sada, köszi
(Nem nyertem ma sem)
Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 59 oldal |
Juhász PálSeregélyné Geiszt MónikaSzendrei AnitaSeres SándornéHorváth ImreKaiger GézánéFrák ZoltánHegedűs ÉvaKiss TündeKiss BettinaKleczliné M. AngelikaKránicz AnnaJanik Margitid.Szedlák BélaVargáné Keresztény SzilviaHorváth RitaParéj TiborBodnár MiklósnéNagy AnikóNagy AttilaMiklovichné Koncz ErzsébetSzabó ÉvaBorbélyné B. SzilviaGERICS MIHÁLYNÉErdős ÉvaSárándi GrétaBakos AntalMárton RékaMelcher MátéSáreczky RichárdRajnicz RekaSzántó AnikóKelly ClarsonNuszbaum GáborMolnar CsillaSurányi KrisztinaSipos FruzsinaPapp AnikóKiss KataGondi JenőÁrvay BrigittaGasztonyi TímeaTóbel ImreKotálik ÉviGyovai KrisztinaBecze AnetteKassai OrsolyaOROSZ BOGLÁRKASzalai PéterPrinchaus BiancaVandlik TündeTorba ZoltánSinkovics ErikaKoppány AnitaCsaba Laura LillaSoltész AttilaBulsz IldikóRadányi ÉvaNagy JuditHesz Róbertifj. Fehér SándorNagy GáborSpanraft JózsefBakos NoémiCsicsai ÁgnesPapp Leventéné IlonaSütő LauraSzegedi JánosBerbekár SzilviaSáros TamásTornyosi KrisztiánGál MariannKákonyi CsabaFodor OlivérSoltész AttilaKerékgyártó GáborMarkó KrisztinaJuhász BenjáminKarai Viktória RékaZágon EszterKormány GáborHoffmann RitaSzabó EmíliaCzeller JózsefnéAmbruzs NikolettWeidmann MihályErdősr RitaPataki BélánéKemecsey MáriaMÉSZÁROS KRISZTIKEKolozsvári TiborJakab TamásnéEcker PéterSós AngélaUgrits EdinaBogdán MáriaKovács JánosnéUgrits EszterSzenes JuditVanó Ákos
Tegnapi nyerteseket meg tudtátok nézni?
Valaki segítene, hogy hol van a második hely ahol Bubba van. Köszönöm
Nálam is ez volt, van....
Nekem sem, egész nap próbálkozom! 

ma hiába kattintok a bubbára, nem azt írja ki,h gratulálok megtaláltad 

Lányomnak egy Bubba . 4 embernek játszom, kettő már nyert, úgy látom ez egész jó arány.
fárao tudom nem vigasztal de sajnos én se

Ma is 2 helyen szaladgál bubba a startlapokon! 

Hát,megint nem nyertem(tünk). 

na jól van jóéjt 

Oké! már az oldalon is megvannak! Én se nyertem de engem túlságosan nem is érdekel a játék!! Én ma is megtaláltam és nem írja ki hogy gratulálok megtaláltad bubbát, ezzel automatikusan... Miért van ez?
nekem azt írja ki hogy még nem sorsoltak?
megint semmi 

Hát sajnos nincs egy árva bubám se

szusi, nem mindegy szerinted, hogy pl. én, a párom, a fiam egyenként leülünk a géphez, és megkeressük bubbát, avagy megteszem én mindhármunk nevében? A "több néven" alatt nyilván ezt értették.
Végre nekem is összejött egy Bubba

Egy számítógépről többen is játszhatnak.
Szerintem nincs mindenkinek saját, külön gépe.
Csak ilyen megszorítás van:
"Egy e-mail cím egy napon csak egyszer kerülhet be a sorsolásba."
Szerintem nincs mindenkinek saját, külön gépe.
Csak ilyen megszorítás van:
"Egy e-mail cím egy napon csak egyszer kerülhet be a sorsolásba."
Több néven? Ezt engedi a játék "tisztasága"?