Senkinek sincs fölösleges?

" alt="

">
A ma esti Lazarusra a Lurdy-házba szeretnék két jegyet kalapozni. Nyertem kettőt, de az egész család jönne...

" alt="

">
KUBU kódot kalapoznék, ha esetleg van valakinek, de nem játszik vele.
Nagyon köszönöm előre is.
Én is gyűjtöm gyermekeim osztályának a coop/cba/reál/privat delikat blokkokat. Írj, ha van, cserét is küldök vagy válaszborítékot. Csak a mai napon van 2 db henkel blokkom.
COOP, CBA, REÁL üzletben vásárolt DELIKÁT termék blokkokat kalapoznék. A fiam osztályának gyűjtöm , postaköltséget természetesen kifizetem.
COOP, CBA, REÁL üzletben vásárolt DELIKÁT termék blokkot kalapoznék. Bármilyen mennyiség/ fajta lehet rajta, és persze más is szerepelhet a blokkon( nem kell külön venni). Csak eredeti blokk jó, olyat fogadnak csak el. Április 15.ig gyűjteném.
Előre is köszönöm a segítségeket.
Állatkerti belépőt keresek, márc 31-ig érv is érdekel.
Ritkán járunk a coopba, ma ott vettünk reggelit a nagyoknak. Léna hisztirohamot kapott a plüssökért. Kérdeztem a pénztárost, kaphatnék-e pontokat (nem kéri el mindenki, akinek a vásárlásáért jár), hogy ne sírjon a 20 hónapos kislányom. Nem. 2000ft felett egyet. Ezt eddig is tudtam, csak hiába mondtam a Lénának...
Ha van ilyen pontotok, légyszíves gondoljatok ránk. Köszönöm.
Esetleg lenne valakinek mára vagy holnapra fölösleges mozijegye bármilyen filmre Bp-en? Nagyon szeretném...

" alt="

">
Rossmann Henkel blokkhoz keresnék 1 db kódos kártyát.
Forgalmazza Reál feliratot keresek.
Mágneses betűket keresek.
Hátha van, ahol már felesleges.
A bolti készletekben a betűösszetétel nem nagyon hasonlít a betűk gyakoriságára a magyar szavakban.
Ha valaki küld még be Picuris blokkot, és lenne 5 pontnyi blokkja, amit mellécsapna az én adataimmal, akkor azt szívesen fogadnám!

" alt="

">
Bonduelle blokkért kalapoznék.Előre is köszönöm.
Picuri pontokat szeretnék, ha nem tudod már elcserélni.
Pennys matricát kalapoznék amit a dobozokhoz kell gyűjteni.
Coopos matricákat szeretnék.
Líra kupont kalapoznék...

" alt="

"> Akár mai lejáratút is elfogadnék!
DELIKÁT termék blokkot kalapoznék. COOP, CBA, REÁL üzletben vásároltat.
Penny matricákat kalapoznék gyerekeimnek
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások