Két db Pall Mall kódot 1-1 arányban Coke kódra vagy DE vonalkódra cserélnék! Ikonom is van még - azzal lehet még játszani? Én sajnos nem kaptam levelet.

Van pár kódom, ha kell még valakinek!
Én is segítek a játékokban ha valakinek nem megy.
Felesleges kódokat elfogadok

Ha valakinek kell segítség írjon! Szívesen segítek.
Reggel végre meg tudtam csinálni a dominós játék utolsó szintjét is, a mondatkirakóst meg csak most találtam meg
Még a párpm dominóit is ki kell raknom, nincs hozzá sok kedvem, de megbírkózok vele azért is!
Van egy kódom ha kell vkinek.
Fáreó: ha átküldöd az adatokat,akkor este megcsinálom
Aki megcsinálná nekem a pallmallos feladványokat,dominó(ügyességi játékok),mert sajnos sehogy sem megy,cserébe segítenék neki más nyereményjátékokban,írj @-t,köszi!
Marcsi35!
Kösz,de sajnos nem boldugolok.
Segítséget szeretnék kérni a pallmall játékokhoz,sajnos az ilyen ügyességiekben elég béna vagyok,a dominóval is órákat kínlódtam,de nem jöttem rá,mit csinálok rosszúl. Aki tudna segíteni pár játékban légyszi írjon mailt,köszi!!!
Köszi Zsuzsa a tanácsot, már a beírásom előtt végig olvastam az előttem szólókat, hogy mit nem csinálhatok jól. Azóta is többféle módon próbálkoztam, lehet hogy kicsit haladtam is előre, de a vendégek eltűnnek nagyon hamar. Biztos még mindig kihagyok valamit.
Dominónál én is szívesen segítek

margo
Olvass vissza! Macskusz hozzászólását, az biztosan segít.
10 pall mall kódomat 1-1 arányban hópihére cserélném!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a Koktélbár játékhoz. Akárhogy próbálkozom, ez kifog rajtam. (tálcára rakom gyorsan a 4 italt, megyek a vendéghez, de ezek ha kaptak-ha nem kaptak italt azonnal meglépnek)
Tud valaki segíteni?
Megint vannak Pall Mall kódjaim, írj priviben, ha érdekel !
Borzasztó lassú a gép,mindig kipusztulnak mielőtt inni tudnának szegények :-(
Törpi ,megcsináltam a maradék dominót . ..egy bambasági pótlékot simán megérdemelnék .
Van pár felesleges PM kódom ,érdekel valakit ?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások