Mindhiába, úgy tűnik a héten sem tudom a Danubiust felhívni. Amikor sikerül, senki nem veszi fel.

Jól jönne holnaptól egy kis boszorkányság...
Savika.
Kaptam ma tőled egy levelet, 17.43-kor érkezett, válaszoltam is rá. Örülök, hogy volt időd írni.

igen engem utálnak a postások hozzáteszem én se kedvelem őket amikor eltüntetik a leveleimet nekem meg ég a képem miatta !
Évi ,Eri és még egy pár volt amit megettek csak úgy !!
most Maciimadóé tekereg csak az a gond hogy közeleg a beküldés és akkor kárba veszett minden ,marad a bizonytalanság !
egyébként ma nagyon utálom sőt a többit nem írom le mennyire a pirosat , kraftot , westel .....
egy nagy csaló társaság ....
Én is jártam már úgy pont Jerry levelével, hogy szegény Ő feladta, valamelyik postán úgy gondolták, hogy Jerry nem jól írta az irányítószámot s átírták, elküldték arra a helyre, ott persze nem találtak engem, majd valaki megint átírta ismét az irányítószámot s kvázi 2 hét késéssel, jó pár felesleges pecséttel megérkezett végre a várv várt küldemény.
Maciimádó, ha rájössz a válaszra, lécci, kérdezd meg azt is, hol lehet Jerry nekem küldött levele, amit tavaly november 3-án adott fel!!
Én sem rajongok a postásokért

Csatlakozom a posta "szidalmazásához".
De hozzáteszem, hogy akadnak megbízható
posták, és postások természetesen.
A dühömet az indokolja, hogy Jerry Lee levele
múlt hét előtti csütörtök óta kering valahol.....
Hogy hol lehet?
Ezt vitatnám, nekem is jött vissza levelem, azzal, hogy nem vették át, aztán kiderült, hogy a postások nem találták meg a postafiókot (talán nem tudnak olvasni ?

) , pihentették valahol egy hetet a levelet, aztán visszaküldték nekem

Még jó, hogy nem a kukába dobták
A címzett pedig döbbenten konstatálta a reklamációmat : mindennap ürítette a postafiókot, az én küldeményemmel mégsem találkozott

Felszólítással sem, hogy szíveskedjen az ablakhoz fáradni, mert aláírásra váró küldeménye van.
Minősíthetetlenül trehány a posta

Tanulságképpen leírom,hogy jártam. Nem mindig a postások a hunyók.
Volt a Varta-Tescó játék aminek pont ma járt le a határideje. Mivel itt a fórumon elég sokat szidjuk a postát, a varta elem pedig nem volt olcsó gondoltam ajánlva adom fel a blokkot és vonalkódot. Alszom is ám nyugodtan, hogy én mindent megtettem a nyeremény érdekében és mit ad Isten ma kapok egy ajánlott levelet amit én adtam fel a Varta Hungária KFT-nek.A postai elintézés szerint nem kereste.Ami azt jelenti, hogy több mint egy hétig nem is járt a posta felé a küldeményeiért. Ilyenkor döbben meg az ember a cégek és a játékok tisztasága miatt.
Vannak emberek, akikről azt gondoljuk, attól hogy szomszédaink, jobbak mint a többiek. Aztán kiderül, hogy néha rosszabbak. Hetek óta érdeklődöm a stellásoktól és tőletek, kinek jöttek meg a nyeremények. Egyik kedves szomszédunk 3 hétig ült az átvett nyereményeinken és ma kegyeskedett odaadni egy lakógyűlés kapcsán: Már olyan régóta kereslek, nálam van egy csomagotok...

Megáll az ember esze és egy helyben ketyeg!
No,most az én hitem is megrendült a postásokban.A Fox Kids ajándékát vártuk a kissebb gyereknek,s amikor nem jött,rákérdeztem.A válasz:az ajándékot postázták,de nem lepődtek meg,mert nem először történt,hogy elakadt egy postásnál.Mindenesetre hétfőn újra elküldik.Remélem azt megkapjuk!
Gladiátor
Természetesen, ha megtudok valamit, megírom.
Krysztasz
Megválaszolom egy kérdésemet. Voltam én is a Sparban, és regisztrált a hostess lány a Danone játékra. Mennyi Danone-t vásárolok, melyik a kedvenc ízem, mi a véleményem róla. Ezek a kérdések.

krysztasz.
Ha megtudsz valamit esetleg az oscar szavazósról, beírod?
Jópárszor próbáltam bejutni a danubius hétvégi oscar játékába és egyszer sem sikerült, ez nekem igazán egy negatív tapasztalat + az ónos eső.
Uomu!
Barika játékbeli sorsa már tényleg nem érdekel.
Legutóbb pénteken küldtem el "kérésem megerősítésének kérésére" mail-emet Nagy Margit nevezetű hölgynek, hogy tényleg törölje barikát!
Most már csak a többiek / elsősorban Zorró!

/ , miatt megyek a lapra, és látom a "nemjót ". Ezért lenne jó, ha többen jeleznék a hibát. Hátha!
Most, hogy megnéztem a hölgytől kapott levelet enyhén a röhögés fogott el, mert "a szavazógép kijátszásáról" írt nekem.
Zsigi!
Irni fogok nekik

de hogy ettől barika tud-e boldogan bégetni? nem hiszem..
Zsigi!
Én is írtam 2X de a startlapnak, nem hiszem, hogy válaszolni fognak!
Uomo!
Ezért látom téged sem hagy nyugodni a nagyon-nagyon tisztátalan játék.
Az egyik nagy "szavazatgenerátorom" képes volt írni nekik és kifejtette véleményét arról. hogy miért van elcseszve az egész játék, és hogy hogyan kellett volna normális játékot szervezni. Persze még nem válaszoltak neki, de bízik abban, hogy kap valami választ.
Bár én is csak a második levelem után kaptam meg az elsőre a választ!
Javaslom, hogy aggályaidat és tapasztalataidat a szavazásról oszd meg velük, pusztán jobbító szándékkal! A cím: startlapfarsang@sanomabp.hu
üdv.
zsigi
Nem adtam fel még a szavazásokat a farsang játékán.. de azért valami igen nem tetszik..
Megkértem tanítványaimat, 5 gépről küldtünk el szavazatokat szinte egyszerre, 5-t barikának. Erre pontszáma csökkent!!! kipróbáltuk még egyszer, nem változott.
Igen furcsa ez a szavazó-rendszer. Ha egy emberre (akárhonnan) csak egyszer lehetne szavazni 2 órán belül, akkor nem változhatnának ilyen gyorsan a pontszámok. Ha bárhonnan lehet szavazni, csak uyganarról a gépről nem egymás után kétszer, akkor barika szavazatainál nem ez lett volna a pontszám.
Nem lehet nyomon követni, ki, hogyan mennyit kapott, mert átlagot számít elvileg - bárhonnan, bárki szavazatát törölhetik, alakíthatják a pontszámot. Ha az lett volna a szabály, hogy összpontszám, követhető lett volna a játék.
Ja, és az, hogy ha énnekem valaki nem tetszik, és 1-t adok, hogyan merik úgy gondolni, hogy akinek közben 5-t adok, azt kizárják?? Tehát csak úgy voksolhatok, ahogy őnekik tetszik??
Az egész játék igen rosszul lett megszervezve.
szalika
Mit kérdeztek tőled a hostessek? Én ma délután tervezek menni a sparba, a honlap szerint ott lesznek.
De ha sikertelen az sms, akkor nem kellene levenniük az árát! Én ezt nem értem.

Az sms-nek a küldetlen üzenetek között kellett volna lennie, nem pedig az elküldöttek között! Pedig nagyon szerettem volna játszani, de így?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások