Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 371 / 394 oldal |
aki elle-t akar venni annak csak szolok,hogy nem mindegyik elleben van minden az enyemben trend fuzet es tictac minta es kave minta volt semmi scholl fuzet es pure minta se volt!

Hétfőn autómentes nap lesz Miskolcon, számos rendezvénnyel. Reggel 9 és délután négy között lezárják az autóforgalom elől a belvárost. Infó [DOC 40 kB]
boon.hu
boon.hu
OK-OK, nem azt vontam kétségbe, hanem csak kérdeztem, hogy hol olvastad.
Tegnapi hír volt, de már nem találom a linkjét
Viszont attól még igaz 
Viszont attól még igaz 
Évi! Ezt honnan szedted? 

A budapestiekről semmi hír?
Hétfőn Szgeden is ingyen lehet utazni: Az SZKV járműveken (troli, villamos) bárki, a Tiszavolán helyi buszokon pedig jegy és bérket helyett elég egy forgalmit felmutatni.
Ingyen utazhatnak a miskolciak
Ingyenes utazást biztosít járművein a nemzetközi autómentes napon a Miskolc Városi Közlekedési Részvénytársaság.
A megyeszékhely százszázalékos tulajdonában lévő társaság - számítva arra, hogy szeptember 22-én, hétfőn sokan otthon hagyják gépjárműveiket - a szokásostól több autóbuszt és villamos üzemeltet járatszakaszain.
Ingyenes utazást biztosít járművein a nemzetközi autómentes napon a Miskolc Városi Közlekedési Részvénytársaság.
A megyeszékhely százszázalékos tulajdonában lévő társaság - számítva arra, hogy szeptember 22-én, hétfőn sokan otthon hagyják gépjárműveiket - a szokásostól több autóbuszt és villamos üzemeltet járatszakaszain.
Elle magazinhot:
- Loreal Pure Zone minta
- Ricore minta
- Elle Trend füzet
- Scholl füzet
Játékok! Lásd nyereményjáték infók.
- Loreal Pure Zone minta
- Ricore minta
- Elle Trend füzet
- Scholl füzet
Játékok! Lásd nyereményjáték infók.
Babásoknak,
Ingyenes katalógus rendelhető : http://www.topmedia.hu
Ingyenes katalógus rendelhető : http://www.topmedia.hu
2004-es IKEA katalógus
http://www.ikea.hu/content/customer/order.php
http://www.ikea.hu/content/customer/order.php
Sziasztok!
Ha valakit érdekel az ilyesmi a www.kreativhobby.hu oldalról lehet katalógust rendelni. Nekem már megjött és sok érdekes és nem túl drága dolog van benne.
Ha valakit érdekel az ilyesmi a www.kreativhobby.hu oldalról lehet katalógust rendelni. Nekem már megjött és sok érdekes és nem túl drága dolog van benne.
Ingyenes Világörökség-néző séták a fővárosban
"Legyen Ön is a Világörökség része" mottóval szeptember folyamán városi sétákat szervez az Activity City, amelyen a budapesti világörökségi helyszíneket mutatják be az érdeklődőknek.
Szombatonként várséták indulnak délelőtt 10 és délután 3 órakor a Budavári Sikló felső állomásától. Vasárnaponként az Andrássy úti séták ugyanezekben az időpontokban kezdődnek, találkozó az Andrássy út 3. szám előtt. Az ingyenes városnéző séták részét képezik a szeptember 20-21-én megrendezendő Kulturális Örökség Napjainak, ezeken a napokon 11 órakor is indítják a programokat. Budapest látnivalóit Jenei Zsolt hivatásos idegenvezető, a Kodolányi János Főiskola turizmus tanszékének oktatója mutatja be. "
"Legyen Ön is a Világörökség része" mottóval szeptember folyamán városi sétákat szervez az Activity City, amelyen a budapesti világörökségi helyszíneket mutatják be az érdeklődőknek.
Szombatonként várséták indulnak délelőtt 10 és délután 3 órakor a Budavári Sikló felső állomásától. Vasárnaponként az Andrássy úti séták ugyanezekben az időpontokban kezdődnek, találkozó az Andrássy út 3. szám előtt. Az ingyenes városnéző séták részét képezik a szeptember 20-21-én megrendezendő Kulturális Örökség Napjainak, ezeken a napokon 11 órakor is indítják a programokat. Budapest látnivalóit Jenei Zsolt hivatásos idegenvezető, a Kodolányi János Főiskola turizmus tanszékének oktatója mutatja be. "
Tescoban a 200 gr-os Maggi ízvarázs OVÁLIS FÉMDOBOZZAL csak 219Ft.
Szia Moreno! nekem meg pont felhivta a figyelmemet hogy mi van ingyen. annak ellenére gondoltam hogy elmegyek, megadta azt ahol igénybe lehet venni. de Pécsen 3at mondott, ebből kettő a rendelőintézet ahova amugy sem mennék, már volt hozzájuk szerencsém

Most olvastam Szilvi hozzászólását és szeretném tisztára mosni magam. Én is beszéltem a Colgate Hotline-al,és nekem az operátor csajszi mondta,hogy fogmegtartó kezelések is ingyen vannak!
Na mind1,kiderül hétfőn,mert akkor megyek fogdokihoz.
Na mind1,kiderül hétfőn,mert akkor megyek fogdokihoz.
Az Experidance nyári vendégszereplése után a MOM Park második születésnapján vendégünk a Musical Színház a Best of Broadway előadásával.
Evita - Az Operaház fantomja - Moulin Rouge - Miss Saigon - Jekyll & Hyde - Elisabeth - Kabaré - Mamma Mia - Macskák - Fame - Grease - Jézus Krisztus Szupersztár - Nyomorultak
2003. szeptember 20-án 20 órakor
MOM Park, Fórum tér, XII. ker., Alkotás u. 53.
Eső esetén: MOM Park Bevásárlóközpont, földszint
Az előadásra a belépés díjtalan.
Gyermekjátszóház egész nap! Születésnapi akciók!
http://www.mompark.hu/hirek.jsp?start=0
Evita - Az Operaház fantomja - Moulin Rouge - Miss Saigon - Jekyll & Hyde - Elisabeth - Kabaré - Mamma Mia - Macskák - Fame - Grease - Jézus Krisztus Szupersztár - Nyomorultak
2003. szeptember 20-án 20 órakor
MOM Park, Fórum tér, XII. ker., Alkotás u. 53.
Eső esetén: MOM Park Bevásárlóközpont, földszint
Az előadásra a belépés díjtalan.
Gyermekjátszóház egész nap! Születésnapi akciók!
http://www.mompark.hu/hirek.jsp?start=0
Anonymous 13 Hozzászólás: szept.3. 21:33
Engem érdekelne az ingyenes kiadvány, meg is néztem, de postaköltség sincs rá? Nehogy megrendeljem, aztán meg 2000 Ft-ért hozzák ki. Erről mit tudtok? Rendelt már vki? Tudom legközelebb kérdés fórumon kérdezek.
Engem érdekelne az ingyenes kiadvány, meg is néztem, de postaköltség sincs rá? Nehogy megrendeljem, aztán meg 2000 Ft-ért hozzák ki. Erről mit tudtok? Rendelt már vki? Tudom legközelebb kérdés fórumon kérdezek.
Gyűjtsön össze 2003. szeptember 8. és október 31. között legalább 500 pontot Multipont kártyájával és az akció végén további 500 pontot írunk jóvá egyenlegén!
Az akció során csak vásárlással, illetve Matáv telefonszámlával szerzett pontokat tudjuk figyelembe venni.
Ezentúl még gyorsabban gyűjtheti pontjait, ráadásul a most csatlakozó üzletekben több mint 100.000 termékre beválthatók az ajándékpontok!
Amennyiben 2003. szeptember 8. után Multipont kártyájával a Keravill, Ofotért, Domus, Azúr és a Fotex csoport további üzleteiben* vásárol, 100 forintonként további egy ponttal gyarapíthatja pontjainak számát.
A csoport jóvoltából nem csak gyorsabban gyűlnek a pontok, de többféle ajándékra is válthatja be őket:
az Ajándék-Navigátor és a MOL Shopok kínálata mellett már a Fotex üzletek termékeire is beválthatók!
Az akció során csak vásárlással, illetve Matáv telefonszámlával szerzett pontokat tudjuk figyelembe venni.
Ezentúl még gyorsabban gyűjtheti pontjait, ráadásul a most csatlakozó üzletekben több mint 100.000 termékre beválthatók az ajándékpontok!
Amennyiben 2003. szeptember 8. után Multipont kártyájával a Keravill, Ofotért, Domus, Azúr és a Fotex csoport további üzleteiben* vásárol, 100 forintonként további egy ponttal gyarapíthatja pontjainak számát.
A csoport jóvoltából nem csak gyorsabban gyűlnek a pontok, de többféle ajándékra is válthatja be őket:
az Ajándék-Navigátor és a MOL Shopok kínálata mellett már a Fotex üzletek termékeire is beválthatók!