Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 76 oldal |
Wolsburgot, Sampdoriát akartam írni, de a volan is volna... Lehet, hogy dislexiás vagyok? Mamocika, remélem nemsokára én is el tudom küldeni a csomagot neked, nem felejtettem el, jó lenne nyernem egy kis pénzt rá.
Timso: Tudod, a totómon egy meccset vitt a wolsburg, de nem baj, a Milánnak kellett volan hozni, így is meglesz a 11-es a totón, ha nyer a Samphdoria!
Timso nekem is ez a nap legjobb híre
" alt="
">
gratulálok
" alt="
">
puszi
" alt="
">

gratulálok

puszi

Sajnálom, hogy a Kecskemét nem nyert, én is fogadtam rájuk, de egy nagyon kedves ismerősöm is, s épp a 84. percben elveszíteni a meccset... Ráadásul az első gól, amit a Honvéd megszerzett, az is öngól volt. Nem lesz pezsgő, senkinek sem.
S még egy: Tudod, ellentétben másokkal, te mindig megosztod velünk a tippjeidet! Kívánom, hogy minden nap legalább ennyit nyerj! Fogok segíteni tippekben, bár mindig a legjobb a saját megérzés!
Ha be merem vállalni a döntetlenjeimet, ma én is nagyot szakítottam volna. De én mindig azt érzem, hogy ez nem véletlen. Egyszer majd beérik! A többieknek is kívánok hasonló sikereket, a mai napból azt kell megtanulnunk, kicsi téteket ne rakjunk! Akkor inkább bukjuk el!
Még egyszer gratulálok, Timso!
Ha be merem vállalni a döntetlenjeimet, ma én is nagyot szakítottam volna. De én mindig azt érzem, hogy ez nem véletlen. Egyszer majd beérik! A többieknek is kívánok hasonló sikereket, a mai napból azt kell megtanulnunk, kicsi téteket ne rakjunk! Akkor inkább bukjuk el!
Még egyszer gratulálok, Timso!
Hurrá!!!! Ez a nap legjobb híre!!!! Tényleg majdnem elfelejtkeztem másról, még kampánycsend van, de végre egy jó hír!!!!
Nagyon megérdemelted!
Nagyon megérdemelted!
Magic: nagyon köszi a drukkot, 17100 Ft a nyeremény, jövő héten napi 1000 tuti tippmix
" alt="
">
" alt="
">

Addig szurkoltam, majdnem lekéstem a választást!
Akkor szurkolok Neked! Az csudajó nyeremény!
Magic: Frankfurt nyert, a Fulham pedig D, de beleizzadtam a hosszabításba, a Wolfsburgnak kell még igyekeznie, a spanyolok eddig jók.....
Ha minden bejön, 17ezer Ft lenne a nyeremény.....
Ha minden bejön, 17ezer Ft lenne a nyeremény.....
chicaloca: Ez az! Bár örültem volna még egy gólnak azon a meccsen. Láttad, mekkora potyagól volt a Róma meccs első gólja? Ez sem semmi. A Milán meccsen pedig nem adta meg a bíró a nyilvánvaló 11-est. Ilyen kicsi - nekünk óriási - dolgokon múlnak a meccsek.
chicaloca: Igen, tudom, én is mindig a nagyobb, rizikós meccseket bevállalós szelvényekkel nyerek, tegnap is jött a 6.000 Ft, még jó, hogy vásároltam belőle, de a többi sajnos feltettem. Remélem totóban még jön valami. A gyerek épp most kezdett nagy fejfájásra panaszkodni, azt hiszem, holnap intézhetem a fejfájás klinikát, de kellene hozzá egy kis pénz. Jó hír, hogy a bíróságon 1. fokon megítélték a gyerektartást, csak fogalmam sincs, hány év múlva lesz belőle konkrétum... Eddig 12 év telt el...
de a hétvége legjobbja h. átvette a vezetést a BARCA és megverte a Realt!!
" alt="
">
" alt="
"> Remélem bajnokok leszünk!!!

hajrá a többieknek
" alt="
">

idegenben
nah mind1 mára már nincs több szelóm
nah mind1 mára már nincs több szelóm
a milan 34 pontot szerzett otthon, catania 12-t
Timso: A Frakfurt meccs mi lett? Te még ma örülhetsz....!
a vitibetet én is megnézem, mielőtt rakok
ezt a szelót úgy raktam, h. esetleg bejön
a másikat meg biztosra és az lett a rosszabb
" alt="
">
múltkor is a rizikósabb lett jobb
ezt a szelót úgy raktam, h. esetleg bejön
a másikat meg biztosra és az lett a rosszabb

múltkor is a rizikósabb lett jobb

CSALÓDÁS A MILAN
bezzeg a Juve most nyerni tudott, inkább raktam volna rá
jó lett volna 24ezret 200ft-al nyerni (bár még a mallorca nem bizti h. nyer)
múltkori és eddig egyedüli nyerésemnél is a 94. percben rúgták a győztes gólt a milánóiak
annyi örömöm van, h. az Internek jól jött a Milan döntetlen
Nagyon sajnálom, hogy most nem örömködhetünk! De remélem néhány tippmix azért bejön! S azért sem adjuk fel! A kitartás mindig végül meghozza az eredményt!
Timso, chicaloca: Fogunk mi még itt sokat nyerni s örülni!
Timso, chicaloca: Fogunk mi még itt sokat nyerni s örülni!