Mi történik, ha 14 napig nem eszünk Cukrot?

" alt="

">
https://www.youtube.com/watch?v=OU0ZSZ_KXcw
Játszottál olyan játékon, ahol kriptovalutát lehetett nyerni?
Én már itt bontottam volna.
Sziasztok.Alapjáraton óvatos,gyanakvó vagyok,ma mégis majdnem belefutottam egy adathalász csaló karmaiba.A 06/30 707
777 számrol hivtak,hogy 1,2 milla kriptovalutát nyeretem valamilyen nyeremenyjatekon.Először nem gyanakodtam mert a szám se volt titkos,es sok adatomat tudták.Menet közben derúlt ki,hogy be akarnak lépni az otp netbankomba.Bontottam a vonalat és letiltottam a hozzáférést.Legyetek óvatosak az otpben mondták a napokban sokan nem voltak olyan szerencsések mint én..Nem tudom jó helyre írtam e ki

" alt="

">
Felhivtam a szervezot Ket kedves holgy mondtak megnezik most jott azcemail h Ok! Ölyöm bódogság! Más: Már megint Fiat500???!!! Semmi bagoly orokbefogadas?(:
SzerencsésFlótás
Nekem 3. nap igazolták vissza. A nyertesek között sem látod a neved?
Köszönöm Luna123
Nálam ,mint írtam az a gond,hogy a jóváírásról sincs visszajelzés pedig azonnal és ismételten is elküldtem a blokkfényképet Ugyanakkor írták,hogy ha 7 napon belül nem igazolom a nyertességemet a blokkbeküldéssel akkor a tartaléknyertes kapja meg 2.-ától már 5 nap eltelt és semmilyen visszajelzés
SzerencsésFlótás a pályázat jóváhagyása után kb. 10 nappal küldték is már az utit, előtte értesítettek. Igaz, hogy futárt írtak, de postán jött sima feladással (coop nyerjaszeletesekkel).
Az ugyanaz mint az unilever. Legalábbis nálunk, semmi visszajelzés, egyszer csak jön...
Nyert valaki esetleg a coopos nyerjaszeletekkel? 2-.án jött az értesítés egy 10ezres utalványról Azonnal küldtem a kért blokkfényképet ,tegnap ismételten visszajelzés meg semmi.
Boldogat Feri! (Tegnap vagy ma ?)
Borsodi ápdét:
A játék elején rögtön kikerült a nyertes neve, azóta figyelnek, csak másnap rakják ki.
Tegnap jó napja vala G. Csabának, mindent vitt. Pedig nekem vala szülinapom...
A Fényességes Aldi nem bonyolította túl a Kométa termékmegnevezést a blokkon...
Vettem egy fokhagymás karajt, a nyugtán ez figyel: Kométa felvágott
Nemrég a 24.hu hívta fel rá a figyelmet, hogy kiberbűnözők az ismerőseink nevében keresnek fel minket a Messengeren, arra hivatkozva, hogy a Facebook blokkolta a fiókjukat, és nekünk kell segítenünk a visszaszerzésében. A mese szerint ennek érdekében a platform egy ellenőrző kódot küld az e-mail címünkre, amit továbbítanunk kell az elkövetőknek.
Csakhogy az e-mail címünk megadásával valójában a saját profilunkhoz kínáljuk tálcán a hozzáférést, az üzenetben érkező kód pedig az általunk használt kétlépcsős azonosításhoz tartozik. Magyarán aki felül a csalásnak, az aktív segítséget nyújt a hackereknek a profilja ellopásához.
Sehol csak megartam szólalni kényzererm volt

" alt="

">
Amúgy helyesbítés saját magamra / nek..
Nem a Nárayt nem kedvelem ..csak ezt a mindenszarimust
Amit ugye én is sokszor tettem

" alt="

">)
Miért haragudna rád bárki is?
Ez egy szabad ország, mindenki azt (nem) néz, amit akar.
Zsuzsa pedig már min. egy évtizede ír be mindenféle linkeket, sajnos komment nélkül. Már nem fogja kinőni.
Friderikusz podcast-ből sem ez az első, de még csak nem is a második.
Hol a gond?
Gabbci
Azért nem haragszol ha én nem. ??
Én is tervezem megnézni ezt a podcastet. A múltkor láttam vele egy beszélgetést ami nagyon tetszett 🙂
Vigyázat ezek a linkek és más egyéb témák azért vannak bedobva, a vélemények különbözösége miatt beszélgetés, és esetleg vita alakuljon ki és tekerje az oldal letöltést. Felesleges ebbe belemenni.
Egyáltalán nem szánalmas. Én nagyon kedvelem.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások