét, az már legyen az ő dolga!
Elkeserítő! " alt="">
Közben kaptam privit hogy másnak is tartozik valaki, szintén ez a hölgy, mostmár kiírom hogy Veszprémből.
Ha valakinek gyanús még, indokoltnak látom hogy beírjam a nevet is!
Ha valakinek gyanús még, indokoltnak látom hogy beírjam a nevet is!
Ilyenkor már az dühít, hogy ha két hét után sem sikerül feladni bármilyen oknál fogva, a minimum egy mail amit elvárok, hogy ne én kérdezgessem!
Akkor tényleg ideje lenne postára adnia " alt="">
Meg egyébként is...
Meg egyébként is...
Igen, pár nap alatt sikerült megtudnom, hogy a cserém rendben odaért.
Egy héttel ezelőtt hogy az övé nem a postán veszett el, még nem adta fel.
Mivel ismét eltelt egy hét, erősen fogytán a türelmem.
Egy héttel ezelőtt hogy az övé nem a postán veszett el, még nem adta fel.
Mivel ismét eltelt egy hét, erősen fogytán a türelmem.
Magdalin: írtál neki priviben?
Megkérném azt a kedves cserepartneremet, akinek több mint két hete, ahogy megegyeztünk még azon a napon feladtam a cseréjét elsőbbségivel, legyen szíves összekapni magát és elküldeni a cserét.
Nagyon türelmes vagyok, de nem szeretem ha visszaélnek a bizalmammal.
Nyomós okát nem látom a késlekedésnek, mert azt gondolom olyan dolgot kell cserére ígérni, ami van! " alt="">
Nagyon türelmes vagyok, de nem szeretem ha visszaélnek a bizalmammal.
Nyomós okát nem látom a késlekedésnek, mert azt gondolom olyan dolgot kell cserére ígérni, ami van! " alt="">
szentesiné
vagyunk páran tatabányaiak.megírnád priviben a pontos címet?köszi
vagyunk páran tatabányaiak.megírnád priviben a pontos címet?köszi
Az illető, Horveth János(Janesz) Tatabánya