Viki
és ezt hogyan kell pontosan csinálni?
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 303 oldal |
cappucci: előző nap beraksz 1 pp-t club tagságra, ez 5 napra jó. Én is így csináltam és akkor másnap adott 1 pp-t.
Viki
Köszi a választ, hát sajna se én, se bátyám nem klubtag. De legalább felköszöntenek
" alt="
">
Köszi a választ, hát sajna se én, se bátyám nem klubtag. De legalább felköszöntenek

400: +1 játék mindenből csak aznap.
szülinap: kapsz ajándék pp-t amennyiben éppen klubtag vagy. Egyébként meg semmit nem kapsz csak Happy birthday üdvözlést.
" alt="
">
szülinap: kapsz ajándék pp-t amennyiben éppen klubtag vagy. Egyébként meg semmit nem kapsz csak Happy birthday üdvözlést.

Ha 400 napos leszek a prizeen kapok valamit, ill. ha szülinapom lesz?
A mi kaptunk már ajándékot a tresorról, a párom nemrég hármat egyszerre... Már több hete késett, mikor írt nekik, hogy mégis mi lesz...Erre írták h a franciák prioritást élveznek. Követkeyő héten itt volt minden.
Nem tud valaki egy francia anagramma szótárt? vagy hogy, mivel csináljátok a Prizeen a buborékfújós betűs békásat?
köszi
köszi
Ott nézem.
Your account - Mes infos - Suivi de tes commandes
Itt van, hogy mikor nyertem, mit, és a Prix oszlop ki van húzva, a státuszhoz meg ha jól értelmezem az van írva, hogy még nem csomagolt. Vagyis en cours de préparation
Vajon miért van ez?
Your account - Mes infos - Suivi de tes commandes
Itt van, hogy mikor nyertem, mit, és a Prix oszlop ki van húzva, a státuszhoz meg ha jól értelmezem az van írva, hogy még nem csomagolt. Vagyis en cours de préparation
Vajon miért van ez?
A saját adatok között meg lehet nézni az eddig nyert ajikat, az is ott van mikor postázták.
Akkor nem értem, miért nincsen még itt az én ajándékom. Ma volt 3 hete, hogy nyertem.
" alt="
"> És mi az a Prix oszlop, ott ahol az infók vannak a nyereményekről? Lehet valami nincs kitöltve nálam? Nem tudja valaki véletlenül?

A boutygamen van még 6 db byncode.
Kb. 2-3 hét alatt ideért az aji a tresorqestől. A mostani kiírást tudja valaki, hogy mi az. Remélem nem jól értem, hogy 15-től új butik lesz, új sorbaállással.....??????? Ugye nem az van írva?
Valaki kapott már a Tresorquest - ről ajándékot? Mert én 03.14 óta várok onnan ajándékot, de az infóknál a Prix rész ki van húzva. Valamit nem jól csináltam?
Sziasztok,
maxpackot szeretnék vásárolni forintért. Ki tud segíteni? Lehetőség szerint az ímélemre kérem az üziket.
Köszönöm!
prescott
maxpackot szeretnék vásárolni forintért. Ki tud segíteni? Lehetőség szerint az ímélemre kérem az üziket.
Köszönöm!
prescott
Sziasztok.
Új Maxpack szerző hely!!! Sokkal gyorsabban jön össze, mint a Packbarre-val, vagy akármivel, amit eddig próbáltam!!! Pénzben is fizet, sajnos nem Paypalra, csak MoneyBookers számlára. REGISZTRÁCIÓ:
www.zanimos.net/inscription.php?referer=2842
A telecharger Z-barre -ra kell menni jobb oldalt a menüben a reg és a belépés után, azt a progit kell feltenni. Kattintgatni is lehet minden nap csíkokra plusz pontért a Click Remuneres-ben.
Egy jó tanács! A maxpackokat Prizee Klub tagságra váltsátok be!!! Ez éri meg a legjobban!!! Ha hó végéig nem váltjátok be a pontokat valamire (kód) a butikban, akkor konvertálja pénzre, de érdemesebb beváltani.
Új Maxpack szerző hely!!! Sokkal gyorsabban jön össze, mint a Packbarre-val, vagy akármivel, amit eddig próbáltam!!! Pénzben is fizet, sajnos nem Paypalra, csak MoneyBookers számlára. REGISZTRÁCIÓ:
www.zanimos.net/inscription.php?referer=2842
A telecharger Z-barre -ra kell menni jobb oldalt a menüben a reg és a belépés után, azt a progit kell feltenni. Kattintgatni is lehet minden nap csíkokra plusz pontért a Click Remuneres-ben.
Egy jó tanács! A maxpackokat Prizee Klub tagságra váltsátok be!!! Ez éri meg a legjobban!!! Ha hó végéig nem váltjátok be a pontokat valamire (kód) a butikban, akkor konvertálja pénzre, de érdemesebb beváltani.
ok köszi.
marad akkor a findcode azt azért sűrűbben raknak fel, ezelőtt én is lemaradtam a többi kódról.
" alt="
">
marad akkor a findcode azt azért sűrűbben raknak fel, ezelőtt én is lemaradtam a többi kódról.

Pár hete tettek fel kódokat, de én lemaradtam róla. Egyébként elég rég óta semmi...
A boomat-on mikor szokott byncodes lenni?
Na ezekre a trükkökre én sose fogok rájönni.
" alt="
"> Bár én annak is örülnék, ha a mostani pontjaimat el tudnám vásárolni kódra.
" alt="
">

a 100 pontos kaparósra rá kellett feküdni és döltek a pontok..
" alt="
">
aki most a legtőbb pontal rendelkezik eddig sehol sem volt..
camioneur vagy ki volt az első..
" alt="
">
a hülye, lebuktatta a jó pontszerzést..
" alt="
">

aki most a legtőbb pontal rendelkezik eddig sehol sem volt..
camioneur vagy ki volt az első..

a hülye, lebuktatta a jó pontszerzést..