jojó
És azóta?
Akkor még volt egy hónap a sorsolásig.
Akkor kellett volna írni nekik, biztos, ami biztos alapon.
De szuper, most fel is adtam a blokkot postán, elsőbbségivel

" alt="

">
Remélem elfogadják
szerintem simán

" alt="

">
Gratulálok!
Sziasztok! Az létezik, hogy most kaptam sms-t, hogy nyertem a Spar-Knorr játékán? Július 5ig tudom beküldeni

" alt="

">
Pótnyertesség lehet?
Sziasztok! Használta már valaki valaki a FoxPost szolgáltatást? Megköszönném a segítségét. Tegnap este egy hölgy megvásárolta és kifizette amit a Marketplacen hirdetek viszont a megadott email címemre nem érkezett meg a további teendőket ismertető válasz email. Szokott ez késni ? Mi a tapasztalatotok? Köszönöm!
Nivea Klub hírlevelet kaptam miszerint megváltoznak majd a pontgyűjtési lehetőségek.
"Mostantól 2023. augusztus 31-ig van lehetőséged beváltani az összegyűjtött pontjaidat. Ezt követően a pontegyenleged végleg törlődik. Hogy minél szélesebb kínálatból válogathass, 2023. július 3-tól minden héten új ajándékokat teszünk közzé. Ezért ne felejtsd el rendszeresen látogatni a weboldalunkat, nehogy lemaradj valamiről! "
Coop "Nyerő Márkák" sorsolásra vajon beérkeztek-e minden boltból a blokkok ?
04.30. játék vége
05.25-én egy Coop boltban még ott volt a doboz ,benne a blokkok ?

" alt="

">
Igen, a Screvonál azonnal megtudod ha fődíjat nyersz!
Persze vannak olyan nyi-os játékok is, amiknél csak utólag, a játék végét követően kap értesítést a szerencsés, hogy mákja vala és ő a Nyertes Zsuzsa.
De ahol azonnak kiírja, hogy nyertél, az más tészta. Azt jó lenne itt a Fórumon közhírré tenni.
Nem.tudom, hogy pl. a szkrevónál a kaparás után rögtön kiírja-e, hogy tiéd a Fődíj... Valaki nyert már a szkrevóval értékes Fődíjat?
Ja, és olyan is előfordult már, hogy olyan azonnali értesítést kapsz a felületen, hogy szorri, nem nyertél ám pár nap múlva értesítenek, hogy mégis. Én is jártam (és szerintem más is járt) így, talán valami csokis vagy hasonló játék vala pár éve.
Van nyertesek fül a játék oldalán, egyelőre még senki sincs rajta ill. ha rányomsz, nem is navigál a nyertesek (várható) listájához.
Na, majd figyeljük.
De ez a kaparós dolog még az általam gyűlölt nyerő időpontos Fődíjaknál is rosszabb. Mert a kaparósnál lehet, hogy csak 30 nyertes lesz. A nyi-osoknál legalább biztosan van nyertes.
De ugye a nyi-osoknál lehet, hogy már a negyedik napon elvitték a Fődíjat (amiről persze nem tud a nép, kivéve, ha Fórumos nyer ÉS AZONNAL BEÍRJA). Ezért ultragáz a nyi, lásd főleg a szkrevót...
A komoly nyereményeket MINDIG UTÓLAG kellene sorsolni, így lenne fair. És a legtutibb az lenne, ha kizárható lenne a blokkgyűjtés, azaz MINDEN VÁSÁRLÁSNÁL CSIPPANTANI KELLENE A NÉVRE SZÓLÓ HŰSÉGKÁRTYÁT.
De miért ne tennék közzé a nyerteseket?
Szerintem a játék végén csak kiteszik majd a listát, mindegy, mennyit találtak meg, ha csak negyvenet és a fődíjat, akkor annyi nyertes lesz, és kész.
A gond az, hogy sanszos, hogy sok nyeremény a Szervező öléve hullik...
Te vásárolsz ezerrel, kaparod a SAJNÁLJUK-okat, a Szervező meg elmegy nyaralni + az egész csapat a Balatonon fog hajókázni.
Úgy, hogy ők nem vettek/játszottak (talán nem is vehettek/játszhattak, mint szervezők).
Átláthatatlan a dolog. Az, hogy ténylegesen hány nyertes jelentkezett és mennyi hullott a Fényességes Szervezők ölébe. Nagyon kíváncsi lennék.a TÉNYLEGES/VALÓS számokra...
Nem olvastam pontosan, mit tartalmaz az utazás.
De ha nincs benne költőpénz, akkor egy szerényebb anyagi körülmények között élő ember nem hiszem, hogy bevállalja.
Elképzelem, ahogy egy megélhetési gondokkal küzdő család lekaparja ezt a díjat. Először persze jól hangzik, de ha jobban belegondol az ember, akkor... Nem tudom, átruházható-e/eladható-e, ha igen, az is újabb utánajárás, vevőt kell rá találni. Egy nyereményjátékokban jártas személynek lehet, hogy ez nem probléma, de sokaknak bizony gondot okozna.
Miért van mindenki ez ellen a csomagolásban rögtön olvasható díj ellen? Nekem maga a játék tetszik, csak a nyeremények nem. Még a főnyeremény oké, de a többi...
Szerintem szuper lenne ez a játék, ha értékes és hasznos tárgynyereményeket és/vagy pénzt lehetne nyerni.
Az egyik felejthetetlen élményem az, amikor a suliban kibontottam a csokit és rögtön olvashattam, mit nyertem. Ugyanazzal a játékkal tesóm is nyert.
Van a neten egy retró videó, abban meg egy egyszerű, de végtelenül aranyos néni beszél, hogy söröskupakkal autót nyertek. Nem tudom, hányszor megnéztem. 😅
Itt kaparósok voltak, max azt lehetett volna - szó szerint - kukázni, hátha valaki kaparás nélkül kidobta...
Lekaparni, oszt hátha nyer...
Vagy ha kódok lettek volna a kaparósokon, akkor meg azt lehetett volna beküldeni, ha a "tulaj" kidobta. Akár lekaparta akár nem.
Tehát itt nem lehetett volna klasszikus blokkgyűjtés, csak kukázás.
Korábban a Penny kaparósokat sokan otthagyták, miután lekaparták és nem nyertek azonnali ajándékot. Úgy gondolták, hogy úgyse' nyernek
ha bepáHázzák vagy nem akartak vesződni vele.
De bárhogy is, biztosan azt kommunikálnák, hogy minden nyeremény gazdára talált, csak nem tehetik közzé a nyertesek nevét.
Vágási Feri
Nyugodtan kérdezz rá, nem hiszem, hogy miattad napokig álmatlanul fognak forgolódni a szervezők. Az sem baj, ha (tovább) érezteted velük, hogy ez egy nem annyira jól sikerült nyereményjáték konstrukció / elképzelés volt a részükről. Ha többen is megteszik, nagyobb az esély, hogy a jövőben hanyagolni fogják ezt a verziót.
(Amúgy szerintem érezzük, hogy ez a megoldás talán a "blokkgyűjtés" kivédését célozta, mert ha a blokkot el is hagyod - amit más megtalálhat -, a már kevésbé valószínű, hogy a terméket is mellékeled a matricával együtt... megpróbálták, nem jött össze... ez van!)
Ja, nálam 0/0, tehát egy darabot sem vettem a promóciós csomagolásból.
Rá kellene majd kérdezni, hogy az 51 db nyereményből hányat vittek el...
De én nem akarom jobban elrúgni náluk a "pöttyöst"...
Azt korábban finoman leírtam nekik, hogy ez a verzió nagyon nem jó. Lett volna 50 db azonnali nyeremény (vitorlázás) a többi pedig páHázós/kódos a Fődíjért.
De még jobb lett volna csak 5 db vagy 10 db vitorlázás minimum 1 éjszaka szállással.
Lássátok milyenek vagytok! Holnap megyek és veszek Mizót-de étcsokist! Mert "Kaparj kurta Neked is lesz!" Meg mit is mondott Agárdi Gábor Sopánka bácsija,miután megette harmadszorra is a csilkosgalóca gombapörköltjét, az Őt a halál torkából visszahozó főorvos kérdésére? Miért tetszik meggenni ha teszik tudni,hogy mérgező?!
-Mert szeretem...!
Hát kaparni fogok pedig egy idegméreg.
9/0 ugyanott .....

" alt="

">
Én eddig egy csomaggal vettem, nem nyert.
Azt az egyet is csak próbaképpen vettem.
Személy szerint engem nem vonzanak a díjak, jobban örültem volna pénz- és/vagy tárgynyereményeknek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások