Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 246 oldal |
Jól látom a colgatesoknal elfogyott a rúzs... ? Hát ez király... 💄🎆
Azt hittem, túl nehéz.
" alt="
">
" alt="
">Rexona játék - Kettőt kell venni. Nagyon helyes. Így nehezebb kukázni/blokkot gyűjtögetni.
Monnyuk egy picit össze kell(ene) mennem, mert magas vagyok az élményvezetéshez... :-)
Monnyuk egy picit össze kell(ene) mennem, mert magas vagyok az élményvezetéshez... :-)
Tavaly nyári játék nyereményének beváltásával akadt gondom (saját hibából), írtam a játék lebonyolítójának, a Maxxonnak. Villámgyorsan és segítőkészen reagáltak, megoldották a problémát.
Agnes9!
Minden Fórumos!
Csak pozitívan...♡
Minden Fórumos!
Csak pozitívan...♡
Kiminoel! Én szeretném neked megköszönni hogy ennyi nyereményjátékot megosztasz velünk! Kívánom hogy nyerd meg azt amire vágysz!
Ez a kacsamelles játék mellesleg, nekem eddig a legszimpibb játék.
Lehet fagyasztani, sok, sok finomságot készíteni...végre egy jó spajzolós játék.
Lehet fagyasztani, sok, sok finomságot készíteni...végre egy jó spajzolós játék.
Ez most jött e-mailben: Ön 2019. április 1-jét megelőzően Rossmann+ kártyájával már vásárolt nálunk legalább két alkalommal minimum 3000 Ft értékben, ezért 2019-ben Rossmann+ kártyáján minden negyedévre 4 db 10%-os kupont írunk Önnek jóvá.
Ez nekem nagyon pozitív!!
Ez nekem nagyon pozitív!!
tammy01!
Írtam...
Írtam...
Én már eddig is tudtam, de újra megerősítés: nem minden játékszabály szentírás!!! Ha hülyeség van benne, az semmis. Peren kívüli megegyezés a megbízóval, rossz lebonyolítás miatt. Jól jártam...
Hát szomorú vagyok... leszoktam a reklám újságok behozataláról... mert nem dobom ki, abban biztos benne volt.
" alt="
">
" alt="
">Nem hinném. De hátha lesz még idővel.
" alt="
">
" alt="
">...és nincs már?
" alt="
">
" alt="
">Pár hete az Intersparban, 4 féle.
Ez akart lenni...
" alt="
">
" alt="
">Duckhoz, mikor????
" alt="
">
" alt="
">Gumikacsa nekem is kell.
" alt="
"> Habár volt nemrég többfajta a duck-hoz adtak 4 fajtát azok között volt ilyen kék pöttyös.
" alt="
"> De lehet ez nagyobb vagy kékebb vagy írja rajta hogy baba.
" alt="
">
" alt="
"> Habár volt nemrég többfajta a duck-hoz adtak 4 fajtát azok között volt ilyen kék pöttyös.
" alt="
"> De lehet ez nagyobb vagy kékebb vagy írja rajta hogy baba.
" alt="
">Nekem kell olyan gumikacsa mégis olyan ariiiii....
" alt="
">
" alt="
">Kinder fülhallgató is nevetséges. Már szerintem mindenkinek van. 7 nap a beküldésre,amiből 2 nap hétvége,sok helyen posta sincs. Feladom ajánlva 470 ft és még 500 ft-ért sem lehet eladni. Megtartani meg minek ennyi...Blokkot meg érdemes ajánlva,mert ha nem ér be és fődíjas lenne,akkor bukta. Szóval idé nem csábítottak el,nem is veszek sokat
Nekem a kedvencem a gumikacsa...
" alt="
"> (Hamarosan induló baba játék.) Abból az összegből lehetne értelmesebbet is.
Aztán remélem, hogy a knorr termoszbögre végre elfogy...
" alt="
">
Ez a sissy pen, még csak-csak jó... de én azt gondolom nincs összekötve pár db kártya a kitöltött adatlappal.
Ezért a kulacsért nem fogok játszani... nevetséges.
De még az is érdekes amikor tesztelni lehet dolgokat egy dezodorért az emberek milyen nyalizós körmondatokat írnak... de jó lenne bekerülni...
" alt="
"> 1db dezodor, még nem is 1+12 a barátoknak is... 1db!!!!
Szóval én nem értem miért is adták le ennyire a cégek...
Vagy mi lettünk ennyire olcsók????
Úgyhogy ez az orbit táska szerintem is jó, szép a színe...
" alt="
"> (Hamarosan induló baba játék.) Abból az összegből lehetne értelmesebbet is.
Aztán remélem, hogy a knorr termoszbögre végre elfogy...
" alt="
">
Ez a sissy pen, még csak-csak jó... de én azt gondolom nincs összekötve pár db kártya a kitöltött adatlappal.
Ezért a kulacsért nem fogok játszani... nevetséges.
De még az is érdekes amikor tesztelni lehet dolgokat egy dezodorért az emberek milyen nyalizós körmondatokat írnak... de jó lenne bekerülni...
" alt="
"> 1db dezodor, még nem is 1+12 a barátoknak is... 1db!!!!
Szóval én nem értem miért is adták le ennyire a cégek...
Vagy mi lettünk ennyire olcsók????
Úgyhogy ez az orbit táska szerintem is jó, szép a színe...