Pontosabban:
Belföldi viszonylatban a levél,
legkisebb mérete: 90x140 mm;
legnagyobb mérete:
„postán maradó”-ként vagy postafiókra címzett küldemény esetében............ Tekercs alakban a hosszúsága és az átmérő kétszerese együttvéve legalább 170 mm, legfeljebb 1040 mm,
a hossza legalább 100 mm, legfeljebb 900 mm lehet.
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 892 oldal |
Köszönöm, és akkor hogyan és mennyiért lehet feladni?
Nem veszi fel,még postán maradó ajánlott levélként sem,mivel nem haladhatja meg egyik oldala sem a 60 cm-t.
Egy posztert szeretnék postázni. A kartondoboz guriga 75 cm hosszú, 6 cm átmérőjű és kb. 200 g összesen. Felveszi a posta standard ajánlott küldeményként (jelenleg 575 Ft) vagy számít fel vmi pótdíjat is, mert nem szabvány dobozról van szó?
Előre is köszönöm a segítséget!
Előre is köszönöm a segítséget!
google?!
(EAN kód)
(EAN kód)
Hol tudok vonalkódot keresni? Pl. Milka Elfelejtettem...
Szeretnék valakitől (sürgősen) segítséget kérni a Füles - Füles évkönyv közös pályázatához. Kidobtam a régi lapszámokat, így sajnos nem tudom beküldeni a pályázatot. Köszönöm, ha segítesz! :-)
Nincs mit macika ;-)
hofi
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
macika
Meghívó sikeresen elküldve. :-)
Meghívó sikeresen elküldve. :-)
sz.eni !
VÁROM LEVELED !!!
VÁROM LEVELED !!!
Valakinek nem lenne a SOROZATBARÁT oldalra meghívója számomra? Előre is köszönöm!
A bankkártyákat meg átadásra találták ki igaz, de úgy h. látni lehessen...
A bankszámlákat meg azért h. hozzáférjen a bank, és csipkedjen belőle, a végrehajtó is hozzáfér, a nav is...
Kb. olyan mintha a pénzemet kitenném egy asztalra... gyertek vegyetek...
Csak hát kényelmes... kétségtelen...
De sok cég próbál visszaállni a pénztári kifizetésre... illetve ad lehetőséget h. legyen az is....
A bankszámlákat meg azért h. hozzáférjen a bank, és csipkedjen belőle, a végrehajtó is hozzáfér, a nav is...
Kb. olyan mintha a pénzemet kitenném egy asztalra... gyertek vegyetek...
Csak hát kényelmes... kétségtelen...
De sok cég próbál visszaállni a pénztári kifizetésre... illetve ad lehetőséget h. legyen az is....
Hajni pontosan a poharadat ne hagyd ott sehol... mert beletesznek vmit.. és biza a kártyás fizetés nem a legbiztonságosabb... egy jó "szakember" simán azt is tudja milyen oldalakat nézel a neten... és akár mindent láthat...
Nekem ezért nincs netbankom... bár van sms szolgáltatásom látom a mozgást...
Hallottunk már olyat h. eltűnt vki számlájáról 1-2 milla...
Egyéb befektetést nem találnak.. K&H ügy és stb...
Szóval sok a szélhámos... tudom én para vagyok...
De nekem is nyelte el automata már kétszer is a pénzem... és hát az automatákkal mint tudjuk nem lehet gond... és sorolhatnám...
Nekem ezért nincs netbankom... bár van sms szolgáltatásom látom a mozgást...
Hallottunk már olyat h. eltűnt vki számlájáról 1-2 milla...
Egyéb befektetést nem találnak.. K&H ügy és stb...
Szóval sok a szélhámos... tudom én para vagyok...
De nekem is nyelte el automata már kétszer is a pénzem... és hát az automatákkal mint tudjuk nem lehet gond... és sorolhatnám...
Sztem nem a legjobb a példa, a bankkartyat pont átadásra talaltak ki
Bocs, de a pénztárcát sem adod oda senkinek, hogy vhol vegyen ki belőle vmennyit.
Lekapartam a 3 számjegyet a hátoldaláról. Anélkül gondolom nem mennek vele sokra?.
Nagyon kellemetlen sztem így a kártyát "védeni", mert bizalmatlanság szaga van, amit egy tisztességes hozzáállású tutira zokon vesz...
Tudom, ne vegye, ne érdekeljen,de vhogy olyan zavaró, hogy a másokkal szembeni bizalom már szinte nem megengedett, vagyis nem ajánlott. Ne hagyjam ott a poharammal, mert mi van, ha beletesz vmit, ne adjam oda a kártyámat, mert lefotózza.. brr
" alt="
">
Nagyon kellemetlen sztem így a kártyát "védeni", mert bizalmatlanság szaga van, amit egy tisztességes hozzáállású tutira zokon vesz...
Tudom, ne vegye, ne érdekeljen,de vhogy olyan zavaró, hogy a másokkal szembeni bizalom már szinte nem megengedett, vagyis nem ajánlott. Ne hagyjam ott a poharammal, mert mi van, ha beletesz vmit, ne adjam oda a kártyámat, mert lefotózza.. brr
" alt="
">A tv-ben épp most beszélgetnek a kártyabiztonságról.
Egy jó tanács:
Ha a kártya akár csak egy percre is kikerül a látókörünkből, kezünkből*, akkor azt a kártyát le kell tiltani, mert hiába kapjuk vissza a plasztik lapot, az adatok birtokában utána is használhatják netes vásárlásra.
Vagyis nem a netes vásárlás a fő veszély, hanem a kártyára kell nagyon vigyázni.
*
(pl. ott felejtjük vhol de vissza kapjuk, elviszik a lehúzáshoz)
(vagyis lefotózhatják, lemásolhatják az adatok)
Egy jó tanács:
Ha a kártya akár csak egy percre is kikerül a látókörünkből, kezünkből*, akkor azt a kártyát le kell tiltani, mert hiába kapjuk vissza a plasztik lapot, az adatok birtokában utána is használhatják netes vásárlásra.
Vagyis nem a netes vásárlás a fő veszély, hanem a kártyára kell nagyon vigyázni.
*
(pl. ott felejtjük vhol de vissza kapjuk, elviszik a lehúzáshoz)
(vagyis lefotózhatják, lemásolhatják az adatok)
Értettük. Ilyen az, amikor a neten fizetsz.
Az előbb említett vásárláshoz meg kell adni a kártyaszámot, biztonsági kodot, kártya lejárati idejét és Ők vonják le az összeget. Nem Én utalok