http://posta.hu/static/internet/download/USZ_2013_tar
ifatabla_HU_BELFOLD_20121221.pdf
BELFÖLDI POSTAI DÍJAK 2013. január 1-től
Irányítószámok:
http://iranyitoszama.hu
jojó: A Magyar Posta megnövelte csomagkézbesítői kapacitását annak érdekében, hogy a 2012. december 20-áig rendszerbe került csomagokat karácsony előtt kézbesítsék, ezért a hétvégén és december 24-én délelőtt is kiviszi a csomagokat a posta.
A mi csomagos postásunk is mondta, hogy holnap és hétfőn is dolgozik, annyi a kiszállítandó csomag..
Azt a napot ledolgozták!?
Nálunk nem lesz nyitva csak ma !Megyeszékhely /Nagy Posta/
A posta még 24-én délelőtt is kiviszi a csomagokat.
Megálmodták végre a 2013-as postai díjszabást:
http://kepfeltoltes.hu/121219/POSTA_www.kepfeltol
tes.hu_.jpg
Eddig nem is vettem észre, hogy újra működik a levéldíj kalkulátor:
www.posta.hu/ugyfelszolgalat/belfoldi_level_dij_k
alkulator
Az előzőhöz:
Képzeljétek: ugye 28-án érkezett az értesítő, 27-i bélyegzővel, Nestlé a feladó (közben rájöttem, hogy a szept. 10.-én nyert Boci bögrém lehet..). Ma bementem, kiderült: már 28-án vissza is küldték a feladónak (és tegnap át is vette a Nestlé)!! Jaa, és azon a postán, ami az értesítőn szerepelt, ott soha nem is járt a csomag..!

" alt="

"> Így a postavezetőhöz irányítottak, aki felvett egy panaszt.. kíváncsi leszek..

" alt="

">
littlee
köszi! Sok csomagot kapok, de ilyennel még nem találkoztam

" alt="

">

" alt="

">
Mivel a csomagos postás nem tudott bemenni a lépcsőházatokba,ajánlott levélben küldték ki az értesítőt!
Képzeljétek, mi volt ma a postaládámban

" alt="

">
Egy Magyar Posta-s boríték, bélygzővel, a nevem-címem kézzel kitültve, elsőbbségi matricával, "postaszolgálati" jelzéssel, benne egy értesítés csomag érkezéséről, 11.27.-i, Nestlé Hungáriától. Mi lehet ez? Mármint hogyhogy így borítékban küldték szerintetek?? És ha már itt tartunk, mi jöhet a Nestlétől? A Maggi Kékcsibés ajándékok mind megjöttek már.. Mi más lehet?
A feladás után 2 héttel lehet indítani a hivatalos kerestetést.
Az kb. 1 hónap.
Ha bebizonyosodik, hogy a postán tűnt el, akkor kifizetik a postázás költségét + annak tizenötszörösét kártérítésként, de nem neked, hanem a feladónak.
chicaloca Hozzászólás - 2012. november 19. :: 17:48
Járt már úgy más is h. a postán elveszett vmije? Eddig nekem küldött két csere tűnt el, de most vettem vaterán egy telót (16e) és nov. 6-án ajánlottan feladták, de nem ért ide még. Többször voltam az itteni postán, mondták nincs a szgépes rendszerükbe mert a másik posta nem szgépes. Valószínű ott nyúlta le vki a postán, pedig szépen be volt csomagolva. Bescannelték a feladódvevényt is. Most hívott az eladó is és mondta h. max. a 15x-sét fizetnék ki a feladási díjnak az meg nuku. Nagyon csalódott vok, ilyenkor mi a megoldás. Úgy tűnik buktam a pénzt. Megjöhet e még?
Rencsu!
Talán kívácsiskodnak

" alt="

"> mi lehet benne?
a Posta pontgyűjtős játékban 10.15-ig volt a 2. időszak. De a honlapon nem látom még levonva a pontokat (ami alapján küldenék az utalványt). Tud vki erről vmit?
Rencsu
nem, ott a súly/forma nem számít.. ha belefér a borítékba 5 kg, akkor is el kell vinniük!
3 egyforma tartalmú levelet adtam fel postán, 2-t elsőbbségi postakész borítékban, egyet pedig simában. Kicsit meg voltak tömve, de létezik, hogy a postakész borítékokat ezért nem vitték tovább? A sima borítékos rendben megérkezett.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások