Hugi71 !
Bocsi,akkor lehet összekevertelek vkivel. De,valamelyikötök férje nevére,én küldtem be annó a 2 kis Camel-teve figurát,amiért,sajnos nem kapta meg az öngyújtót,(nyári játék),ahogy hozzám se érkezett meg az öngyufi,hiába írtam emilt nekik.
Fáreo, ne maz

Ezt azért kapta a férjem, mert egy "Miért Camelt szív" kérdésre válaszolt, és leírta a véleményét. Szerintme legalábbis ezért kapta, ugxanis nem játszott a nyári játékon.
Hugi71
Ez még az a régi Camel öngyújtó a tavaszi-nyári,(a Camel -tevékért),amit most kaptál meg?
Mert én is azóta várom,de nem küldték!

Food: írtam mailt neked a másik nyereménnyel kapcsolatban.
Jaj, de egy óriás póló

, de pont jó lesz a férjemnek! Viki! Neked mondtak valamit a másik nyereménnyel kapcsolatban?
Food: no meg egy póló. Neked nem?
Danubiustól tiszteletjegy a lakásvásárra (az utazási utalvány még sehol, pedig már nagyon várom)
Na, végszóra ide is megérkeztek a sörök, a mikulás csomi és a hűtőgép. Már viszem is a csere-berébe.
Cirbolya tudom hogy ez nem vigasztal ,de nem vagy egyedül.De ki tudja hátha!!!!!!!!!! De azért jó lenne már ott tartani.
Bubus csomagja

Meg már megint Visa sapka-sál

Nem is emlékeztem rá, hogy lógtak még

Birka,
majd türtőztetem magam, és nem csapdlecsacsizok gőzkalapáccsal.

Cirbolya!
Ne tőrj le!Ki nevet a végén!(lehet valami nagy dolog üti majd a markodat!!)

Semmi (nyeremény), egész februárban...

PallMall játékmeghívók, de a bögrék még sehol.
Ditke62 jó tanulást és sok sikert kívánok

mia
Debrecenbe fogok járni a jogi karra egy másoddiplomás képzésre, jogi szakokleveles orvos leszek

Mivel ez másoddiploma és kereszféléves, márciusban indul, így lehet hogy most értesítettek

AÁ sörcsomag, méregtelenítőtapasz a jinjang-tól
Vasárnap megérkezett az AÁ sörcsomag. Erre ma már sörtészta volt a vacsi. Erre pazarolni a drága sört.

Ditke, gratulálok! Hova fogsz járni?
OFF
Kicsit meglepő nekem, hiszen még most volt nemrég a beadási határidő, téged meg már kiértesítettek? Régen még nyáron is idegeskedhetett az ember...
ON