Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 9173 oldal |
Screvoékhoz még a Screvonak sincs meg a telefonszána " alt="">
Jhonny-X vásárolsz a Spar online-on " alt="">
Sziasztok! A SPAR Nestlé nyerteslistát nézegetem (ja, épp nincs jobb dolgom). Tudja valaki, hogy az AP kód helyett (de ugyanebben a mezőben feltüntetett) BH kezdetű számsor micsoda?
Online számla kódja? Mert ahogy néztem, ezzel lehetett (volna) némi időbeli előnyt szerezni a hagyományos bolti vásárlással szemben. Már ha jól értelmezem a dolgot. Hogy lehet ilyet "szerezni"?
Online számla kódja? Mert ahogy néztem, ezzel lehetett (volna) némi időbeli előnyt szerezni a hagyományos bolti vásárlással szemben. Már ha jól értelmezem a dolgot. Hogy lehet ilyet "szerezni"?
Akkor lehet, hogy a Szentkirályitól fél év múlva jelentkeznek, hogy nyertem?! Juhééé!!! " alt="">
(Amennyire emlékszem, "komoly" szervezés volt az is... szerverhiba, heti nyeremények feltüntetése, majd törlése... össze-vissza bénázás egy gyanítom, egyébként szemmel látható plusz bevétel ellenére. No, mindegy).
(Amennyire emlékszem, "komoly" szervezés volt az is... szerverhiba, heti nyeremények feltüntetése, majd törlése... össze-vissza bénázás egy gyanítom, egyébként szemmel látható plusz bevétel ellenére. No, mindegy).
Nincs még meg
Sziasztok! Ha mar auto A Szntkiralyi auto nyertese meg v mar?
Nekem azon is van
törpi, ami nyereményként jött azon nincs a 250 Ft , amit vettem azon volt. Mindegy majd megpróbálom az automatában
Köszönöm a tippet, de ha esetleg valakinek lenne telefonszáma, annak jobban örülnék☺️
Anbuci, írj nekik Instan, pár nap és válaszolnak" alt="">
Oonly: rajta a jel,hogy 250 ft,de nem kerek,hanem felül a címkén palack formájú. Ha nem veszi vissza az automata akkor kézi átvétel van pl. Auhanban így olvastam. mert csak a két utas automata tudja vissza venni,egyutas nem
Sziasztok,
Screvoékhoz van valakinek telefonszáma?
Screvoékhoz van valakinek telefonszáma?
Interspárban sikerült visszaválltani
Az automata a vonalkódot nézi, nem a kerek jelet.
(Előbb dugd be, csak utána dobd ki. )
(Előbb dugd be, csak utána dobd ki. )
nyertem egy rekesz oonly vizet, a palackon rajta van, hogy visszaváltható, de nincs rajta a jel amiben benne van, hogy 250 Ft , ebben az esetben az új visszaváltó automaták szerintem nem veszik vissza, ki kell dobni?
Köszi, remélem. A Tesco utalvány szuper lenne.
Páromnak ma írtak és ott volt Tesco utalvány
Sziasztok!
Everydaymetől kapott valaki emailt, hogy gratulálunk nyertél az everdayme versenyen. De nem írták, hogy mit. Valakinek van ötlete? A régebbi játékokra nem is lehet kattintani már.
Bár még a Swiffert sem küldték, azt megkapta már valaki?
Köszi!
Everydaymetől kapott valaki emailt, hogy gratulálunk nyertél az everdayme versenyen. De nem írták, hogy mit. Valakinek van ötlete? A régebbi játékokra nem is lehet kattintani már.
Bár még a Swiffert sem küldték, azt megkapta már valaki?
Köszi!
weber
Én újra írnék a játékszervezőknek, hogy nem érkezett meg az ital csak a grill. Ha fel is adták akkor, de a csomagküldő elkavarta talán küldenek egy újabb kartonnal. Gratulálok a nyereményhez, örülök, hogy a beírásom alapján a csoportból is volt nyertes.
Én újra írnék a játékszervezőknek, hogy nem érkezett meg az ital csak a grill. Ha fel is adták akkor, de a csomagküldő elkavarta talán küldenek egy újabb kartonnal. Gratulálok a nyereményhez, örülök, hogy a beírásom alapján a csoportból is volt nyertes.
Honnsn tudod h K Attila nem kspta meg az autot?