Ingyenes koncertek a Tabánban augusztus 20-án
A Tabánban megrendezett augusztus 20-i koncertek immáron hagyományosnak mondhatóak. Idén délután háromtól este 11 óráig szól a zene az ingyenes rendezvényen.
A Budavári Művelődési Ház szervezésében hét előadó és együttes szórakoztatja a nagyérdeműt augusztus 20-án az Amstel Tabán című rendezvényen.
A program:
15:00 Reefs
15:45 Ferenczy György és a Herfli Davidson
17:00 Ladánybene 27
18:00 Török Ádám és a Mini
19:00 Emil.RuleZ
20:00 Sub Bass Monster
21:20 Hevesi Tamás
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 376 / 394 oldal |
Szerintem már volt róla itt szó, de azért beírom: egyes MOL kutaknál 2x2l Coca-Colához ajándék kisrádiót adnak. Az "egységcsomag" ára 899 Ft. A rádió nekem nagyon tetszik és egész tűrhetően szól.
Aki 08.21-08.31-ig 10.000Ft felett vásárol bizalomkártyával a szegedi Coraban, 1000Ft-os 09.30-ig érvényes vásárlási utalványt kap a Bizalomkártya irodában.
Biztos beírtam már vk... Szóval az ELLE-hez jár egy "hátizsák". Fekete, 100% nylon, nagy fehér ELLE felirattal, két vállpánttal. Mérete: kb. 38 x 29 cm. Gyereknek tornazsáknak, vagy esti sétához egy mobilnak és egy pénztárcának jó lehet. Több szót nem is érdemel...
amugy szerintem csak nézegeti mindenki arra mi a modi

szalika
köszi, megpróbáltam, de magyarországra nem küldenek
köszi, megpróbáltam, de magyarországra nem küldenek

Egyébként mit csináltok ezekkel a katalógusokkal, merthogy ezekből rendelni nem tudtok. Csak EU tagállamokon belül szállítanak a vám és a fizetés miatt.
Micc!
Kataloge anfordern-in den Warenkorb( több katalógus van, az összeset beleteheted a kosárba)-jobb oldalt fenn piros kockában zur kasse-Warenkorb aktualisieren-weiter in bestelldialog-ott az utolsó részt kell kitölteni, mert új vevő vagy. Tovább nem csinálom, mert nekem nem kell ez a katalógus. De ha gondolod szívesen kitöltöm a nevedben, csak küldd el az adataidat.
Kataloge anfordern-in den Warenkorb( több katalógus van, az összeset beleteheted a kosárba)-jobb oldalt fenn piros kockában zur kasse-Warenkorb aktualisieren-weiter in bestelldialog-ott az utolsó részt kell kitölteni, mert új vevő vagy. Tovább nem csinálom, mert nekem nem kell ez a katalógus. De ha gondolod szívesen kitöltöm a nevedben, csak küldd el az adataidat.
Ma én is kaptam egy Peter Hahn német katalógust, dolgozhatok még egy kicsit, ka venni szeretnék belőle !
Ha jól nézem(remélem jol értem is), akkor az otto.de-n lehet ingyen katalogust rendelni...
A quelle.de - n nem lehet ingyenes katalogust rendelni?
Megnézné valaki aki jol tud németül???
És köszi a Peter Hahn katalogust, már nem emlékszem ki írta be...
Megnézné valaki aki jol tud németül???
És köszi a Peter Hahn katalogust, már nem emlékszem ki írta be...
Bplázson: 1500 ftos fogyasztásért vagy "ellőtt" vodás feltöltőkártyáért cserébe SIM kártyát kapsz 500 ft lebeszélhetőséggel.
Max: 08.20.
Érthetően irom?
1-10 db Pepsi érdekelségü kupakért ajándék választható készlet ereéig.
Vonalzó, óra stb...
Max:: 0820
Max: 08.20.
Érthetően irom?
1-10 db Pepsi érdekelségü kupakért ajándék választható készlet ereéig.
Vonalzó, óra stb...
Max:: 0820
Láttam én is egy árusnál. Persze nem bonthattam ki.
Holnap hozza a postás. (Remélem, abból nem lesz kilopva...)
Holnap hozza a postás. (Remélem, abból nem lesz kilopva...)
Megvettem az Elle-t. Benne volt a 'nagyonmini' hátizsák is!
Egy utolsó zsákosat tudtam venni a Tescoban,a többiből ki volt lopva 
Egy utolsó zsákosat tudtam venni a Tescoban,a többiből ki volt lopva 
novake
Igen!
Én pedig ma délután megpróbálom megvenni a Tescoban! 
Igen!
Én pedig ma délután megpróbálom megvenni a Tescoban! 
Akkor holnap hozza nekem a postás 

Én tegnap egész nap dolgoztam,de a barátnőmtől kaptam egy smst,hogy már lehet kapni a hátizsákos Elle-t! 

Ha elővételben veszel jegyet a T3 filmre, Tiéd egy eredeti T3 tetkó is! (Hát erre biztos sokan ráhajtunk.
) Premiervetítés: aug. 20. 00.01
) Premiervetítés: aug. 20. 00.01Igaz nem teljesen ingyenes. Ma láttam törökbálinti Cora-ban, hogy ha veszel egy Carte d'Or jégkrémet, akkor 1 forintért kaphatsz egy pakli kártyát hozzá.
Gondolom a készlet erejéig tart...
Gondolom a készlet erejéig tart...Ha egyszerre 3 jegyet vásárolsz augusztus 14. és szeptember 14. között a Hollywood Multiplex mozikban, Magnum Mini Caramel & Nuts jégkrémet kapsz ajándékba. info: www.hmplx.hu
Remélem még nem volt.
Remélem még nem volt.