Hű, de balf.. vagyok
Kiderült, hogy kicsi lányom allergiás a Pampers pelenka impregnáló anyagára. Ijedtemben mindjárt elrohantam Huggiest venni. Eszembe se jutott, hogy az is játszik.

Úgyhogy a blokkot nem hoztam el

Ha jobban belegondolok, talán be se ütötte az eladó

A fene egye meg

Ha a megfejtéshez az újságban található szelvényt is kérik, akkor ezt a megoldást nem fogják jó ötletnek tartani, mert a lap megvásárlása nélkül is lehetne pályázni. Vagy csak egszer megvenni, de 12 névvel pályázni.
Az olyan lapok, akik nem kérnek szelvényt, engedni szokták az emiles beküldést (TV-műsorújságok, gyerekmagazinok, én több újság megfejtéseit e-mail-en küldöm és nyertem is már vele

)
Javasolnék valamit a postán beküldhető megfejtések megoldására!
Én azt csinálom most már pár hete (nem nagy sikerrel ), hogy a főszerkesztőnek küldök egy emilt miszerint javaslom, hogy a megfejtéseket (mivel a 21. szd-ban vagyunk) emilben is be lehessen küldeni. Ezt javaslom, hátha több emil esetén elgondolkodnak a dolgon. ui. még senki sem válaszolt! De azért optimista vagyok????
Postai csendélet: (szerda délelőtt - emberek nélkül)
http://www.nepszabadsag.hu/Popup.asp?ImgID=51724
Ma sem érkezett meg a keddi újságom /sem/, hiába reklamálnak a postásaink. Finoman szólva nem túl optimisták szegények. Én sem vagyok az, semmit sem nyerek, influenzás vagyok, egyszer lenne időm olvasni... Felháborító, hogy a ...........................posta a kisebb településeken már az az előfizetőkre is .......magasról. Nem ezt hívják szerződésszegésnek?
Új, nehézkesen induló logisztikai központ Budaörsön
A torlódást az okozta, hogy egyrészt a napokban a szokásos budapesti és Budapest környéki 800 ezer - 1 millió küldeménnyel szemben 1,5 millió érkezett a központba, másrészt létszámgondokkal is küszködnek. A logisztikai központban márciustól 1.100 alkalmazottnak kellene dolgoznia, ám a dolgozók egyharmada az utolsó pillanatban nem vállalta az itt végzendő, többnyire segédmunkát. Szivi elmondta, a problémát diákok alkalmazásával szeretnék megoldani.
Szivi László a torlódás harmadik okaként az új technika "birtokba vételét" jelölte meg. A posta a budaörsi logisztikai központot 9,5 milliárd forint beruházással hozta létre. A központtal május 1-jéig folyamatosan felváltják a postai küldemények hagyományos feldolgozási módját és a budapesti Keleti pályaudvar mellől ide telepítik ezeket a részlegeket.
Szivi László elmondta, hogy a napokban a szociális segélyek kifizetése történik, s ez bizonyos feszültséget okozhat azon helyeken, ahol a jogosultak nem kapják meg időben a pénzüket. Hasonló problémák előadódhatnak a börtönökben is, ahol a rabok a csomagküldeményeket várják.
Az RTL Klub esti híradója szerint több helyen lincshangulat alakult ki, amiért többen nem jutottak hozzá pénzükhöz, ezért a posta azt tervezi, kézbesítőit rendőri kísérettel látja el.
Csütörtökre minden rendben lesz
A vezérigazgató-helyettes hangsúlyozta, hogy az utalvány-kifizetésekkel csak szerdán voltak problémák, és ígéretet tett arra, hogy csütörtökön ezen a téren már minden rendben lesz.
Szivi László leszögezte, hogy az új központ technológiájával, az épülettel, illetve a logisztikai rendszerrel nincs semmi gond. Az új levél- és csomagfeldolgozó gépsor sokkal korszerűbb a réginél, mivel nemcsak az irányítószámot, hanem 90 százalékos biztonsággal a betűkaraktereket is felismeri, s így kézbesítőre szétosztott küldeményeket továbbít - tette hozzá.
Most volt a híradóban 1,5 millió levél vár kézbesítésre
Fogadjunk, a darlingos leveleim is köztük vannak

A hét elejére 500-800 ezer postai küldemény torlódott fel a Magyar Posta budaörsi logisztikai központjában; a társaság azt ígéri, hogy a jövő hét elején már ismét normális üzemmódban kézbesítik a leveleket és a csomagokat
Szivi László, a társaság vezérigazgató-helyettese szerdán Budapesten sajtótájékoztatón a problémával kapcsolatban elmondta, hogy főleg levélpostai küldeményeket nem kézbesítenek időben. Hozzátette: szerdán 80.000 utalványt kellett volna a postának kifizetnie a jogosultaknak, ám ezek egynegyedét nem sikerült eljuttatni a megfelelő helyre.
Szivi László közölte, hogy ez utóbbi utalványokon szereplő összegeket legkésőbb csütörtökön már megkapják a jogosultak, s ha szükséges, akkor szombaton csomagokat is kézbesítenek a torlódás mielőbbi megszüntetése érdekében.
A szabadulj.hu -n még mindig semmi. Még elérhetőséget sem tudok, ahol esetleg meglehetne kérdezni
csenzso
Ez nem az a rovat. Neked a Vírusinvázió a neten linkre van szükséged. Ez is itt van a webnyereményen.
nincs virusod, csak most van egy virus, ami küldözgeti szét magát mindenki nevében. valószinüleg te is rajta voltál valakinek a levelező listáján, ahonnan elindult a virus.
köszke mindkettőtöknek
Bárcsak minden vágyam ilyen gyorsan teljesülne...
Vagy ez nem az a topic?

Itt pedig egy otthoni használatra ingyenes vírusirtó:
http://www.grisoft.com/us/us_dwnl_free.php
Csenzso, én Floritól kaptam a tippet és az ellenszert, biztos nem haragszik meg érte, ha továbbadom:
www.bitdefender.com
Balra: downloads; majd free removal tools. A megjelenő listából kiválaszthatod a legújabbakat, azok vannak legfelül, és mellette a letöltések száma is látszik.
Nálam tiszta gépet mutatott, pedig én is kaptam ilyesmit, mint ami most neked is jött, Bocitól köszi a magyarázatot, hogy miért lehetett.
boci
köszke a gyors választ

, picit megnyugodtam
Nem tudod véletlenül honnan tudnék letölteni egy jó vírusdöglesztőt? - persze ingyé

- vagy csak lefuttatni egy olyat, ami az új dögöket is felismeri?
A mostani vírusok már a feladó címét is hamisítják, így nem valószínű, hogy Nálad van a féreg. De mivel Te szerepeltél feladónak, így a renszerük Neked küldte a visszajelzést.
Azért nem árt egy ellenőrzés a legfrissebb állománnyal.
SEGÍTSÉG!!!
Ezt a @-t sikerült kapnom:
"Tárgy: Virusos level - Virus alert!
Az on altal kuldott level virusos volt.
A levelet ezert NEM kezbesitettuk a cimzettnek.
Level cimzettje: 162@khb.hu
Level targya: Re: Your details
Level datuma: Wed, 3 Mar 2004 08:01:52 +0100
K&H Bank"
Ez a cím még a gépemen sem fordult elő soha, namhogy levelet küldtem volna nekik.
Most akkor van vírusom vagy nincs?
Hát nem tudom,vár külfödi levelet?
Vagy küld körbe egy két ingyen freemail-on hátha felakad.
De én inkább törölném
Ez talán kicsit túlzás.

De azért nem kizárt.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások