Itt találhattok még néhány kipróbált tippet ingyenes sms-küldéshez:
http://www.origo.hu/techbazis/mobil/20030902ingye
nes.html
Bundabugyit vigyetek!
Ingyenes szabadtéri mozi várja az érdeklődőket az újpesti rakpart Szent István parki szakaszánál horgonyzó Csata komphajón. Az előadások csütörtökön és pénteken este negyed kilenckor kezdődnek. Szeptember 11-én a Balázs Béla Stúdió kísérleti kisfilmjeit vetítik, szeptember 12-én pedig a Hasfelmetsző című amerikai filmet adják David Hasselhoff főszereplésével.
Edit, ird be lécci a salátád direkt linkjét, nem akarja megtalálni

sziasztok én szeretném kérni segitségeket hogy szavazatok a receptemre a hazipatika.com oldalán lévő nyári vitamin salátámra!Köszi Edit
Szia Edit!
nagyon köszönöm a részletes és segítőkész választ!
Katica
Szia Katica!
Először is rákatintasz a download gombra és akkor letölti a dokumentumokhoz az sms küldő kockát!belépsz a dokumentumokhoz és ott lesz az smspop sárga kocka rákantintasz és megjelenik a kocka!
A password lesz a jelszavad utánna beirod az e-mail cimedet,utánna rákatintasz a submit gombra!ja még a mobil számodat is ird be és akkor elküldik a telcsidre a pin cododat azt beirod a pin code rublikába mielőtt beirtad a jelszavadat felülre!Utánna irhatod az sms-t!Ha megirtad az sms-T!alul kifogja irni,hogy to arra rákantintasz és akkor kifogja alulra irni hogy new contact és akkor beirod hogy kinek küldöd az sms-t!Nevét és országot és mibil és e-mail címét kérik és akkor bekerüül a telcsikönyvedbe!Akkor a neve előtt lesz egy kocka kipipálod és neki fogja küldeni az sms_T!de kérd szerintem angol tudásu ismerösödet,hogy segitsen!
"SmS küldés saját telefonodról 13 Ft-ért. SMS küldés vezetékes telefonon keresztül"...
Találtam..., de nem próbáltam ki...
www.trinet.hu
"Ingyenes SMS küldés!
Ingyenes SMS küldésre lehetoség csak regisztráció és belépés után van, napi korlátozással. Amelyik SMS-t felvettük a rendszerünkbe, az biztos hogy megérkezik a cimzethez. Használhatod SMS, oplogo és csengőhang küldésre!"
smspop: Panonnra ne várd a kódót...
3 aláírással erősítettük a 777sms-t visszakérők táborát
Szia Edit!
Angolul nem tudóknak leírnád nagyon egyszerűen, mit is kell és hogyan csinálni az sms-küldőnél?
Köszi!
sziasztok Én találtam egy jo sms küldöt ingyenes!Rámentek a smspop.com oldalára letöltitek 160kb-ért az sms küldőt regisztráltok utánna elküldik a telefonotokra a kodot amivel bejelentkeztek és utánna annyi sms küldötök amennyit akartok!
Ingyen példány rendelhető az Esselte 2003 - 2004-es irodaszer 150 oldalas katalógusából.
http://angoloktato.wplanet.hu/bejelent/esselte/be
jelentkezes.html
Tessék

Cirmus22
429-150: ez 70 Ft-os darabár
Ma kaptam levélben egy értesítő levelet a Whiskas játékról, mellette pedig 150 Ft-os vásárlási csekk , a DM-ben lehet beváltani 4-es macskakajára.
Az enyém is csak egy-másfél hónap késéssel érkezett. Még reménykedhetsz

az én Somatom nem jött meg, valószínüleg soha nem is fog....
[Kupon tépés]
Kedves Hölgyem / Tisztelt Uram!
Az [origo] bevásárlóközpontban található interntes üzletünk minden látogatóját parnerével együtt vendégül látjuk egy teakóstolóra a Nosztalgia Szalonban!
Tépjen bármely terméknél kupont a Tea-Net e-shopjában.
Kupont minden termékünk oldalán talál az oldal bal felső részén.
A termékhez pedig a bal oldali termékkategóriák segistégével tud eljutni erről az oldalról.
A kupontépéshez regisztráció szükséges, amely az üzlet minden oldalán a felső csíkban található \"regisztráció\" gomb segítségével lehetséges.
Kérjük, hogy kuponját nyomtassa ki és hozza el magával a Nosztalgia Szalonba!
(1052 Budapest, Deák Ferenc utca 19. Nyitvatartás: minden nap 10-22 óráig)
Továbbá megajándékozzuk egy teamintával, melyet postán küldünk el az Ön címére.
http://vasarlas.origo.hu/shop.php?shop_id=129&act
ion=menu&mid=4
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások