Andi!
Ne már! ne lépj ki a fórumból! Bár nem tudom mi történt de ne vedd a szivedre!
Semmit nem fogok a fórumba beírni többet,mindenért csak cseszegetést kapok

Mindig csak sadának van igaza,mert ő már rég itt van.Nem mondhatja el az ember a véleményét,mert ő úgyis törli.Jó volt veletek!Sziasztok!
Pont előttem fogyott el a Pall Mallos termosz a Tescoban. Nem hiszem el...
Irgum-burgum.
Paint Hozzászólás - 2007. február 10. :: 12:45
"-t = 2-t
Ja és emailben amit írtál unalmas ez meg az. Hát én ilyen unalmas vagyok. De egyébként ezzel a problémával nem csak én küzdök.
Sokan unhatjuk a Te csipkelődéseidet, speckó én elviselem mert próbálok mindenkit elfogadni olyannak ami....megtennéd Te is ezt? Akkor lehet könnyebb lesz az élet. (Itt)
Paint Hozzászólás - 2007. február 10. :: 12:41
Kedves sada! Valószínű el kellene már olvasnom a játékszabályt.... valóban mert még nem tettem. De viszont Te is állítottál itt valótlanságot. "-t is. Az egyik nem volt nyertes.... a másik a középiskolában az irodalomtanárom az mondta ha nem tudunk pontosan egy idézetet, mondást szállóigét, vagy szólást akkor inkább ne mondjuk. Az irigykedésről: jelenleg most nem vagyok túlzottan az mert ez nem az én anyagi kategóriájú játékom. Az okoskodásról: azt hiszem nem csak én küzdök ezzel a problémával.
Továbbá hagy kérdezzem meg, zavaró ha kifejtem a véleményem? ...és miért én is elolvasgatom másét. Vagy ha nem érdekel akkor nem. Zárójelben: (ugyan hány embert akarnál még elüldözni) csak zárójelben????
Meg Te felsőbbrendű vagy pl. mint én? Végülis régebb óta itt vagy az tény. Akkor most álljak a sarokba???? Jó lesz?
Nem kívánok veszekedni....
Okoskodni meg szívem joga.... akár csak Neked is.
Én megtaláltam a fél gimnáziumi osztályt.

sada
ezt nem is tudtam, mármint hogy több variáció van, mit teszek publikussá és mit csak az ismerősöknek. Nem mélyedtem én bele. Akkoriban regisztráltam, amikor pont tulajváltás volt, és nem lehetett használni, én meg épp akkor szerettem volna. Nem tudtam belépni, ha mégis, akkor meg nem keresett, szóval csak a gondom volt vele, aztán töröltem is magam. Azóta nem foglalkozam vele, és egyenlőre nem is tervezem.
Szeirntem osztálytalálkozók megszervezéséhez kiváló lehet, persze, ha tényleg regisztrálta ott magát az illető.
De te döntöd el, hogy a beírt infókból mi látható bki számára és mi szól csak az ismerőseidnek.
Mondjuk én sem értem azokat, akik túlságosan kitárulkoznak, de ez az ő dolguk.
Viszont sikerült jópár emberkére ráakadnom az iwiw segítségével, akik az évek alatt messze kerültek tőlem.
Pedig van abban valami igazság, hogy azt kapjuk a sorstól, amit másoknak kívánunk.

Biztos naívság, de én még el is hiszem.

a rákeresésről szerintem sincs infója, hogy éppen mennyien kerestek rá az iwiw-en. Mindent csak nem rögzítenek. Nekem sincs iwiw-em, volt, így annyira nagyon biztos nem vagyok ebben a rákeresésben. De ha mégis számlálná, mire menne vele, hogy teljesen ismeretlenek rákerestek? Hiszen amúgy is keresgetnek az emberek ott, lehet látni, kinek milyen ismerőse stb. van. Éppen ezért zavaros nekem ez a része, hogy kiteszik, ki kit ismer, kinek milyen ismert az ismerőse.
Ez Magyarország. Fröcsög a rosszindulattól.

Pedig biztos voltak, akik közlésre érdemesnek tartották a véleményüket...
Szerintem nem.
De a nacionáléját olvasva nem hülye, magától is rájön, milyen sokan lettek rá kíváncsiak.
Cirbolya: nem tud a szimpla kikeresésről,de ha írnak neki,akkor már igen!
Hűha. Én nem vagyok érdekelt iwiwben, ezért lehet, hogy hülyeséget kérdezek: a delikvens tudhat arról valami módon, hogy hirtelen ilyen sokan érdeklődnek iránta

Bár enélkül is biztos csuklik rendesen.

Akit érdekel a wow-os játékra a megfejtés az írjon. Adminnak elnézést, hogy kitettem a megfejtéseket.
tudom és elnézését kértem azért a hozzászólásomért. Itt vezettem le a csalódottságom, ezer bocsánat.
-Balu-
Az általad szidott "újgazdag hülyegyerek " csak 16 éves, nem is játszhat.
A nyertes valószínű az apja, akinek 4 gyereke van és többgenerációs műszaki-informatikus családból származik.
Tehát valószínű tud logikusan gondolkodni, ami nem hátrány ennél a játéknál (sem).
De az is lehet, hogy vki egészen más.
-ez más kutatási eredménye, én csak publikálom

-
Köszönöm, a kellemes hétvégét viszont kívánom

http://index.hu/tech/uzlet/3g4g070209/
"A Vodafone különleges megállapodást kötött, melynek értelmében először 5,5 milliárdot, majd 2005-ös forgalma után 2,5 milliárd forintot fizetett be, illetve vállalta, hogy 2006 és 2019 között a 3G-szolgáltatásból származó árbevételének 0,3 százalékát befizeti az államkasszába. Ha a Vodások keveset mobilinterneteznek, és a befizetett díj nem éri el a 8,5 milliárd forintot, akkor a cég kiegészíti erre az összegre a befizetést."
Már értem miért kell nekik a pénz

(na tényleg utolsó volt

)
részemről nincs és szerintem más részéről sem
csak kiadtad magadból, ez néha mindenkinek jól esik
kellemes hétvégét!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások