Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 372 / 9338 oldal |
Nem írja ki azonnal. Furcsa,mert az oldalukon a nyerteslista is be van halva
Csak nem, ha olyan a program, hogy azonnal kiírja akkor kiírja vasárnap hajnal 4-kor is.
vagy csak a 7vége miatt
Én is azt hittem, hogy azonnal kiírja, de trita pédája alaján mégsem...
Az Aldi-Nestlé viszont azonnal értesít. (Az eXnejem nyert egy SUP-ot kb egy hete, onnan tudom.)
Az Aldi-Nestlé viszont azonnal értesít. (Az eXnejem nyert egy SUP-ot kb egy hete, onnan tudom.)
trita
Gratulálok a biciklihez! Azonnal kiírja?
Vagy csak email után tudod meg?
Gratulálok a biciklihez! Azonnal kiírja?
Vagy csak email után tudod meg?
Sziszka9
Köszi!
Köszi!
Aldi-Jar: szerintem még nem értesítettek senkit. Az everydayme iszonyú soká értesít ( a játék vége után több mint egy hónappal) ésmég késöbb érkeik a nyeremény.
nagy-i
Köszi, nekem is 3 pályázatom volt.
" alt="
"> Sok szerencsét neked!
jojó
Tudok olvasni, nem kell kioktatni
" alt="
">. Aki pedig játszott az evereydayme-el tudja jól, hogy nem szabályzat szerint értesít. Gondolom jojó, már te is játszottál velük.
" alt="
">
Köszi, nekem is 3 pályázatom volt.
" alt="
"> Sok szerencsét neked!
jojó
Tudok olvasni, nem kell kioktatni
" alt="
">. Aki pedig játszott az evereydayme-el tudja jól, hogy nem szabályzat szerint értesít. Gondolom jojó, már te is játszottál velük.
" alt="
">Nekem is 20/20 volt...
De sömmi...
De sömmi...
Sikerült már valakinek kódos BURNt találnia?
@Feri, én semmit pedig ki volt fullozva ...
Mol Move - Red Bull
S E N K I se' nyert???
Még egy nyomorult sapkát se'???
S E N K I se' nyert???
Még egy nyomorult sapkát se'???
Akkor is jó kérdés, hogy valaki kapott-e már értesítést.
A nyeremények sorsolására a játék lezárulta után kerül sor
Bonyolító2 irodájában (H-1118 Budapest, Rétköz u. 31.
fszt.1). a játék lezártát követő 30 napon belül.
A Bonyolító 1. minden Nyertest legkésőbb a sorsolástól
számított 1 hónapon belül a Nyertes által a
Nyereményjátékra történő jelentkezés során megadott email címen értesíti és felhívja a figyelmét, hogy frissítse a
szállítási adatait (kötelezően megadandó és frissítendő
adatok: név, cím: irányítószám, utca, házszám, emelet/ajtó,
város, opcionálisan megadható adat: telefonszám) az
everydayme.hu weboldalon található személyes
profiljában.
Szabályzatot olvasd el ,elég bonyolult
" alt="
"> egyszerűbben is lehetett volna.
Bonyolító2 irodájában (H-1118 Budapest, Rétköz u. 31.
fszt.1). a játék lezártát követő 30 napon belül.
A Bonyolító 1. minden Nyertest legkésőbb a sorsolástól
számított 1 hónapon belül a Nyertes által a
Nyereményjátékra történő jelentkezés során megadott email címen értesíti és felhívja a figyelmét, hogy frissítse a
szállítási adatait (kötelezően megadandó és frissítendő
adatok: név, cím: irányítószám, utca, házszám, emelet/ajtó,
város, opcionálisan megadható adat: telefonszám) az
everydayme.hu weboldalon található személyes
profiljában.
Szabályzatot olvasd el ,elég bonyolult
" alt="
"> egyszerűbben is lehetett volna.Luluanne. Erre én is kíváncsi lennék. 😊 Volt 3 pályázatom, de lehet nem mentem vele semmire. 🤔
Aldi-Jar
Valaki kapott már értesítést a nyertességről?
Valaki kapott már értesítést a nyertességről?
Köszönöm az infot. Holnap megyek az Intersparba Van valami amiről felismerhető a promóciós kódos termék?
A másik meg ,hogy feleségecskémet felhívta egy régi középiskolai osztálytársa-szép dolog ez-de tényleg. Sok minden kitárgyalásra került az órácskányi lyányos csevejben- a hívó fél fizette -de ki számolja?! A lényeg,hogy van dió ,vörösbor-szőllőből!!! na meg jégbor! A fia közel kétméter - meg fogom ismerni le van beszélve a találkozási pont ,holnap megyek érte Megnéztem az előrejelzést
Miskolcra 31C -jégbor- nem fogok hűlyén mutatni a polár dzsekibe?
" alt="
">
A másik meg ,hogy feleségecskémet felhívta egy régi középiskolai osztálytársa-szép dolog ez-de tényleg. Sok minden kitárgyalásra került az órácskányi lyányos csevejben- a hívó fél fizette -de ki számolja?! A lényeg,hogy van dió ,vörösbor-szőllőből!!! na meg jégbor! A fia közel kétméter - meg fogom ismerni le van beszélve a találkozási pont ,holnap megyek érte Megnéztem az előrejelzést
Miskolcra 31C -jégbor- nem fogok hűlyén mutatni a polár dzsekibe?
" alt="
">Az autós játéknál elég a nyitófül-kód feltöltése.
A nagyobb Bay Éva az, hogy elcseszték a játék oldalát, mert Ctrl c Ctrl v esete forgott fenn...
Az autós játéknál szerintem páHázatonként csak 1 db kódot kell feltölteni, tehát nem kell kettőt venni.
A hivatalos jsz sem említi, hogy kettő darabot kell venni és a játék felülete sem kettő kódot kér bepötyögni.
Viszont amíg a SZIN-es játék megy, addig érdemes kettőt venni.
A nagyobb Bay Éva az, hogy elcseszték a játék oldalát, mert Ctrl c Ctrl v esete forgott fenn...
Az autós játéknál szerintem páHázatonként csak 1 db kódot kell feltölteni, tehát nem kell kettőt venni.
A hivatalos jsz sem említi, hogy kettő darabot kell venni és a játék felülete sem kettő kódot kér bepötyögni.
Viszont amíg a SZIN-es játék megy, addig érdemes kettőt venni.
Jól látom?! A BURN nál nem kel újraírni a Kalevalát? Elég a kódfeltöltés?
Pedig készen állt a versikém amikor egy korty BURN tól a vakok újra látnak! A némák elkezdenek újra beszélni és a bénák futni kezdenek!
Pedig készen állt a versikém amikor egy korty BURN tól a vakok újra látnak! A némák elkezdenek újra beszélni és a bénák futni kezdenek!
Varta játék nyerteseit értesítették már vajon? 06.30.-ával véget ért...