Katalógust lehet rendelni, a tv-reklámban ingyenesként szerepelt.
http://www.topshop.hu/catalogue.php
Ha szeptember,akkor Colgate szájápolási hónap.
Ingyenes fogászati szűrővizsgálat.,ajándék Colgate Total fogkrém,ingyenes fogmegtartó kezelések(tömés,gyökérkezelés).
Tel:0640-200-260
FAMILY FROST
- A Boci csoki duó (15 db 1099Ft) és a Funny mix (36 db 1299Ft) jégkrémekhez Bionicle legot kapsz ajándékba.
- Ajándék Pocahontas VHS, ha megveszed A Dzsungel könyve 2, a Stitch - A csillagkutya legújabb kalandjai és Az oroszlánkirály című filmeket.
- 4 db Family Frostos jégkrémes kiskanál jár ajándékba, ha szept. 1. és október 31. között legalább 5x vásárolsz a FF autónál. A kanalakat novemberben szállítják.
- 200Ft-os gázpalack kupon (

), ha szeptemberben 3 csomag hasábburgonyát vásárolsz egyszerre. Sőt, sorsoláson (okt. 15.) is részt vehetsz. Infó: 06-40-455-050
Az ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban vasárnaponként diákigazolvánnyal ingyenes a belépő (és a Feszty-körkép megtekintése is). Ma voltunk kint, és kellemes meglepetésként ért bennünket a dolog

Ajándék Lego CD a Chocapic gabonapehelyhez.
A 450 g-os 549 Ft a Metroban.
(Sokból kiszedték!

Érdemes ellenőrizni!)
VODAFONE
Látogass el az új kecskeméti Vodafone márkaüzletünkbe 2003. szeptember 5. és szeptember 30. között, vásárolj bármilyen havidíjas előfizetést, és nyerd meg az egyhetes, kétszemélyes külföldi utazást a Neckermann jóvoltából!
Ha Te leszel az első száz vásárló egyike, új Vodafone előfizetésedhez azonnal kapsz egy SWATCH órát.
Látogass el az új kecskemétii Vodafone márkaüzletbe 2003. szeptember 5. és szeptember 19. között, vásárolj egy hozzád illő VitaMAX csomagot mobillal, és azonnal megajándékozunk egy 2500 forintos
feltöltőkártyával!
2003. szeptember 8-tól - 2003. szeptember 30-ig
Nyitási akció az ELTÉ-n
Minden 1000 Ft vásárlás után
1 ajándékkönyvet választhat a kijelölt készletből!
*
2003. augusztus 1. és 2003. szeptember 30. közötta Pécsi Direkt kft. Alexandra könyvesboltjaiban a Líra & Lant Rt. könyvesboltjaiban és a Kiskapu Kft. Mammutban és MOM Parkban lévő könyvesboltjaiban valamennyi TYPOTEX kiadvány 25 %-os kedvezménnyel vásárolható meg!
Ingyenes buszos városnézés
2003.07.31.
A Polgármesteri Hivatal a város vezetőinek a kalauzolásával ismét buszos városnézésre invitálja az érdeklődőket. A másfél órás túrán Nyíregyháza turisztikai látnivalói mellett a résztvevők megismerhetik az új, s a még épülőben lévő beruházásokat, Nyíregyháza dinamikus fejlődését, s tájékozódhatnak a közeljövő terveiről.
Augusztus 23-án, 30-án, szeptermber 6-án, 13-án reggel 9 órakor induló városnézésre lehet jelentkezni az 524-524-262-es vagy a 101-es melléken. A programon való részvétel ingyenes.
www.allasajanlat.hu
Az Állásajánlat.hu által szervezett ÁLLÁSKERESŐ-ÖNMENEDZSMENT ONLINE TANFOLYAM e-mail alapú, online tanfolyam, melyen bárki ingyenesen vehet részt.
Online alapú, mert nem kell személyesen tanárokkal találkoznia, e-mail alapú, mert e-mail -ban küldjük el Önnek a tanfolyam anyagát.
Tanfolyami anyagok:
O. A tanfolyam működése
I. Az önéletrajz megírása
II. Motivációs levél
III. Az interjú
IV. A béralku
A tanfolyam csak bejelentkezett felhasználók számára hozzáférhetô.
A Tescoban a Maggi Ízvarászhoz doboz is jár.
levi
Köszi. Majd meglátjuk.
fecsi!
Szerintem nem a szavazáson múlik. Ezt azért tudom biztosan, hogy az egyik receptem amit beküldtem annyira tetszett, hogy naponta 1-2* szavaztam rá. Ezután kaptam a Pillng Róberttől ( Ő a fő koordinátor) és írta, hogy nem a leadott szavazatok, hanem a bírálok által legjobbnak, legfinomabbnak ítélt recept nyer. Ha megnézed visszamenőleg, van amikor 2 csillaggal is lehet nyerni. Díjazzák a nem hízlaló, de újdonságnak számító recepteket. Próbálkozz, nekem már többször sikerült.
levi, Edit
hogy működik ez a szavazásos dolog? Én már jónéhányszor küldtem receptet, de még sosem sikerült. Valamit rosszul csináltam?
Azt hittem, csak küldeni kell...
+ a C&A-ban az első 200 vásárló pólót is kap.
Én tavaly az Árkádban kettőt is kaptam, akkor is csak 200 volt meghirdetve, de sokkal több volt. A lányom pedig akkor valami kicsi sárga kutya alakú műanyag mütyürt kapott, azóta is sokat játszik vele.
A kombucha.hu/ingyen.html oldalon ingyenes kiadványokat lehet megrendelni.
Ha jár valaki holnap a Pólus Center felé:
Új C&A bolt nyílik 10 órakor, a Slágerrádió élő műsora a nagyszínpadon. Meglepetés, ajándék minden gyereknek.
Edit!
Meaculpa, a hajnali írásomért, de tényled igaz amit leírtam és örülök, hogy nem lett igazam, így legyen a serpenyős dolog is.
Edit!
Gratula, egyébként szerintem "csak" TEFAL serpenyő van. Én legalábbis idáig azt nyertem

Sziasztok!Képzeljétek nyertem a salátámmal tefal serpenyőt ha szavaztatok rám mindenkinek nagyon szépen köszönöm!dE AZÉRT MÉG SZAVAZHATOK HOGY ENYÉM LEGYEN A KONYHAI GÉP IS!eDIT
Edit!
Most olvastam a 31.-i kérésedet. Természetesen szavazok a "salátádra", de hidd el nekem, azzal nem fogsz nyerni. Tudod miért? Tapasztalatból tudom, ugyanis én már nyertem nem is egyszer. Na szóval, ha visszamenőleg megnézed a nyertes recepteket akkor rájössz, hogy általában leves, főfogás és édesség a három nyerő. Próbáld ezekkel, mert a TEFAL sütők nagyon klasszak. Egyébként a "Gyuri papa" receptet én küldtem be.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások