Ma megint vírusokkal bombáznak már a negyedik ilyen levelet kapom és az egyiknek sikerült továbbküldenie magát

És azt nem látom, hogy hova továbbította magát, csak a víruskeresőm szólt, hogy itt már terjesztés folyik
Ha bárki kap tőlem emilt csatolt állománnyal, ne nyissa meg!!
És bocsánat
Már kiirtottam

Végre egy jó hír! elmegy nyerjmost!
T. Nyerjmost,
Én is játszom veletek rendszeresen, ha soha nem nyer velem együtt egy ismerősöm se nálatok, nem csoda, hogy kételkedünk. Tudom, hogy nem fogtok már erre reagálni, de ez a véleményem.
T. nyermost!
Én például akár hányszor játszottam egyszer sem nyertem. Soha senkitől egy értesítést nem kaptam, hogy nem nyertem mondjuk e-mail-ben, mint ahogy mások megteszik. Én is igen régóta játszom ott.
Nem csodálkozom, hogy sokan vicsorítanak erre az oldalra. Én sem nagy kedvemben írtam ezt.
T. levi
Utoljára reagálunk ezen az oldalon felvetésre, a továbbiakban nem látogatjuk ezt a fórumot, a saját fórumunkon vagyunk elérhetők, mert egyeseket zavarunk itt.
Igazából nem értem a kérdésed, mi az, hogy hova tüntettük a fődíjakat?
A nyertesek oldalon olvashatod az eddigi főnyereményjátékok nyerteseit, holnap pedig a ma éjfékor záruló főnyereményjáték nyertese fog kiderülni.
T. nyerjmost!
Elég sokat játszottam az oldalatokon, nyertem is és amit nyertem meg is kaptam. De azért kiváncsi lennék, hogy a havi fő díjakat hová tüntettétek el??
Itt van demokrácia. nyerjmost oldalán és játékában diktatúra van. Nem kéne keverni őket.
Kedves Nyerjmost!
Azt az energiát, amit itt elköltesz, a saját oldaladon hasznosítva
több hasznot hozna. De Te tudod....lehet, hogy itt többen olvasnak
Demokráciában senkit se köpnek szemközt, mert nem tud, vagy nem akar adományozni egy Kft számlájára

Engedd meg, hogy oda írjak, ahova akarok...
Demokráciában oda írok, ahova kedvem van, mellesleg, mindössze reagáltam egy itt felvetett kérdésre...
Végül is a szabályzatban nincsen bent, hogy a heti játéknak feltüntetett játék az nem lesz heti, igaz, a fórumon (most még) ott van nyerjmost egy hozzászólása, ami szerint heti lesz. Lehet, törli ezt is, és majd azt mondja, hogy nem volt ott.
De ami igaz, szerintem se ennek a játéknak, se a hetifixnek nem itt a helye. MIóta ezek idekerültek, azóta időnként durva a hangnem. MIért kellettek ide?
Kedves Nyerjmost!
Nem szeretnélek megbántani, de ha van saját oldalad miért nem ott írogatsz???
Ha rátok lennék kíváncsi odajárnék. De kezdem unni, hogy itt
fejtegeted véleményed. Lerágott csont már az oldalatok. Ha valaki akar majd elmegy oda és elolvassa a játékszabályzatot ha akar játszik. Itt viszont kicsit uncsi, hogy napok óta szerepeltek.
Eddig sem játszottam nálatok, de tudja fene miért??? a maradék kedvem is elment.
Viszlát, máskor máshol

Amúgy pedig bármilyen hihetetlen, de csak annyi játékot tudunk indítani, amennyi hirdetőt találunk. Igyekszünk minél több hirdetőt találni, ezen dolgozunk folyamatosan, de sajnos nem arról szól a történet, hogy minden cég itt tolong, hogy hirdethessen. Szóval lehet minket csesztetni, de attól nem lesz több játék az oldalon...
A másik talán szintén hihetetlennek tűnő dolog, hogy semmi hasznunk nincs (egyenlőre) a játékokon, mivel a célunk az, hogy minél alacsonyabb árat tudjunk adni, és így minél több hirdető, ezáltal pedig minél több játék legyen.
Amúgy pedig, ha úgy gondolod, hogy te sokkal jobban tudnál iilyen oldalt üzemeltetni, akkor rajta, vágj bele, és csinálj egy sokkal jobbat, és vonzzál nagyságrendekkel több hirdetőt...
Könnyű fikázni a másikat, jobban csinálni nem ilyen könnyű...
Részvételi szabályzat
1. A játékban mindenki részt vehet, aki 18. életévét betöltötte.
2. A játékban történő részvétel feltétele az előzetes, ingyenes regisztráció.
3. A játékosok kötelesek a regisztráció során valós adataikat megadni.
4. Valótlan adatok közlése esetén a játékost azonnal, véglegesen kizárjuk a játékból.
5. Minden játékos csak egyszer regisztrálhat a játékba, többszörös regisztráció esetén a játékost kizárjuk a játékból.
6. Minden regisztrált játékos egy játékban egy megfejtést küldhet be, többszöri megfejtés beküldése esetén, az adott játékból kizárjuk a játékost.
7. A nyertes játékosok hozzájárulnak nevük közléséhez a nyertesek oldalán.
8. A játékok szervezője garantálja, hogy az egyes játékokban felajánlásra került nyereményeket a nyertes játékosok megkapják.
9. A játékok szervezője a nyeremények adóját a nyertes játékosok helyett megfizeti.
10. A nyertes játékost e-mailben értesítjük. A nyertes játékosnak a sorsolás napjától számított 30 nap áll rendelkezésre, hogy a játék szervezõivel a kapcsolatot felvegye. A 30 nap letelte után a nyereményre való jogosultsága megszünik.
11. A kisorsolt, de át nem vett nyereménytárgy egy következõ játék alkalmával kerül kisorsolásra.
12. A játék szervező fenntartja magának a jogot, hogy az egyes játékok határidejét megváltoztassa.
13. A játék szervezője fenntartja magának a jogot, hogy a játékok szervezését és lebonyolítását bármikor, előzetes értesítés nélkül felfüggessze, szüneteltesse, illetve megszüntesse.
14. Valamennyi regisztrált játékosunk a játékkal kapcsolatos eseményekről kötelezõ hírlevélben értesítést kap.
15. Az a játékos, aki 60 napon keresztül nem vesz részt játékainkban, előzetes figyelmeztetés után törlésre kerül.
16. Minden játékos regisztrációjával elfogadja a részvételi szabályzatot.
Áruld el, hogy melyik pont szerint kell hetente sorsolni?
Minden játéknál ki van írva, hogy meddig tart a játék. Aki nem akar, az nem válaszol a játék közben feltett újabb kérdésekre. Sőt játszani sem kötelező. Ha úgy gondolod, hogy tetű dolog, amit művelünk, akkor egyszerűen nem veszel tudomást az oldalról...
Nyilván viritani kell a hirdetőiknek!
Új kérdések: új kattintások a honlapokra.
Mindenesetre tetű dolog a szabályokat menetközben változtani...

Baba ügy.
Írtam e-mailt neked.

A kislányom nyert a Minimax magazinnal 1 babát, ma telefonáltam, hogy miért nem küldik?
Tévedésből 10 név helyett 17 et sorsoltak, így a 7 utolsó nem kap.
Igértek kárpótlást, de az nem baba
Ha valakinek lenne elfekvője, szívesen cserélnék, 4 fős Tropikárium belépőt ( 2 felnőtt, 2 gyerek) tudnék felajánlani. ( 2004. márc.31-ig érvényes)
Érdekes lett a nyerjmost.hu oldala. Végül is, amit elején ígértek, hogy a heti játék lesz, lassan megvalósul. Heti játék lesz belőle, azaz hetente lesznek új kérdések.
Mindössze annyi a furcsa, hogy ugyanazért e nyereményért.
Igaz, így összejöhet a pénz a segítségadásra.
Gladi: megkaptam a válaszod, köszi

csak az az érdekes, hogy nem láttam a levelet az elküldöttek között és ezért voltam ideges, hogy nem ment át, és mivel elég hosszú volt a levél, hirtelen nem tudtam volna újra beírni. de így mindjárt oké a dolog

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások