Itt egy újabb próbálkozásom, ami persze megint csak negatív.
Az Ön által beküldött kódok sajnos most nem jártak szerencsével, de próbálkozzon újra, hiszen tudja, hogy elég csak egy Rama-s kódot sms-ben elküldenie, ahhoz, hogy Öné legyen a fanatsztikus ajándékok egyike.
Nyertem a netrevalo.hu 3. heti játékán.
Másnap jött az emil, melyben a lakcímem iránt érdeklődtek. (egyébként regisztráláskor is meg kellett adni) Azt írták, hogy következő héten tértivevényesen adják fel.
Most a 7. hétnél járunk, nyeremény még sehol, ráadásul az 1 hete küldött érdeklődő emilre sem válaszoltak.

szalika
Azért lehetne némi önkritikád.Tudod,hogy tilosban parkolsz és mégis a rendőröket okolod a büntetésért? Amúgy nem volt drága és a Tesco parkoló ráadásul ingyenes. Két perc séta még jót is tesz minddenkinek.
Azt tudtam, hogy büntetik, de hogy ennyivel! Úgy látszik nincs jobb dolguk, minthogy parkolókban sétálgassanak.

Szalika! Ej ej! Nem tudtad, hogy a tilosban parkolást büntetik?

Mai nap 2. negatív élménye:
Kimentem a Tescoba a Danone promóció miatt, és a bejárat előtt (tilosban)parkoltam le. Danonos hölgyeket megtaláltam, megkóstoltam a narancsos joghurtot, kitöltöttük a kérdőívet és még egy kicsit vásároltam. Mire kimentem a szélvédőn figyelt a büntetőcédula

, de még a rendőrök is a közelben voltak. Nem hajthattam el. A büntetés 5000 Ft.

Hát ennyiért akár vehettem is volna egy citromfacsarót, ráadásul nem is biztos, hogy nyerek egyet!

Hanyatka: én is évek óta játszom az NLC-n, minden egyes játékot megfejtek, és még soha semmit nem nyertem, pedig én aztán mindefélét szoktam nyerni. Nem is értem, de megnyugtat, h. akkor nem egyedi az én esetem :-(
csilluss, írj, hogy mit tudsz felajánlani cserébe, a csere topikba írd be.
Most hívtak a pirostól, a 7-én elküldött kód miatt. Sajnos nem nyert. Nem az ő hibájuk, ők elküldték a választ. A rendszer nem továbbította.
Szerintem ők megérdemelnék az év legrosszabb lebonyolítója címet. Meg is mondtam a hölgynek, és azt is, hogy remélem a Kraft a jövőben nem ővelük szervezteti a játékaikat.
Dit nagyon nagyon cuki vagy ,hogy adni szeretnél,mit kérsz cserébe?
Én is csak egymagam játszom. Lehet, hogy ez a baj.
Hanyatka: én kb 3évvel ezelőtt nyertem egy Hipoxy training 10 alkalmas bérletet, azóta is játszom és semmi. Mondjuk én csak a saját nevemben játszom (vagyis egy személy) így nincs is nagy esélyem, de látom, hogy vannak akik többször is nyernek rajta.

Én mióta a Nc-n játszom soha nem nyertem semmit. Pedig nem kevés ember nyer a játékon. Ennyi!
Én nem játszom a Bábolnán, de nekik ez a pénztárgépes probléma nem jutott az eszükbe? Talán írni kellene nekik, hogy ez így nem fair. Miért nem lehetett beküldeni a blokkot, és sorsolnak.
csillusss ha kell küldök neked piros cd tartót és nyakbaakasztós mobiltartót
Szerencsed volt!
Az az igazsag, hogy nekem van lehetosegem Pesten, Szegeden es Kisteleken is vasarolni, hatha meg osszejon egy par szendvicsdoboz:-)
1et legalabb en is nyertem:-)
Arkad-os Interspar kilove

C
Lehet, hogy én voltam az a valaki mert tegnep én is a Sparban vásároltam és én nyertem.

Inkább hajnal felé. Amikor talán a legkevesebben játszanak. Ha föl bírok ébredni. Néha összejön egy mobiltartó.
Csillusss meg aki nem nyer pirossal: Ahogy olvasom itt sokan folyton éjjel küldnek SMS-t azzal szoktak nyerni. Próbáljatok ti is akkor küldeni akkor nektek is összejön nem csak másoknak.

Hajrá!!!
Hát piszkosul tele van a hócipőm a piros mogyival kb 50 járok
semmi, de semmi UTÁLOM!!!!!!!!!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások