Köszi Gilla!
Komoly programozó lehet, aki még nem látott ékezetes betűket tartalmazó utca neveket, és 1/a házszámot, a 2 emelet 3 ajtóról nem is beszélve.
Kedves Napibetevő
Én beküldtem most egy fals pályázatot.
Ezt írtam be:
Budapest 1054 Szabadsag ter 5
Ékezet nélkül, s csak egy házszámot fogad el, tömb szám nem jó neki
Könyörgöm, valaki mondja meg, hogy a zoneparkos blokk feltöltésnél milyen formãtumban kell beírni az utca hãzszámot, hogy feltôlthető legyen.
Paintuci
Valóban, a blokk adatainak feltöltése után jön a felugró ablak egy kaparós sorsjeggyel. Ha nyert, akkor alatta van egy gomb, amivel a sorsjegyet el tudod menteni képként. Ezen van az a vonalkód, amit leolvasnak a pénztárnál.
Nem arról volt szó a coccolino sorsjegy online? Vágási Ferinek vmi felugró ablak eltűnt...
Samidala
Az EcoFamily + Coccolino kaparós sorsjegy beváltáshoz útmutató:
Leveszed az ajándék öblítőt a boltban (remélhetőleg még van) - 10 mp
Elbattyogsz a pénztárhoz - 20 mp
Elmagyarázod a pénztáros néninek, hogy mit szeretnél. Vonalkód persze a telefonon, és játék leírás linkje is bekészítve - 30 mp
Kölcsönös mosolygás, pici hitetlenkedés után pénztáros néni inkább szól az üzletvezetőnek - 60 mp
Üzletvezető sem hallott a játékról ("biztos, hogy nem valami tavalyi?" - kérdésekre is türelemmel, megértőn válaszolgatás. Játék linkjére való hivatkozás, illetve megmutogatása) - 60 mp
Üzletvezető elmegy, és ellenőrzi a látottakat-hallottakat a benti számítógépén. Közben 2 vásárló is végez ugyanénnél a kasszánál, majd a pénztáros nénivel zavartan nézzük egymást. - 60 mp
Üzletvezető mosolyogva jön vissza, "Jajj, persze, de buta vagyok, pedig pár napja még leveleztünk is róla"... "Mehet" - a várva várt engedély megérkezése. - 30 mp
Pénztáros néni vonalkódot beolvas. (Előbb a termékről, majd a telefonról) - 10 mp
Köszöngetés, elnézést kérés, mosolygás. Mindenki felhőtlenül boldog! - 20 mp
(Amúgy tényleg tök jó fejek voltak, de jó 1 héttel az indulás után láthatóan NEM TUDTAK a játékról!)
Aki váltott már be Coccolinot az Ecofamily-ben elmondaná a menetét?
Ma reggel 9.30-kor jelöltem meg egy táskát, kiírta, hogy ,,álljon készenlétben", aztán nem történt semmi. Majd megjelent az oldalon, hogy nem elérhető. Az elérhető ajándékok kisgyerekeseknek szólnak, de a vevők többsége már túl van ezen az időszakon. Az mit csináljon ezekkel a lehetőségekkel? Kár volt elindítani a pontgyűjtő játékokat egy ilyen nagy cégnek, ezekkel az ajándékokkal csak lejáratja magát.
Írtam MolMúvéknak, hogy közzéteszik-e a Red Bull-os nyerteslistát.
(Meg úgy általában a játéook nyerteseit...)
Várom a választ.
Igazad van teljes mértékben egyetértek, a Niveával kapcsolatban. Úgy gondolják, hogy az elkövetkező 2 hónapban majd állandóan a Nívea oldalon lóg az ember, hogy felhasználhassa a 250 pontját! Rendszeresen lemaradok, mire odajutok már mind elfogyott! A nyomtatható dolgok, meg egy kalap sz@!Nagyon sokat bosszankodtam már a nívea miatt. Volt amikor sikerült elérnem egy szappantartót, és az meg eltűnt a postán! A Niveával hiába vettem fel a kapcsolatot, nem adták meg a csomagszámot hogy kereshessem a postán. A pontom és a beváltott termék is elveszett!
Köszi az infót, de a Nivea már elfogyott, egy nagy ..... (nem írom le!) ugyan mikor kellene nézni? Ráadásul (ha jól értelmeztem) 08.31-ig egyszer lehet beváltani pontokat, a többi elveszik, mert pl. ez a mostani is csak 250 pont volt (nekem sokkal több van!) . A nyomtatható dolgok meg számomra érdektelenek!
nagyon szívesen

" alt="

">
akkor hajrá

" alt="

"> ,ha nyersz,kapsz egy mailt
Köszönöm a segítséget, az újratelepítéssel sikerült! Nyerni még nem, de majd..

" alt="

">
Telepítsd újra az egészet
Előtte akadok el...

" alt="

">
Így megy a bejelentkezés: beírom az adatokat, válasz: a bejelentkezési adatok érvénytelenek. Kérek jelszóemlékeztetőt, úgy sikerül belépnem, de csak így. Hiába jó a jelszó, nem tudok máshogyan belépni....
A pörgetős játéknál nem jön be az az oldal, ahol be kellene pipálnom a négyzeteket.
Pörgetésnél két ablak ,kipipálod
Köszönöm a választ! Az adatvédelmit hol kell elfogadni? Nem látom....

" alt="

">
Cserko
szabályzatot elfogadod ,menni kell,frissíts rá
Sziasztok!
Tudnátok ebben segíteni?
A Penny pörgetős játékkal elakadok valahol... Van MyPEnny fiókom, belépek az applikációba, de a pörgetős játék nem megy.... Mi lehet a hiba?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások