Lipton játék
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 40 oldal |
Az én édesanyám a te édesanyád anyósa. Ki vagyok é és ki vagy te? Kérlek segítsetek
Nekem nem nyitja meg a www.lipton7proba.hu oldalt. Helyesebben csak ennyi jelenik meg:
:: progresszive ::
És alul kiírja, hogy kész.
Mi a hiba?

:: progresszive ::
És alul kiírja, hogy kész.
Mi a hiba?

Istenem, hogy én milyen birka vagyok!
Köszönöm!
Soha nem jöttem volna rá!
Köszönöm!
Soha nem jöttem volna rá!
szamimami!
Egy, Kettő, Három, Négy, Öt, Hat, Hét

Egy, Kettő, Három, Négy, Öt, Hat, Hét

akosh: amikor tegnap írtál oda,utána egyből kérdezték tőled,hogy a www.phonarium.hu-n hol találtál 60 pontot? és csak utána,később írtál te a lipton kérdésekbe. tehát,te kaptál mástól választ,mi viszont nem kaptunk tőled.
olyan jó lenne,ha nemcsak kivennénk a bizonyos kosárból,hanem tennénk is bele
olyan jó lenne,ha nemcsak kivennénk a bizonyos kosárból,hanem tennénk is beleH= hétfő,K= kedd és így tovább
Mi a logikája? Átküldenéd priviben?
Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy!
H betű (=7)
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! A liptonos dobozban ez a feladat van. Folytasd a sorozatot:
E K H N Ö H _
Mi a fene lehet a megoldás?
Légyszi segítsen aki tud!
Köszike!
Segítsetek légyszi! A liptonos dobozban ez a feladat van. Folytasd a sorozatot:
E K H N Ö H _
Mi a fene lehet a megoldás?
Légyszi segítsen aki tud!
Köszike!
Olvasd el a főoldalon a Lipton játékot!
én nem látom a kérdést az ingyenesben
mel6:
szóköz nem lehet a szövegben, a két név közé csillagjelet kell tenni. Én szóköz nélkül beírtam az emeletet, ajtót is és nem volt gond az előbbiek miatt.
szóköz nem lehet a szövegben, a két név közé csillagjelet kell tenni. Én szóköz nélkül beírtam az emeletet, ajtót is és nem volt gond az előbbiek miatt.
Én is tettem csillagot a két vezetéknév közé.de nem volt gond.
sziasztok
Ma kezdtem a Lipton 7próbát és a kezdő szint 5. kérdésére / az élet logikája/
tudom a választ de azt viszont nem , hogy milyen szavakkal írjam be. Légyszi segítsetek!!
Ma kezdtem a Lipton 7próbát és a kezdő szint 5. kérdésére / az élet logikája/
tudom a választ de azt viszont nem , hogy milyen szavakkal írjam be. Légyszi segítsetek!!
mel6, nekem azért volt hibás az első sms, mert nem csak a házszámot, hanem az emelt/ajtót is beleírtam. Miután azt kivettem, rögtön elfogadta.
Nálam az volt a baj, hogy a két vezetéknév közé is raktam *-ot.
egyszerűen nem t udom mit rontottam el, folyamatosan azt kapom válasznak, hogy hibás sms. Más is járt így?Mit rontott?
akosh: cserébe mi is várnánk a választ az ingyenes topicban,mert neked is feltettek ugyanígy kérdést és nem válaszoltál

akosh!
Az új lipton játékban.
www.lipton7proba.hu
Az új lipton játékban.
www.lipton7proba.hu