Szeretnék én is szavazatokat kérni Barnabásra.
https://www.hazikedvenc.szallas.hu/photo/1667
Mindenkinek nagyon köszönöm❤️!
Most már nem tudom abbahagyni, ma is készítettem 2 féle receptet, és fényképet, éjszaka töltöm!
Hálásan köszönöm, hogy kérés nélkül is csurog mindig szavazat!
Meghálálom nektek csak találjak sok sok játékot!
Mert akkor jó ha mindenki NYER!
kiminoel,
szavaztam én is, nagyon jók a receptek😋
Kiminoel szavaztam!(mindegyikre!) sok sikert, szépek az ételeid és biztos finom is!
A DIEGO Tata FB oldalán szeretnék szavazatokat kérni a nyergesújfalui Napsugár Óvoda Nyuszi csoportjának.
Sziasztok
Auchan húskihívás, receptjeim pályázata: kiminoel néven itt:
https://www.auchan.hu/receptszavazas
Ha valamelyik tetszik, a három közül, aki tud még szavazni, kérem segítsen.
A szavazók között is kisorsolnak 3x10000ft-ot.
kiminoel és a család😀
KÖSZÖNÖM🙏
Szavazos játéknál nem a Fortuna segít... Sőt sok esetben a szavazók sem.
Elszabadulhat (feltételes mód) a pokol a kamu emailok, regek stb.... Ezért mondtam már az elején sem érünk semmit azzal, hogy mindenki mindenkire és de cuki vagy még ari és köszi.
Csak emlékezzünk tavaly a chetoosra vissza.
Kiminoel remélem egy hétig legalább nyersz... Bőven érnek azok a képek annyit!!!
Itt vagyok😀
Lényeg a lényeg élni jó, ami kreatív azt szeretem, ha sikerül ha nem.
Ha elsőre nem is a legjobb, másodikra, vagy többedikre mindig sikerül.
Amikor beírtam, még bele sem gondoltam, hogy indulok.
Szombat reggel, a gyerekek is mondták, és a férjem az Egri húsboltok helyett, a Fóti Auchanba ment vásárolni😉.
Nincs még vége, most is töltöttem még 1-et!
És még lesz egy a kedvencem, de az már nem ezen a héten.
Vasárnap egész nap főztem.
Nyeremény??? Jó lenne....de már nagyon sokat nyertem így is, ott vannak a pontok tőletek🙏 ha Fortuna segít megköszönöm, és ez is a cél....de vannak sokkal fontosabb dolgok, érzések az életben!
Mindenkinek köszönöm!
Péntek, paintuci, Samidala
És azoknak is akik otthon csendben szavaznak mert látom azt is!😀
Rám meg tényleg nem kell szavazni mert csak a heti díj érdekel.
Nem hetente lehet a szavazással nyerni... Hanem a végén... És akkor már lehet lesznek 30an a játékban... És ha mindenkire mindenki szavaz olyan mintha senki senkire... Egyszerű matek... Hiába ügyes most a héten kiminoel a heti díj sorsolos... Igazából ezt akartam levezetni.
kiminoel jó időben jó helyen volt a szavazatokat illetően....
van, amikor hiába van fent a kérés, hogy szavazzatok erre, vagy arra, nem érkezik szavazat

" alt="

">
Kiminoel amúgy szépek a kajik!!!
...és amikor majd 30db fórumos van a játékban akkor is mindenkire mindenki szavaz???? Az olyan mintha senki senkire!!! 🙄 Kicsit át kell szerveződni majd... Rám ne szavazzatok mert a fodijra nem nyomulok...
Öt szavazat innen is

" alt="

">
Szépek az ételeid! Le a kalappal!
Jó reggelt Neked is jojo!
Gabi!
Újabb 10 szavazat ment!!!
Jó reggelt !

" alt="

">
Jó reggelt kívánok!
Nem enged más napon és újra szavazni, vagyis egy név, mail csak egyszer szavazhat ugyanarra a receptre, viszont korlátlan számú receptre megteheti. Minden szavazó csak egyszer vesz részt a sorsoláson, akármennyi szavazatot adott le. üdv
Péntek!
Ha a feltöltést megnézed, megnézitek akkor 2 kép hely van egy a húsos csomagolásról bontatlanul, és egy kép a kész ételről!
A kész ételnél külön az étel képe mögé tettem, az adott hús címkéjét, amit modorizálásnál lentebb vágtak!
Nem töltik fel rögtön, először mindent leellenőriznek!
És mindenkinek NAGYON DE NAGYON köszönöm😀😉👍❤️😘
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások