Boci! eléggé, feltéve, ha nem mész véletlenül egy olyan oldalra, ahol már az egér mozgatásától kémprogi töltődik le, amit tűzfal nem ismer fel, ellopja a jelszavaidat, majd rendszergazdai státussal megtámadja gépedet

vagy ennyire én se legyek paranoiás?

Ismeretlen feladótól érkező mellékletes levél azonnal delete!
Nekem úgy van beállítva a levélszűrésem, hogy először csak a fejlécet szedi le, és a spamszűrőm beállításainak megfelelőket már a szerveren törli. A megmaradókat leszedi, Norton Antivirus, majd szortírozza. A címjegyzékemben nem szereplőket egy külön mappába teszi. Az ismeretlenek mappájában a mellékletek megnyitásának lehetősége csak rendszergazdai jogosultsággal lehetséges.
Azt hiszem, ez már elég gyogyóbiztos.

Ha ismeretlen a feladó, szerintem jobb, ha nem nyitod meg.
Tegnap nekem jött vírusos emil a cba.hu, a tescoeurope.com címekről, olyan címet rak oda a küldőhöz, amilyet akar

Még mindig nagyon érdekesnek tartom, hogy nincsenek fent a mozi és az ajándék nyertesek az uno.hu-n. Továbbá azt is furcsállom, hogy írtam nekik emilt (egy újabb címre), de arra se válaszoltak és itt sem írta senki, hogy nyert volna. Pedig az uno.hu-n mindig felrakják a nyerteseket. Biztos csókos vetítés vesz és az ajándékok is csókosak.

bednarik
Ez az email is vírusos lehet? anita@datacontact.hu Tárgy: Stolen
Megnyissam vagy ne nyissam meg. Ez itt a kérdés.

szalika
A Moodown és Somefool néven is ismert kártevő szokásos módon hamisított e-mailben terjed, a levelek tárgysora igen változatos lehet, például: believe me, Delivery Failed, denied!, excuse me, fake?, good morning, I'm back!,important, private?, question, read it immediatelly, something for you, Status, trust me, warning, what's up?... Az ilyen és hasonló mailek csatolmányát semmiképpen ne nyissuk meg és a levelet azonnal töröljük - hívta fel a felhasználók figyelmét valamennyi biztonsági cég.
Én is írtam az europark email címére még reggel. Nekem sem jött válasz, de nekem nem is küldtek még visszajelző levelet sem
Nem tudom miért írják ki, hogy mikortól lesz látható a nyertesek listája, ha az nincs sehol

/szabadulj + europark/
Van megint valami vírusinvázió? Tegnap és ma már több ilyen levelet kaptam.

Az europartis pecás játékban hetente sorsolnak?? Ha igen miért nem írják ki.
Egyébként írtam egy emilt a honlapon található nyereményjátékkal foglalkozó hölgynek. Az emilem "visszajött". Hát ez érdekes. Akinek esetleg van valamilyen információja megoszthatná velem?
Mi lesz a szabadulj el nyerteslistával? Ez a hatodik nap!?!!!
Az milyen érdekes, hogy az uno.hu-n nincsenek fent a mozi és a további ajándékok nyertesei. Pedig holnap lesz a vetítés és sehol semmi még az ismerősöknél sem!

De csak bejön, működni már nem működik...

Dettó, hajnaltól megszüntek létezni. Valami vírusszag van ismét a levegőben!
Az otp számlámhoz sem férek hozzá.
Vmelyik bp-i szolgáltatónál lehet a gubanc.
Úgy látszik ez egy ilyen nap lesz?? A fotexnet sem megy??
Nem megy nálam sem a freemail, sem a primposta!!! Másnál sem????
Újra érdeklődtem az Origós DVD Extra játék miatt a megadott telefonszámon. Múlt hét hétfőjén ígértek válasz email-t, de semmi nem jött. Sajnos vártam egy hetet, felesleges volt. A kishölgy elfelejtette az emailt. Újra reklamáltam. Azt mondta, mivel nem kaptam válasz sms-t, nem is kerültem bele a játékosok közé. Közben a szolgáltató le vette az sms díját. Erre nem tudott mit mondani, holnapra ígért emailt. De levakarhatatlan leszek, és holnap újra rájuk telefonálok.
Tetszett a játék, csak jól kell tippelni. De így hogy játszak máskor is ilyet?

Járt valaki hasonlóan mint én? Egyáltalán hívtátok a számot?
A Friskies új játékán egy címmel már megint csak egyszer lehet nyerni!!!