amugy szerintem csak nézegeti mindenki arra mi a modi

szalika
köszi, megpróbáltam, de magyarországra nem küldenek

Egyébként mit csináltok ezekkel a katalógusokkal, merthogy ezekből rendelni nem tudtok. Csak EU tagállamokon belül szállítanak a vám és a fizetés miatt.
Micc!
Kataloge anfordern-in den Warenkorb( több katalógus van, az összeset beleteheted a kosárba)-jobb oldalt fenn piros kockában zur kasse-Warenkorb aktualisieren-weiter in bestelldialog-ott az utolsó részt kell kitölteni, mert új vevő vagy. Tovább nem csinálom, mert nekem nem kell ez a katalógus. De ha gondolod szívesen kitöltöm a nevedben, csak küldd el az adataidat.
Ma én is kaptam egy Peter Hahn német katalógust, dolgozhatok még egy kicsit, ka venni szeretnék belőle !
Ha jól nézem(remélem jol értem is), akkor az otto.de-n lehet ingyen katalogust rendelni...
A quelle.de - n nem lehet ingyenes katalogust rendelni?
Megnézné valaki aki jol tud németül???
És köszi a Peter Hahn katalogust, már nem emlékszem ki írta be...
Bplázson: 1500 ftos fogyasztásért vagy "ellőtt" vodás feltöltőkártyáért cserébe SIM kártyát kapsz 500 ft lebeszélhetőséggel.
Max: 08.20.
Érthetően irom?
1-10 db Pepsi érdekelségü kupakért ajándék választható készlet ereéig.
Vonalzó, óra stb...
Max:: 0820
Láttam én is egy árusnál. Persze nem bonthattam ki.
Holnap hozza a postás. (Remélem, abból nem lesz kilopva...)
Megvettem az Elle-t. Benne volt a 'nagyonmini' hátizsák is!

Egy utolsó zsákosat tudtam venni a Tescoban,a többiből ki volt lopva

novake
Igen!

Én pedig ma délután megpróbálom megvenni a Tescoban!

Akkor holnap hozza nekem a postás

Én tegnap egész nap dolgoztam,de a barátnőmtől kaptam egy smst,hogy már lehet kapni a hátizsákos Elle-t!

Ha elővételben veszel jegyet a T3 filmre, Tiéd egy eredeti T3 tetkó is! (Hát erre biztos sokan ráhajtunk.

) Premiervetítés: aug. 20. 00.01
Igaz nem teljesen ingyenes. Ma láttam törökbálinti Cora-ban, hogy ha veszel egy Carte d'Or jégkrémet, akkor 1 forintért kaphatsz egy pakli kártyát hozzá.

Gondolom a készlet erejéig tart...
Ha egyszerre 3 jegyet vásárolsz augusztus 14. és szeptember 14. között a Hollywood Multiplex mozikban, Magnum Mini Caramel & Nuts jégkrémet kapsz ajándékba. info: www.hmplx.hu
Remélem még nem volt.
Dorka mától boldog Cini-minis doboz tulajdonos!
2*450g+doboz=1350Ft a Coraban.
Ingyenes wellness hétvége az A1 Wellness Centerben (Óbuda Gate)
Augusztus 30-31. (szombat - vasárnap) 8-tól 20 óráig
Ingyen lehet igénybe venni az alap fittness - wellness szolgáltatásokat: az aerobik, a fitness és a cardio edzést és a gyermekmegőrzőt.
További kellemes meglepetésekkel és ajándékokkal várják a vendégeket.
Info:
telefon: 346-3030
www.a1wellness.hu
info@a1wellness.hu
Ki korán kel, potyát lel!
A fémdoboz felpiszkálta az érdeklődésemet.
Jöttem, hogy végre én is írhassak ide valami újat, de úgy tűnik, Sada megint korábban kelt!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások