sz.eni !
VÁROM LEVELED !!!
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 891 oldal |
Valakinek nem lenne a SOROZATBARÁT oldalra meghívója számomra? Előre is köszönöm!
A bankkártyákat meg átadásra találták ki igaz, de úgy h. látni lehessen...
A bankszámlákat meg azért h. hozzáférjen a bank, és csipkedjen belőle, a végrehajtó is hozzáfér, a nav is...
Kb. olyan mintha a pénzemet kitenném egy asztalra... gyertek vegyetek...
Csak hát kényelmes... kétségtelen...
De sok cég próbál visszaállni a pénztári kifizetésre... illetve ad lehetőséget h. legyen az is....
A bankszámlákat meg azért h. hozzáférjen a bank, és csipkedjen belőle, a végrehajtó is hozzáfér, a nav is...
Kb. olyan mintha a pénzemet kitenném egy asztalra... gyertek vegyetek...
Csak hát kényelmes... kétségtelen...
De sok cég próbál visszaállni a pénztári kifizetésre... illetve ad lehetőséget h. legyen az is....
Hajni pontosan a poharadat ne hagyd ott sehol... mert beletesznek vmit.. és biza a kártyás fizetés nem a legbiztonságosabb... egy jó "szakember" simán azt is tudja milyen oldalakat nézel a neten... és akár mindent láthat...
Nekem ezért nincs netbankom... bár van sms szolgáltatásom látom a mozgást...
Hallottunk már olyat h. eltűnt vki számlájáról 1-2 milla...
Egyéb befektetést nem találnak.. K&H ügy és stb...
Szóval sok a szélhámos... tudom én para vagyok...
De nekem is nyelte el automata már kétszer is a pénzem... és hát az automatákkal mint tudjuk nem lehet gond... és sorolhatnám...
Nekem ezért nincs netbankom... bár van sms szolgáltatásom látom a mozgást...
Hallottunk már olyat h. eltűnt vki számlájáról 1-2 milla...
Egyéb befektetést nem találnak.. K&H ügy és stb...
Szóval sok a szélhámos... tudom én para vagyok...
De nekem is nyelte el automata már kétszer is a pénzem... és hát az automatákkal mint tudjuk nem lehet gond... és sorolhatnám...
Sztem nem a legjobb a példa, a bankkartyat pont átadásra talaltak ki
Bocs, de a pénztárcát sem adod oda senkinek, hogy vhol vegyen ki belőle vmennyit.
Lekapartam a 3 számjegyet a hátoldaláról. Anélkül gondolom nem mennek vele sokra?.
Nagyon kellemetlen sztem így a kártyát "védeni", mert bizalmatlanság szaga van, amit egy tisztességes hozzáállású tutira zokon vesz...
Tudom, ne vegye, ne érdekeljen,de vhogy olyan zavaró, hogy a másokkal szembeni bizalom már szinte nem megengedett, vagyis nem ajánlott. Ne hagyjam ott a poharammal, mert mi van, ha beletesz vmit, ne adjam oda a kártyámat, mert lefotózza.. brr
" alt="
">
Nagyon kellemetlen sztem így a kártyát "védeni", mert bizalmatlanság szaga van, amit egy tisztességes hozzáállású tutira zokon vesz...
Tudom, ne vegye, ne érdekeljen,de vhogy olyan zavaró, hogy a másokkal szembeni bizalom már szinte nem megengedett, vagyis nem ajánlott. Ne hagyjam ott a poharammal, mert mi van, ha beletesz vmit, ne adjam oda a kártyámat, mert lefotózza.. brr
" alt="
">A tv-ben épp most beszélgetnek a kártyabiztonságról.
Egy jó tanács:
Ha a kártya akár csak egy percre is kikerül a látókörünkből, kezünkből*, akkor azt a kártyát le kell tiltani, mert hiába kapjuk vissza a plasztik lapot, az adatok birtokában utána is használhatják netes vásárlásra.
Vagyis nem a netes vásárlás a fő veszély, hanem a kártyára kell nagyon vigyázni.
*
(pl. ott felejtjük vhol de vissza kapjuk, elviszik a lehúzáshoz)
(vagyis lefotózhatják, lemásolhatják az adatok)
Egy jó tanács:
Ha a kártya akár csak egy percre is kikerül a látókörünkből, kezünkből*, akkor azt a kártyát le kell tiltani, mert hiába kapjuk vissza a plasztik lapot, az adatok birtokában utána is használhatják netes vásárlásra.
Vagyis nem a netes vásárlás a fő veszély, hanem a kártyára kell nagyon vigyázni.
*
(pl. ott felejtjük vhol de vissza kapjuk, elviszik a lehúzáshoz)
(vagyis lefotózhatják, lemásolhatják az adatok)
Értettük. Ilyen az, amikor a neten fizetsz.
Az előbb említett vásárláshoz meg kell adni a kártyaszámot, biztonsági kodot, kártya lejárati idejét és Ők vonják le az összeget. Nem Én utalok
köszönöm a válaszokat. Konkrétan a Wish.com -ról szeretnék rendelni
Én is gyakran fizetek kártyával. Eddig még nem volt vele gond.
Azért érdemes néhány dologra odafigyelni:
csak a saját gépeden használd:
idegen gépen legfeljebb privát/inkognitó ablakban.
ismert webáruházaknak fizess,
alaposan nézd meg a helyet, ahol használod: nem kamu hely? Biztosan megkapod, amit kértél?
De alapjában véve nem lehet vele gond.
Azért érdemes néhány dologra odafigyelni:
csak a saját gépeden használd:
idegen gépen legfeljebb privát/inkognitó ablakban.
ismert webáruházaknak fizess,
alaposan nézd meg a helyet, ahol használod: nem kamu hely? Biztosan megkapod, amit kértél?
De alapjában véve nem lehet vele gond.
csengetyu, kb. 10 éve használom internetes fizetésre a bankkártyámat (árurendelés, játékoldal stb.), hidd el, teljesen megbízható, bátran fizess vele, sosem volt még semmi zűr!
A PayPal hogy működik ?
Köszönöm a válaszokat.
A Bankkártyás fizetés hogyan történik ? Úgy hallottam hogy leemelik a számláről az összeget. Ehhez viszont meg kell adni az adataimat. Nem élhetnek vele vissza ?
A Bankkártyás fizetés hogyan történik ? Úgy hallottam hogy leemelik a számláről az összeget. Ehhez viszont meg kell adni az adataimat. Nem élhetnek vele vissza ?
csengetyu
Én is rendeltem már a Wishről.Most is várok pár csomagot. PayPallal fizetek mindig.
Én is rendeltem már a Wishről.Most is várok pár csomagot. PayPallal fizetek mindig.
csengetyu
Mi szoktunk rendelni eddig mindig megjött minden rendelésünk.Bankkártyával lehet fizetni.
Mi szoktunk rendelni eddig mindig megjött minden rendelésünk.Bankkártyával lehet fizetni.
én alirol szoktam rendelni
Sziasztok
Vásárolt már valaki a Wish.com -on ? Mi a vélemény ? Hogyan lehet fizetni ?
Vásárolt már valaki a Wish.com -on ? Mi a vélemény ? Hogyan lehet fizetni ?
Sziasztok! Telekomnál dolgozó fórumost keresek. Írjatok légyszíves, ha van köztünk valaki. Előre is köszi: Erika