HAtalmas barna mackómat 10000ft értékű utalványra(étkezési)vagy kp.-re cserélném. képet tudok küldeni róla.1 méter magas,szélessége50cm

4 Dm pontot, Royal Vodka nyakbaakasztót cserélnék.
Érdekel: Vénusz, Floriol, Maggi vk.
Naomit cserélnék 4000 FT értékű GO vagy melegétel utalványra.
Na tsók, majd később... folyt...
Éci Neked mi a teló számod? Megírnád emailben? ...és mi az a szám amelyről megcsörgettél a Mc Donaldsban? Az is a Tiéd elvileg? Majd megírom miért is kérdezem...
A Gesztenye Marcis póló az csak S méretben van? (akik kaptak)
Keresek: G.M. tollat, ha van nagy póló azt is.
Rossman discreet órát.
Darling takarómat elcserélném. Érdekel plüssfigura a kislányomnak, kismackósátor, vagy mit ajánlasz érte?
Kinder PingWin-t cserélnék. Ami érdekel: Knorr sütőtál, Delikát8 takaró.
Knorros sütőtálamat elcserélem - ha kapok egy jó ajánlatot
MILLI tálcát adnék HARIBO kódokért.
Cserére várnak: Somat mosogató tabletták!!!, bontatlan fém cd-tok, Dr. Oetker receptkönyvek, Kühl, Sash kazetta bontatlan fóliában, videókazetta, 512-es pen-drive, milka tehén, Coca-cola nyuszik, társasjáték, Elektromos fogkefe, Coca-cola poharak ( 5dl-es), mese, képeskönyv, , Nagyon sok plüss figura, állatka.
Horváth Rozi bevásárlótáskák, Kindertojás figurák, Nagyon sok könyv,
Vezeték nélküli egér, bontatlan gyári csomagolásban, Konyhai mérleg, 10 kg.-ig mér, oriflame rúzs, szájkontúr, körömlakk. Djuice nyakba akasztható telefontartó , Old Spice övtáska, Matricák, dezodoráló lotion lábra, kézkrém, Fa deo spray, Caola testápoló, sarokpuhító krém, mellápoló zselé.
Én is keresek pingvint,minden megoldás érdekel
Cserére vár Babyliss Jumbo hajsütővas és Braun hajformázó készlet, mindkettő bontatlan, új.
C&A 50% fizetési kedvezményt adó babavásárlási kuponomat, nyeremény tárgyra cserélném!
kismackó társasaimat Haribo vk.-okra cserélném.
Milka bőgő tehenet adok Haribo kódokért.
Kinderes Pingvint keresek cserére, nagyon-nagyon:-)
cserére vár egy "nagyon" sárga Fruit de Loom S méretű polót, Maroni féle és hozzá két toll is.. vk-ra cserélném....
Sziasztok!
Knorr sütőtálat és knorr ízbomba fémdobozt keresek.
Írjon nekem mailt, ha valakinek van.
Köszi!
H.
Ja bocsi. Knorr sütőtálam van.
Sada! Írtam e-mail. Légyszi olvasd el és írj, köszi.