Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 320 oldal |
Köszönöm!!!!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Kedves Fortuna!Kérlek holnap segíts ha lehet.Nélküled nem megy.Köszönöm.
Kedves Fortuna! Ma nagyon kell, hogy mellettem légy!
Utazás (7napos), laptop...
Utazás (7napos), laptop...
Kedves Fortuna ! Mindent nagyon köszönök ...
Köszönöm Fortuna az egészséget és a nyereményeket is! Idén is az egészség a legfontosabb plussz hogy cél is legyen..egy régi vágy..
Drága Fortuna!
Köszönöm .hogy Karácsonykor együtt lehetett a család! Azt a pénzt szeretném megkapni ,amivel tartoznak és amiért megdolgoztunk.Köszönöm
Köszönöm .hogy Karácsonykor együtt lehetett a család! Azt a pénzt szeretném megkapni ,amivel tartoznak és amiért megdolgoztunk.Köszönöm
Én csak annyit kérek, amit eddig..Egészséget és ha mellékesen néha nyerek valamit az csak +
" alt="
"> köszönöm!
" alt="
"> köszönöm!Drága Fortuna!
Kedves Fortuna! Először is egy munkahelyet szeretnék, de nagyon!!! Aztán ha még nyernék valami nyereményjátékban is, az már hab lenne a tortán!
" alt="
">
" alt="
">snkvcz!
Szívemből szóltál, én is pont ezt kívánom, hogy párom jobban elfogadja a "játékosságomat", ez nekem a kikapcsolódás a 3 gyerkőc és a házimunka, kert mellett.
Furtuna! Én is szeretnék valami nagyobb nyereményt!
" alt="
">
Szívemből szóltál, én is pont ezt kívánom, hogy párom jobban elfogadja a "játékosságomat", ez nekem a kikapcsolódás a 3 gyerkőc és a házimunka, kert mellett.
Furtuna! Én is szeretnék valami nagyobb nyereményt!
" alt="
">Fortunácska: ...én a legjobban azt szeretném, ha ott dolgozhatnék ahol, azt csinálnám amit, és azokkal akikkel eddig... jó legyenek a számok a szezon végén, meg utána is... ne keveredjek bele még véletlen se semmi bonyolult reklamációba, megrendelésbe, egyes kollégák zavart lelki világába...
A többit megoldom...
" alt="
"> ...persze ha segítesz, minimum annyira mint 2012ben, amikor elég sokszor volt szerencsém.... és köszönet ezért.
" alt="
"> :-*
A többit megoldom...
" alt="
"> ...persze ha segítesz, minimum annyira mint 2012ben, amikor elég sokszor volt szerencsém.... és köszönet ezért.
" alt="
"> :-*
Fortunácska!
Csak egyszer segíts egy nagyobb nyereményt nyerni! Pl a bonbonettin..., hogy a párom jobban elfogadja a "játékszenvedélyemet". A bögréket, meg ilyesmiket nem sokra értékeli, de én a kicsit is becsülöm, úgyhogy szerintem a nagyot is megérdemelném. Ez lenne az én újévi kívánságom.
Csak egyszer segíts egy nagyobb nyereményt nyerni! Pl a bonbonettin..., hogy a párom jobban elfogadja a "játékszenvedélyemet". A bögréket, meg ilyesmiket nem sokra értékeli, de én a kicsit is becsülöm, úgyhogy szerintem a nagyot is megérdemelném. Ez lenne az én újévi kívánságom.
Az idei évem nem volt fényes, sem kicsiben, sem nagyobbacskában. Ezért maradnak a vágyaim a jövő évre is.
Bármilyen hasznos kütyü, utazás, pénzes vagy nagy értékű fődíj. A 13 nálam szerencsés szám, így bízom álmaim teljesülésében!
Bármilyen hasznos kütyü, utazás, pénzes vagy nagy értékű fődíj. A 13 nálam szerencsés szám, így bízom álmaim teljesülésében!
Összejött idén az xbox és pénznyeremény is
" alt="
">
Jövőre jó lenne ha sikerülne fényképezőgépet, esetleg okostelefont nyerni...
Tévének, házimozinak is örülnénk, biztos nem adnánk el...
Nagyobb nyeremény, meg maga lenne a tökély : pénz esetleg autó
" alt="
">
" alt="
">
Jövőre jó lenne ha sikerülne fényképezőgépet, esetleg okostelefont nyerni...
Tévének, házimozinak is örülnénk, biztos nem adnánk el...
Nagyobb nyeremény, meg maga lenne a tökély : pénz esetleg autó
" alt="
">Én fekete Mini Coopert szeretnék
" alt="
"> de,ha sima autó,az is jó...és kinéztem egy jó kis nyaralót is
" alt="
">
" alt="
"> de,ha sima autó,az is jó...és kinéztem egy jó kis nyaralót is
" alt="
">Az én álmom egy Dolce Gusto Kávégép..... Olyan nagyon jó lenne nyerni, mert sajnos venni nemtudnék!
Ebben az évben sokmindent megtettem hogy nyerjek egy ilyen gépet, de úgy látszik nem volt elég...majd most megmutatom...remélem
" alt="
">
DE a 2013-as évben fogom azt írni a Nyertesek fórumba , hogy:
"Hurrá nyertem egy DG Kávégépet!"
" alt="
">
Azért drukkoljatok nekem Ti is! Köszönöm
" alt="
">
Sok szerencsét kívánok a Fórumosoknak és kívánom, hogy nyerjétek meg amit szeretnétek!
" alt="
">
Ebben az évben sokmindent megtettem hogy nyerjek egy ilyen gépet, de úgy látszik nem volt elég...majd most megmutatom...remélem
" alt="
">
DE a 2013-as évben fogom azt írni a Nyertesek fórumba , hogy:
"Hurrá nyertem egy DG Kávégépet!"
" alt="
">
Azért drukkoljatok nekem Ti is! Köszönöm
" alt="
">
Sok szerencsét kívánok a Fórumosoknak és kívánom, hogy nyerjétek meg amit szeretnétek!
" alt="
">Fortunácska nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám!
" alt="
"> Légyszíves segíts ezután is! Nagyon kellene egy kis pénznyeremény!
" alt="
"> Köszönöm
" alt="
"> Légyszíves segíts ezután is! Nagyon kellene egy kis pénznyeremény!
" alt="
"> KöszönömGőzerővel szaporítod a riválisaidat?
" alt="
">
" alt="
">...ha már álmodozunk!!!
" alt="
">
The Immortal World Tour - Cirque du Soleil koncert jegy NYEREMÉNY!!!
http://www.facebook.com/LiveNationHungary/app_199
406343495815
" alt="
">
The Immortal World Tour - Cirque du Soleil koncert jegy NYEREMÉNY!!!
http://www.facebook.com/LiveNationHungary/app_199
406343495815
Megvan kinek szeretném adni meglepinek!
" alt="
"> És persze izlések és pofonok!
" alt="
"> És persze izlések és pofonok!