Nekem van belőle kábé 30 darab

Jól járnék, ha nyerő lenne, de nem lesz az

Ez konkrétum vagy csak megérzés? Pedig nem szeretném az uramat nagyon itatni. De az a hűtő jól hangzik, ami benne van

strachatella
Szerintem a 222-ben kár reménykedni

Nálam bűvős 222-es van. Reménykedjek még?
Ha ennyi van belőle forgalomban, akkor nem is lesz nyerő szám!
Nem kihúzott, mert, mint már sokszor beírtuk, itt nem sorsolt, hanem előre (még a kupakgyártás elött) meghatározott nyerő számok vannak.
Nekem autó van rajta...de ez nem volt még kihúzott nyerő szám!
zsanett25: nekem van ilyen számom, de LCD Tv van rajta.
Paint

((((((((
Winner , bocsi lehet félreérthetően fogalmaztam !
Nekem sok kupakom van , nagyon sok egyforma számnál több autóval ,robogóval ,hütővel . Ebből gondolom ,hogy nem oszt a Borsodi ennyi nyereményt ,de ha megteszi akkor nyereményünk lenne.
Marcsi35
Úgy érzem, megint írnom kell ebbe a topicba, pedig megfogadtam, hogy nem fogok.
Miért gondolod azt, hogy aki elcserélné a kupakját, annak tudnia kellene, hogy melyik lehet a nyerő, és melyik nem az. Én nekem mindegyikből csak egy kupakom van, és sehol nem néztem utána, hogy másoknak mennyi van belőle. Szerintem, egyenesen gerinctelenség lenne, hogyha olyat akarna valaki elcserélni, amiből 10 db is van neki. Én nem szeretek másokról rosszat feltételezni, ha nem ismerem az illetőt, és szerintem, Ti se tegyétek ezt!
Nekem 235 szám van és laptop van bent. Másnak is van???
(egyszer volt egy colás játék ahol a betüket kellett gyűjteni, ha kiraktad "nyár" nyertél egy balatoni nyaralót. Az egyik barátnőm csak úgy adta a kupakokat mert neki nem kellett. Egyik nap felhívott, és mondta megint vannak kupakjai... kérdeztem milyen betük? Sorolta, köztük volt egy Y betűs is. Kérdeztem, hogy azt is odaadná????? Visszakérdezett miért....az nem kell???? Az volt a hiányzó. Aztán mondtam neki gyorsan szaladjon csak haza megnézni megvan e az a kupak még vhol.... Közben a barátja visszavitte az üvisszaváltóba a colás palackot. KUPAKOSTÚL!!!!! Mai napig nem hiszem el, hogy a hiányzó Y betű sasolt abban a kupakban.... A játék olyan 2000-2001-ben volt. )
Nekem a 98-s kupakomban hűtőgép van ...van egy zacskó kupakom , abban több olyan mint amit kicsit visszább már írtak ...
pl :14-s laptop ,laptop ,hűtő ,gondolom ezt nem sorsolták ki előre .. ezért is cikis ezeket cserélni ,mert aki adja, tudja hogy nem lesz nyerő...
meglehet nézni az eddig kihúzott számok listáját? a 98 szerintetek gyakori vagy ez anyerő???
köszi
minya!
Bocs, általában nem szoktam ilyen nehezen értelmezni a dolgokat, lehet, hogy most belejátszott az is, hogy nem láttam igazán nagy esélyt ebben a játékban.
A lényeg: tartsam meg a kupakokat, hátha...
Köszi mindenkinek, aki időt szánt arra, hogy megértesse velem a játék részleteit.
winner, már legalább tízszer leírtuk/leírták, hogy nem sorsolnak, hanem előre megvoltak a nyerőszámok. Pl eldöntötték, hogy a 11-es nyer egy autót ( ez csak példa ! ). Akkor EGYETLEN 11-es kupak került csak ki a gyártásból. Az is lehet, hogy a nyerémények nagy százalékáért nem jelentkezik senki, vagy már rég vége a játéknak de a nyertes kupak még ott csücsül valamelyik bolt polcán.
bocs..az már biztos látja.
rossz a billentyűm, elég nehéz irnom vele
Ha kihúzzák a számod, biztos, hogy nyertél. Akinek sok kupak-nyitófül kódja van, annak már biztos látja, melyek azok a számok, amiket biztos nem fognak kihúzni. Szerintem érdemes megtartanod a játék végéig a kódjaidat, hátha...
Valószínűleg, Ti jobban értitek a mostani játékot.
Én nem látok benne sok fantáziát, csak annyit, hogy hiába húzzák ki az én számomat, esetleg, akkor sem biztos, hogy megnyerem a rajta lévő terméket, mert több azonos sorszámú kupak van. Egyébként, nekem mindegyikből csak egy van.
Szerintetek ezeket érdemes megtartanom?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások