...Douwe Egberts az Omniával!

" alt="

">
Whiskas, Boci, Bakony Camembert vonalkód beküldős. A Whiskasnál a nyeremény lehetne kullancs-bolhairtó, féregtelenítő, vitamin.
Vénusz, Füstli, Palmolive.
Indíthatna Fa,Jacobs,Nívea!
Nivea indíthatna. Tesco-ban árakció, konkurensek is beindultak. Kellemest a hasznossal.
annipanni
Miért csökkent? A Nestléhez csak a logó kell, a vk, táplálkozási nyíl, stb megmarad...
Cerbona, Knorr, Cif, Kotányi, Bonbonetti.
én örülnék valami garantált ajándékos dolognak is. már olyan sok csomagolásom van, de nem merem kidobni. bár most a nestlé játék miatt csökkent a térfogata a dolgaimnak.
jó lenne valami amin, pl vásárlási utalványt lehetne nyerni az első akárhány beküldőnek
a nescafé3in1 tavaly olyan jó volt..
kotányi
nagyon sok fűszeres tasim van

" alt="

">
ja és knorr az is sok van

" alt="

">
ja és a coopos márkával is lehetne valami mert itt csak az megy és ha annak eltenném a csomiját hát tele lenne az előszoba

" alt="

">
Vénusz, Szentkirályi, Koronás cukor, Jacobs, Completta....
A Domestos. Annyi mindent kéne venni tőlük.
Indítson vkódbeküldőst a 15 éves Cif.
Gourmet alutasakos,Whiskas,Kitekat vonalkódos.
Floriol,vénusz,knorr,Haribo vk.-s.
barilla

" alt="

"> ez inkább a negatívba mehetne, képzeljétek a multkor a Dunakeszi Auchanba láttam akcióscsomagolásóút, le is csaptam rá, már dörzsöltem kezem hogy végre, a pénztárnál néztem 3 vagy 4 éves játék volt rajta, nem a konyhairobotgépes, hanem Kovács Lázáros vagy vmi ilyesmi, nézem a tészta is lejárt már 2 éve , de a pénztáros már beütötte így ott kellett vele veszekednem, hogy stornózza!

" alt="

">
Mondtam neki, örüljön, hogy nem írok a panaszkönyvbe

" alt="

">
jó lenne pedig, mert a gyerkőc rákapott, meg én is a régi ízekra

" alt="

">
szamba és társaival tán 7-8 éve volt utoljára:
garantált ajándékokat lehetett választani.
ill. a barilla is indíthatna
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások