Sziasztok!
Valaki elárulná , hogyan kell regisztrálni a milka monopolyra? akár mit csinálok azt írja "something went wrong"
Paintuci
köszi

" alt="

">
Jojo a Carte Dor az unilever, az unilever hogy értesít? Kb. 20éve SMS-ben. De nem azonnal...
A Márka játéknál meg azért morognak egyesek, h miért hülyítik a népet már áprilistól játszós kupakokkal.
Hát ezért.
H már az első nap tudjon játszani, aki szeretne (majd júniustól).
A ma indult nyereményjátékot (04.20), Hell Energy Multipack-ot(4x250 ml) kell vásárolni azt jól sikerült megszervezni a Hell-nek. Már az elején se tud ember "benevezni" mert csak a sima 1 db -os Hell Energy-t kapni mindenhol! Megnézve: Tesco, Spar, Prima, CBA ,Lidl SEHOL ezek közül NEM kapni a Multipack-ot! Győrben!
anyoka
köszi, erre gondoltam, hogy ehhez a játékhoz tartozik-e a kupakom
https://www.webnyeremeny.hu/coca-cola-sprite-fant
a-nyeremenyjatek
Elcserélném, nem akarom beküldeni.
Vki tudja, hogy jó-e a kupakom? Fehér kupak, narancssárgával, hogy "játssz és nyerj" felirat
A Nestlét nem a Bang Bang csinálja.
Móni39 nekem a Nestlé fazekat hozza a BangBang most elvileg, kaptam emailt is.
Jojó Carte d'or sms be értesit, küldeni kell emailbe név cim méret. Ma kaptam pont délelőtt.
weber,köszi,igen avval nyertem 1 tálca kólát
Móni39!
Szerintem Coca-Powerade nyereményt.
Carte'Dor hogy értesít? Köszönöm a választ.
A Bang Bang mit küldhet ?Köszi a válaszokat.
Spam-et is átnézem mindig, a család egyik tagja sem kapott. Konkrétan Tesco Milkásokat kérdem, hogy ők kaptak? Más fajtát nem nyertünk.
Juthka törpi , weber Spar milka nyeremény spam mappába találtam az emailt !!
Ott keressétek contest@peppermint.cz errröl az email címről jött.
Sziasztok! Rtl előfizetés milyen árban mennek itt?
Tesco-hoz sem kértek, mondjuk nem is volt erről szó az értesítőben sem, úgyhogy én arra gondoltam, hogy a Tesco-s az e-utalvány lesz.
Milka Lidl nyertem és párom is,de nem kértek még adatokat
Aki nyert a Milka húsvéti nyereményjátékán 10000-es Lidl, Tesco utalványt, bekérték már az adatokat a postázáshoz? Nekem még csak a SPAR-hoz.
Mázlista, Győrinél AP kódot is meg kell adni, abból látják (a rendszerük), hogy mi pl. a Tesco-hoz tartozó AP kód.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások