Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 93 oldal |
Ja és a telefonszám 214-3-964
A ROXY DJ-k idén Korfu szigetére, Kavosba költöznek egy hétre. Persze ezen a nyáron sem egyedül. Aki emlékszik a nagysikerû ROXYBIZA akcióra sejti miről van szó. Egy héten át pörgés megállás nélkül, buli-hegyek, napfény, tengerpart, és a ma legjobb slágerei a ma legjobb DJ-ivel. Ha reménytelennek és unalmasnak, vagy bevárhatatlannak tûnik a nyár, képzeld el, hogy pároddal felülsz egy gépre, ami a legzöldebb görög szigetre röpít benneteket.
Beköltöztök egy remek szállodába, nappal a tengerparton napoztok, vagy tesztek egy lenyûgöző; hajókirándulást a Ión-tengeren egy buli-hajón. Megnézitek a szerelmesek barlangját, majd esténként kaptok egy-egy klub belépőket - legalább ötöt - és aztán irány a görög éjszaka!!!!
Persze az is könnyen előfordulhat veletek, hogy miközben a szálloda medencéjében lubickoltok, a ROXY DJ-k a parton a legújabb zenéket forgatják... Vagy arról még nem esett szó, hogy az útitársak Bárány A., Jován, Lauer, Danny L., Soneec, Sterbinszky és Hamvai P.G.? akkor még időben szólunk!
TÖLTS EGY HETET KAVOSON A ROXY DJ-KKEL A CLUB 18-35 PROGRAM KERETÉBEN!
http://www.roxy.hu
Délután 4-5 között elhangzik az a szám amit másnap 8-9 között újból leadnak akkor legyél 9.-ik
Tudd az előadót szám címet és a szolent "96.4 Roxy Rádió a ma legjobb slágerei "
Beköltöztök egy remek szállodába, nappal a tengerparton napoztok, vagy tesztek egy lenyûgöző; hajókirándulást a Ión-tengeren egy buli-hajón. Megnézitek a szerelmesek barlangját, majd esténként kaptok egy-egy klub belépőket - legalább ötöt - és aztán irány a görög éjszaka!!!!
Persze az is könnyen előfordulhat veletek, hogy miközben a szálloda medencéjében lubickoltok, a ROXY DJ-k a parton a legújabb zenéket forgatják... Vagy arról még nem esett szó, hogy az útitársak Bárány A., Jován, Lauer, Danny L., Soneec, Sterbinszky és Hamvai P.G.? akkor még időben szólunk!
TÖLTS EGY HETET KAVOSON A ROXY DJ-KKEL A CLUB 18-35 PROGRAM KERETÉBEN!
http://www.roxy.hu
Délután 4-5 között elhangzik az a szám amit másnap 8-9 között újból leadnak akkor legyél 9.-ik
Tudd az előadót szám címet és a szolent "96.4 Roxy Rádió a ma legjobb slágerei "
Virag
nekem már sikerült párszor játszani velük.
szóval fel lehet őket hívni.
De Gladiátornak igaza van, iszonyatos energia, és idő.
Én mostanában már feladtam.
nekem már sikerült párszor játszani velük.

szóval fel lehet őket hívni.
De Gladiátornak igaza van, iszonyatos energia, és idő.
Én mostanában már feladtam.

Virág,
Iszonyú szerencse, rendkívül sok idő kell hozzá, biztos sikerül, ha van rá elég türelmed.
Ma egy Hajni nyert a danubius eb-s focikvízében, csak reménykedni tudok, hogy fórumos. A juventuson viszont tudom, hogy fórumos nyert egy dvd filmet az új, mailes játékukkal.
Iszonyú szerencse, rendkívül sok idő kell hozzá, biztos sikerül, ha van rá elég türelmed.

Ma egy Hajni nyert a danubius eb-s focikvízében, csak reménykedni tudok, hogy fórumos. A juventuson viszont tudom, hogy fórumos nyert egy dvd filmet az új, mailes játékukkal.

Van amikor fellehet, nagy mázli kell hozzá
Győzzön már meg valaki, hogy fel lehet hívni ezt a számot. Kb 6000 éve próbálkozom, néha férjesöl 2 telefonnal, mégsem sikerült soha felhívni egyik rádiót sem.
na, ma sem én utazom Spanyoloba! 

Maya Dale remélem jól írom a nevét és valami mani (pénzről) énekel. Ez a nap dala.
A Sió sms-es játék (Slágerrádió) múlt heti eredményéről tudtok valami információt?
Tudja valaki mi a nap dala ma a Danubiuson? (2004.06.22)
jovohettol ujra 1 millios slager slagerradioban
Danubiuson halálos elszántsággal többedmagammal hívtuk eredménytelenül a rádiót, ez a Garami szerintem sumákol.
Slágerrel vegyes tapasztalatokról tudok szintén beszámolni, soha nem értem meg, miért kell ez a tizedik telefonáló nekik, miért nem jó az első, hiszen az első a legfigyelmesebb hallgatójuk.
Thiefman, én is hallottam a wellness játékot, ha téged érdekel, sok sikert kívánok!

Thiefman, én is hallottam a wellness játékot, ha téged érdekel, sok sikert kívánok!
Thiefman, Hajni
Szerintem is a Slágeren szimpátia alapján osztogatták a hétvégi nyereményeket. De legalább sikerélményem is volt, mert Szabó Tamás visszaköszönt, nemcsak annyit mondott, hogy ötödik és bumm le a kagylót. A müsorvezetők egyike kérte a dal előadóját a másik nem. A Léna után is volt pl. egy Christmas-dal, ki tudja ők melyikre gondoltak mivel mind a kettő téli dal volt..
Thiefman a lányod ne csüggedjen, legközelebb biztos több sikerrel jár
.
Szerintem is a Slágeren szimpátia alapján osztogatták a hétvégi nyereményeket. De legalább sikerélményem is volt, mert Szabó Tamás visszaköszönt, nemcsak annyit mondott, hogy ötödik és bumm le a kagylót. A müsorvezetők egyike kérte a dal előadóját a másik nem. A Léna után is volt pl. egy Christmas-dal, ki tudja ők melyikre gondoltak mivel mind a kettő téli dal volt..
Thiefman a lányod ne csüggedjen, legközelebb biztos több sikerrel jár

Tudom. Én is próbáltam. Egyszer becsörgött, még az utána lévő számnál nekem, de pár másodpercen belűl meg is szakították.
Érdekes dolgok ezek. Most írtam nekik, hogy hogy is van ez a játék? Előtte, vagy utána kell telefonálni?
Érdekes dolgok ezek. Most írtam nekik, hogy hogy is van ez a játék? Előtte, vagy utána kell telefonálni?
Én a dal kezdetétől az utána következő 3 számon keresztül egész addig csörgettem őket, amíg meg nem szólalt a műsorvezető, hogy: " A vonalban várakozik..."
De addig is végig foglalt volt
De addig is végig foglalt volt

kerekperec
Igazad van. Ráadásul azt mondták reggel, hogy amikor már lement a dal, akkor kell telefonálni. Én kivcsáncsi lennék, hogy ez a hölgy mikor hívta, mert azt mondta, hogy most megy! Na akkor itt valami hiba van megint!
Igazad van. Ráadásul azt mondták reggel, hogy amikor már lement a dal, akkor kell telefonálni. Én kivcsáncsi lennék, hogy ez a hölgy mikor hívta, mert azt mondta, hogy most megy! Na akkor itt valami hiba van megint!
Hát ez a spanyol út se lesz az enyém
(Danubius)
Percek óta foglalt...

Percek óta foglalt...
Szia Kati!
Reggel a Cappuchinoban szokott lenni a nemek harca után.
Reggel a Cappuchinoban szokott lenni a nemek harca után.
Egyedül is megy - szinglijáték a Juventus Rádióban
Június 21-től július 2-ig egyedülálló játékot kínálunk az egyedülállóknak, amelynek nyereménye naponta egy háromnapos wellness hétvége Hévízen, a négycsillagos Hotel Európa Fitben
aelhangzik a felhívás a Juventus Reggelben akkor tárcsázd a 06-40-334-334-es számunkat, és ha te vagy a szerencsés tizedik, máris felteszünk neked egy "szingli" kérdést, ha lány vagy, akkor férfias témát választunk, ha pedig a fiúk táborát erősíted, akkor egy igazán háziasszonyos kérdésre számíthatsz.
Június 21-től július 2-ig egyedülálló játékot kínálunk az egyedülállóknak, amelynek nyereménye naponta egy háromnapos wellness hétvége Hévízen, a négycsillagos Hotel Európa Fitben
aelhangzik a felhívás a Juventus Reggelben akkor tárcsázd a 06-40-334-334-es számunkat, és ha te vagy a szerencsés tizedik, máris felteszünk neked egy "szingli" kérdést, ha lány vagy, akkor férfias témát választunk, ha pedig a fiúk táborát erősíted, akkor egy igazán háziasszonyos kérdésre számíthatsz.
Hali!
Megtudná mondani valaki, hogy a Danubius EB kvízjátéka mikor hallható kb. a rádióban? Köszönöm
Megtudná mondani valaki, hogy a Danubius EB kvízjátéka mikor hallható kb. a rádióban? Köszönöm