Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 160 oldal |
60gr. trüffel,marcipán,karamell ízű
65Ft--csak mennyi grammos?
Most 65.-Ft a Tibi a Pennyben. Tesóm vett nekem 10 db-ot, de a kódok belül nem látszanak. Jól kezdődik ez a játék is.
" alt="
">
" alt="
">Zárom be a kaput,mit látok elöttünk az utcán egy Orbit csomagolást,s még hozzá csak a vonalkódos fele
" alt="
">
" alt="
">Az első azért elég morbid tárgyaló...
" alt="
">
" alt="
">Nálunk meg (Sebészet): amputáló tárgyaló, feltáró tárgyaló, gipszelő tárgyaló stb. A Coke kupakjaim nagy részét ezek között a falak között találtam. Hogy ezek a betegek mennyi colát vedelnek........
Voltam a Pepsiben átvettem zshajni nyereményét... itt van a Trilakkal szemben... nem volt hosszú út...
Ácsorgok, vácsorgok a recepción, mindenféle díjak, érmek, meg ilyen kis térkép..
Lipton tárgyaló, Schwepps tárgyaló... stb...
" alt="
">
Nálunk régen fszt-i nagy tárgyaló, kis tárgyaló volt, stb volt az elnevezés... majd festőkről nevezték el...majd később Héra, Modakril Lazurán stb... lett, azóta sosem tudom hova kell menni.... ha kell....
Gyógyszergyárban meg: Algopirin tárgyaló, C-vitamin...
" alt="
">
Sörgyárban meg: Köbányai Homályos...
" alt="
">
Ácsorgok, vácsorgok a recepción, mindenféle díjak, érmek, meg ilyen kis térkép..
Lipton tárgyaló, Schwepps tárgyaló... stb...
" alt="
">
Nálunk régen fszt-i nagy tárgyaló, kis tárgyaló volt, stb volt az elnevezés... majd festőkről nevezték el...majd később Héra, Modakril Lazurán stb... lett, azóta sosem tudom hova kell menni.... ha kell....
Gyógyszergyárban meg: Algopirin tárgyaló, C-vitamin...
" alt="
">
Sörgyárban meg: Köbányai Homályos...
" alt="
">találtam a Tesco-ban 3 blokkot: Raid 885 ft-ért (900 a min.!!), Tide, Johnnie Walker,Zewák,Gliss Kurok, Libressek,Theodorák,Pick,Delikát8,Vénusz-közel 70.000 ft-nyi blokk, és semmi nincs rajta, ami most használható lenne
" alt="
"> Tényleg nem tudnak az emberek vásárolni..
" alt="
">
" alt="
"> Tényleg nem tudnak az emberek vásárolni..
" alt="
">csigusz, a Barátnőm ma vett miattam 3 bounduellet és külön blokkoltatta....
:-(
:-(
marycsiga, akkor szerencsém, hogy a tegnap éjjel talált adidas blokkomat beregiztem hazaérkezés után:-)
most,hogy vége az adidasnak,találtam 3 blokkot...eddig sosem...
kinderből meg mindig csak 2-t vesznek..
nem tudnak vásárolni
" alt="
">
kinderből meg mindig csak 2-t vesznek..
nem tudnak vásárolni
" alt="
">
Ma a Sparban a kosaramban találtam egy Raid blokkot. Igaz, hogy 829,-ért vásároltak Raidet és nem játszik a blokk, de azért örültem neki...
" alt="
">
" alt="
">Akkora azért nem volt. Sajnos. Annak a harmada is több lett volna.
" alt="
">
" alt="
">sada
Lelki szemeim előtt megjelent egy hatalmas krumpliszsák
" alt="
">
Lelki szemeim előtt megjelent egy hatalmas krumpliszsák
" alt="
">Most nézem én is, a csomagolásokat is, meg az itt heverő vkódokat is.....
Még megvárom, hátha a hiányzókat beírja valaki, de valószínű megy a kukába jópár vkód
" alt="
">
Még megvárom, hátha a hiányzókat beírja valaki, de valószínű megy a kukába jópár vkód
" alt="
">Tegnap elővettem a zsáknyi Pilóta csomagolásomat.
Jó, ha harmada játszik.
Leggyorsabban a termék tömege (g-ok) alapján lehet haladni, szerintem.
Jó, ha harmada játszik.
Leggyorsabban a termék tömege (g-ok) alapján lehet haladni, szerintem.
egyik nap lent voltam tesómnál.ott volt mind 2 kicsi,akik 3-3,5 évesek.
Olyan arik voltak.
tesóm adott Kinder csokit a lányának,Bazsika mondja Nórikának,én ilyet nem ehetek..elvette a papírt,mondja ,hogy eldobja.erre Nórika,nem szabad eldobni,ez anyának kell
" alt="
">
tök édesek voltak
" alt="
">mi meg tesómmal mosolyogtunk.ahogy lezajlott köztük
" alt="
">
Olyan arik voltak.
tesóm adott Kinder csokit a lányának,Bazsika mondja Nórikának,én ilyet nem ehetek..elvette a papírt,mondja ,hogy eldobja.erre Nórika,nem szabad eldobni,ez anyának kell
" alt="
">
tök édesek voltak
" alt="
">mi meg tesómmal mosolyogtunk.ahogy lezajlott köztük
" alt="
">Múltkor kimentem a temetőbe benne volt a kukába egy nagy páraelszívó !!!
Végignéztem a kukán alul volt egy gyermelyi csomi mondtam anyumnak várjon nekem az kell elkezdem kipakolnipáraelszivót koszorúkat mire a csomihoz értem a 8 tojásos volt nem a négy anyum meg morgott hogy őt ne égessem
igy visszapakoltam és megmosakodtam
Végignéztem a kukán alul volt egy gyermelyi csomi mondtam anyumnak várjon nekem az kell elkezdem kipakolnipáraelszivót koszorúkat mire a csomihoz értem a 8 tojásos volt nem a négy anyum meg morgott hogy őt ne égessem
igy visszapakoltam és megmosakodtam
kb 50 méterre tőlünk van egy kis park oda tették a szelektiv hulladék gyüjtőt, pont ahol be kanyarodnak az autók ki városunk egyik legforgalmasabb étterméhez
" alt="
"> telis-tele kincsekkel, ha mást nem is az italos flakonok kupakjait szoktam kulturáltan gyűjteni (elvileg nem lehet guberálni mert bünti jár érte de a kukás megnyugtatott ha nem csinálok szemétdombot és kupit akkor nem szolnak, hát nem szoktam..
" alt="
">
" alt="
"> telis-tele kincsekkel, ha mást nem is az italos flakonok kupakjait szoktam kulturáltan gyűjteni (elvileg nem lehet guberálni mert bünti jár érte de a kukás megnyugtatott ha nem csinálok szemétdombot és kupit akkor nem szolnak, hát nem szoktam..
" alt="
">
akkor, hogy én is írjak ide
" alt="
">
nemrég nagy levelem érkezett Párizsból. a kint élő barátosném "selejtezett", és elküldött nekem egy rakat csomagolást. még pilótát is kaptam tőle, pedig azt régebben nem gyűjtöttem, mert nem volt vele játék, és aztán nem sokra rá mégis játszik. a levélben megírta, reméli, hogy nem bontották ki, és a magyar termékek papírjai nem kellenek egy postásnak sem, mert amikor még tele formában mentek ki hozzá a csomagok, akkor bizony talált benne üres papírokat is, amit tuti nem az anyukája tett bele
" alt="
">
az én kukázásomról meg annyit:
egy zacsiban szépen összerakva apentás és olimpos-os papírok sorakoztak a szelektív kuka mellett. szépen elhatároztam, hogy abban annyi van, amiért megéri kukázni. elmentem sötétben, hogy mégse lássanak, erre egy csomóan mászkáltak ott. oké majd másnap. másnap nem volt, mert elvitték a szemetet
" alt="
">
úgyhogy nem kukázom többet, csak, ha a család kidobna valami értékeset. igaz, már apám szól rá a nővéremre, hogy hé, azt ne dobd ki, autót lehet vele nyerni, meg talán még kávéskészletet (tchibo)
" alt="
">
" alt="
">
nemrég nagy levelem érkezett Párizsból. a kint élő barátosném "selejtezett", és elküldött nekem egy rakat csomagolást. még pilótát is kaptam tőle, pedig azt régebben nem gyűjtöttem, mert nem volt vele játék, és aztán nem sokra rá mégis játszik. a levélben megírta, reméli, hogy nem bontották ki, és a magyar termékek papírjai nem kellenek egy postásnak sem, mert amikor még tele formában mentek ki hozzá a csomagok, akkor bizony talált benne üres papírokat is, amit tuti nem az anyukája tett bele
" alt="
">
az én kukázásomról meg annyit:
egy zacsiban szépen összerakva apentás és olimpos-os papírok sorakoztak a szelektív kuka mellett. szépen elhatároztam, hogy abban annyi van, amiért megéri kukázni. elmentem sötétben, hogy mégse lássanak, erre egy csomóan mászkáltak ott. oké majd másnap. másnap nem volt, mert elvitték a szemetet
" alt="
">
úgyhogy nem kukázom többet, csak, ha a család kidobna valami értékeset. igaz, már apám szól rá a nővéremre, hogy hé, azt ne dobd ki, autót lehet vele nyerni, meg talán még kávéskészletet (tchibo)
" alt="
">