Szabina357: akkor már ne is várjam

Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!

elkati
Én tari vagyok és csütörtökön kaptam meg a tálakat!
Kedves Moncicus!
Beszéltem a kollegával, nem ért el a megadott mobilszámon. Én is próbálkoztam, de nekem se sikerült elérni. Remélem felkacsintasz a fórumra és időben olvasod a megnyugtató üzenetet. Sem a tál, sem a kézbesítőnk nem veszett el. Ha holnapra tudunk időpontot egyeztetni a kezedben lesz a nyereményed! (Ha gondolod ma is megcsörrenthetsz a 06-30-694-2450-en.)
Futár
Futárka, Nógrád megyében már jártatok?
Ma megkaptam a Knorr tálamat!
A futár ugyanolyan kedves és rugalmas volt, mint futárka. Köszönet mindkettőjüknek.

futárka!
Ma megkaptam a tálat!
KÖSZI!
törpilla: olyat még senki nem kapott!

Tatabányán én még nem kaptam meg a barátnőnek járó dobozt
Sziasztok!
Ne haragudjatok, egy kicsit lemaradtam a fórumról, van még várt aji valahol és nem érkezett meg?
Futárka
Nekem is pénteken szóltak, hogy ma 3 és 5 között hozzák a tálat

Budapest 3.ker.
Kedves Moncicus! Ha mára Futárka helyett beéred velem, hamarosan utánajárok, és visszaszólok. Azért még ne kezdj komolyan aggódni!
futár
Nekem pénteken szoltak, hogy ma du 3-és 6 óra között hozzák a tálamat!

/3. ker/
evimamzi!
Szerintem futárka ma pihizni fog, helyette megpróbálok én rákukkolni a fórumra, hogy ne maradjatok magatokra. A kérdéseddel kapcsolatban igyekszem mielőbb válaszolni, megkeresem az illetékes kollegát. Köszi a türelmedet.
futárka!
Se tegnap,se ma nem érkezett meg Tökre a tál.
Köszönöm futárka,megérkezett Tiszaújvárosba is a tál.Holnap már abban sütök.Egyébként sok helyre kellett itt nálunk mennie a futárnak?Elfelejtettem megkérdezni tőle.
Kedves Futárka! Ne haragudj, hogy zavarlak... Meg tudnád mondani nekem, hogy Gyálra hoztok tálat, vagy már jártatok erre? Azt hittem, jó a pályázatom, és időben meg kellett érkeznie, de már kezdek aggódni..
Nagyon szépen köszönöm!
Polyák Móni
Sziasztok!
Sziasztok!
Köszönöm a rengeteg dícséretet, de az érdem nem csak az enyém, a kollégáim vastagon hozzájárultak ahhoz, hogy ez a hét ilyen sok örömert hozott mindenkinek!
Örülök, hogy sikerült hozzájutni az ajikhoz, remélem Borsodban is így lesz, mert ha jól tudom, ott most van folyamatban a kézbesítés (remélem legalábbis!!!)
Bízom benne, hogy tartós lesz a jó kapcsolat, nagyon szívesen vagyok köztetek, és bízom benne, hogy még sokáig levelezgethetünk itt!
Ha minden igaz, még lesz rá alkalmunk, hogy együtt drukkoljunk, kinek mikor sikerült megkapni a nyereményét!
Addig is jó sütögetést!
Még visszanézek szerintem a hétvégén, ha a lányaim hagynak, de ha fontos, az ügyfélszolgálati telefonszámon is elértek (30/694-2458)
Futárka
ani-ha
igen, megkaptam én is, nagyon tetszik

Tök jó olvasgatni ezt a topikot, mióta pörgés van itt futárka miatt
Sajna én nem várok most tálat, de remélem, legközelebb összejön nekem is és akkor megkérdezhetem itt,h mikor hozzák már ki nekem
futárka
Maximálisan becsülnivaló a hozzáállásod. Itt vannak a fórumosok, akik alig várják a megnyert ajándékukat és amint kérdeznek vmit, rögtön intézkedsz, telefonálsz és kielégítő választ adsz.Ilyennel még nem találkoztam. Nagyon-nagyon pozitív
Remélem, hamarosan nekem is hoztok majd vmit
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások