szigiagi
Akkor te még nagyon jól állsz.....nekem 62/0 most számoltam meg.....éjjel 10 percenként küldtem éjfél és 3 óra között és semmi.....
Annyira idegesítő, hogy van aki már lassan azért nem tud többet nyerni mert "elfogynak" a családtagok, én meg csak 1-et szertnék a páromnak, de nem jön össze.....

" alt="

">
Nem baj nem adom fel!!! Még messze a vége, ha meg össze jön a fődíj nem szólok egy szót sem....

" alt="

">
Nekem kb. a 40. nyert az Airwaves-en.

" alt="

">
Airwaves 7/0

" alt="

"> Már mindenféle időben küldtem... hogy kell ezt csinálni?

" alt="

">
Spar nutella: 5/0, kinder hűtött 30/0, airwavest, kaisert mar nem is számolom...

" alt="

">
szmoni, jesszus!
Én az 5 pályázatommal ne is reklamáljak?

" alt="

">

" alt="

">
Gyermelyi őrölt 5/0

" alt="

">
Gyermelyi lisztes játák - kb. 30 - 35 pályázatból / 0

" alt="

">
Akkor most már tényleg nem sikerült nyerni a JB Rossmann játékával!

" alt="

">
Akkormég én is ott lehetek a nyertesek közt

" alt="

">
galambfeher
Akkor még nem halt meg a remény

" alt="

">
Sziasztok!En egy par perce beszeltema jatekszervezovel es azt mondta a holgy hogy jovoheten ertesitik a nyerteseket!:-D
tímea1981
Nem ismerősöm! Konta Vali hívta fel őket.És neki mondták az infókat!!
Ő meg nekem írta meg

" alt="

">
Ismerősöd a fődíj nyertes?Bocs,hogy így rákérdezek,de nyertes lista nincs én is sok pályázatot küldtem ezek szerint nekem sem jött össze

" alt="

">
Nincs nyertes lista! A fődíjast már értesítették a többieket meg email vagy telefonon fogják! De szerintem már azoknak is szóltak! Így le tettem róla!

" alt="

">
honnan tudod? van valahol nyerteslista?
Rossmann Johnson rengetegből semmi

" alt="

">
vadaska tanárnőnek jelentem, statisztika gyakorlata üzeni, most már sokkal jobban érzi magá...

" alt="

">
(ON: tényleg ezer éve nem láttalak.

" alt="

"> )
roska
Mivel nincs mindig időm a hozzászólásokat olvasgatni, most jutottam el odáig, hogy visszaolvassam az elmúlt hetek "termését".
Elég szomorú, ha a fiad statisztikai alapon akarta Neked megmagyarázni, hogy miért is rosszabb számodra, ha sok pályázattal játszol és nem eggyel.
Csatlakozom sada véleményéhez, de azt annyival módosítanám, hogy ne statisztika órán, hanem matematika-valószínűségszámítás órán figyeljen nagyon legközelebb!!
Hidd el, tudom miről beszélek, hiszen 1997 óta statisztikát tanítok a felsőoktatásban. Ettől függetlenül mi is nyertünk már főnyereményt egy beküldött pályázattal is, és nálunk sem bevett gyakorlat a tömeges beküldés. Egy blokkal is lehet nyerni, csak jó helyre nyúljon, akinek húznia kell.
A hozzászólásomat pedig a statisztika gyakorlatának "megvédése" érdekében tettem, nem pedig a játékos elvek ellen vagy mellett.